Bodový systém
- Night.chimera
- Night.chimera
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
já to schrnu...ČSSD vymejšlí totální blbost..vopovažste se ty debily volit ted ve volbách!!!!!
to je jen rada
a vubec este to neproslo a snad tolik debilu ve vlade nesedi aby to schvalili...jen doufam ze V.Klaus tohle schodí ze stolu..jedinej kdo tam ví o co de.....
to je jen rada
a vubec este to neproslo a snad tolik debilu ve vlade nesedi aby to schvalili...jen doufam ze V.Klaus tohle schodí ze stolu..jedinej kdo tam ví o co de.....
Tel : 773 622 822
-
s tim Klausem si ale delas prdel, ne?Flery píše:já to schrnu...ČSSD vymejšlí totální blbost..vopovažste se ty debily volit ted ve volbách!!!!!
to je jen rada

-
Nechte se prekvapit,kdyz vite kde je zvyseny riziko vyskytu Policie tak tam proste jed normalne(co se tyce Prahy,kazdy vi kde ma Policie sva oblibena mista).No a,kdyz to nekde"nechtene" uklouzne tak je dobry bejt jak tento smajlik
.Nikdy jsem s policii nemel vetsi problem i presto,ze drift mam tak rad.

Proč mám pocit že to bude fungovat tak pár týdnů a pak se buď neúnosně zvýší korupce a bude to z "technických" důvodů zastaveno, nebo se to z opravdu technických důvodů vůbec nerozjede... i vymaštění policajti pak příjdou na to že tenhle systém je totální blbost ale chudáci těch pár co ej to ještě postihne...
-
mě to nevadí, jen mi vadí, jak je ten system nastavenej a vadi mi, že tu bude jen a jen represe.athlon_137 píše:Funguje to v Nemecku, Francii, v Britanii, Irsku, Polsku, Madarsku, tak proc ne u nas? Ikdyz je pravda, ze CR je fakt neco extra
na zapadě ti odečtou body, pokud se podrobíš vikendovymu školeni - třeba škola smyku a podobně a odečtou ti body.
tady jen pokud 12měs. neuděláš dopr. přestupek tak ti odečtou 2 body a po třech letech bez přestupku všechny........
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Jo a hlavně v jinejch zemích neni takovou samozřejmostí že tě policista zakaždou cenu chce o něco obrat a taky tam nestojej dvakrát do tejdne po celym městě a nenaháněj nedostatky svejch finančních problémů, v některejch zemích nepotkáš policejní auto víc jak třikrát za den a když tak se staraj uplně o něco jinýho než o tebeLukas-e21 píše:mě to nevadí, jen mi vadí, jak je ten system nastavenej a vadi mi, že tu bude jen a jen represe.athlon_137 píše:Funguje to v Nemecku, Francii, v Britanii, Irsku, Polsku, Madarsku, tak proc ne u nas? Ikdyz je pravda, ze CR je fakt neco extra
na zapadě ti odečtou body, pokud se podrobíš vikendovymu školeni - třeba škola smyku a podobně a odečtou ti body.
tady jen pokud 12měs. neuděláš dopr. přestupek tak ti odečtou 2 body a po třech letech bez přestupku všechny........
-
Nevím jak východní státy,ale v západní evropě NIKDE není venku tolik policajtů co si musí vydělat na prémie/musí si každej měsíc vyškubat,jinak hovno na pásce/ Vozíme auta a s policajtama na západě se setkáváme jenom na úřadech a na celnici.Když zavzpomínám tak za poslední rok mě stavěli jen jednou v holandsku,jel jsem o 35 rychlejc a nechal to na domluvě,v Čr bych byl min. o 500 do kapsičky lehčí. V Německu jsem dva roky žil a za celou dobu jsem neukázal papíry víckrát než tady za dva měsíce.
Pravděpodobně to dopadne takhle:
Bod 1. Policista se stane synonymem výnosného povolání
Bod 2. Přibude tak 5 000 úředníků
bod 3. S body se začne kšeftovat-změří mě kadibudka-mám málo bodů-pokutu na sebe vezme nějakej pan Klobouk,samozřejmě za peníze. V něm. tohle funguje dokonce po netu.Já sám jsem na sebe bral všechny blesky za kolegy v práci v německu.
Bod 4. budu s sebou vozit tak 5000.
Je to smutný ale začíná to tu připomínat komunismus
Pravděpodobně to dopadne takhle:
Bod 1. Policista se stane synonymem výnosného povolání
Bod 2. Přibude tak 5 000 úředníků
bod 3. S body se začne kšeftovat-změří mě kadibudka-mám málo bodů-pokutu na sebe vezme nějakej pan Klobouk,samozřejmě za peníze. V něm. tohle funguje dokonce po netu.Já sám jsem na sebe bral všechny blesky za kolegy v práci v německu.
Bod 4. budu s sebou vozit tak 5000.
Je to smutný ale začíná to tu připomínat komunismus
Alespoň někteří řidiči se ale snad poučí a budou jezdit trochu normálně.Lukas-e21 píše:mě to nevadí, jen mi vadí, jak je ten system nastavenej a vadi mi, že tu bude jen a jen represe.athlon_137 píše:Funguje to v Nemecku, Francii, v Britanii, Irsku, Polsku, Madarsku, tak proc ne u nas? Ikdyz je pravda, ze CR je fakt neco extra
A docela se mi líbí ten zákaz předjíždění kamiónům na dálnici mimo místa kde jsou 3 jízdní pruhy.

A jak tady někdo psal, že to odnesou profi řidiči, tak ať!!!
Hovada s kamionama mě už pěkně serou! Před 2 dny jsem mohl bejt rozstříknutej po chladiči jednoho kamionu, kdybych s autem nezajel do příkopu..

Debil předjíždí ciklistu na silnici, kde se tak tak vyhnou 2 osobní auta. No a na protijedoucí auto prostě sere. Je 2 metry vysoko, tak to neřeší.

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW