Bodový systém
no kvuli papirum na hlavu by mi vzali řidičak, to neeee.....Dan td píše:Tvoje papíry na hlavu nestačí ?Lukas-e21 píše:za ty pásy to nasbírám velice rychle.....asi si budu muset zařidit lekařskou zprávu........![]()
Nebo mě napadlo - ce se prostě poutat ?
poutat se, ale ja s pasama jezdim, ale po Praze většinou bez nich...........
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Jo to bude pěkně v PIČI stejně jim to moc nepomůže. Protože to nakonec dopadne tak, že ti co tomu občas šlápnou budou bez řidičáků a potom zůstanou jenom kloboučníci se škodárnama, pár těch co předpisy dodržují a potom típci co si koupí nadupaný káry a na ty kurvy s jejich slavnejma ST220 budou srát. Jo mimochodem viděli ste někdo obyčejný potahy na koženejch sedadlech já jo na policejním STčku na autosalonu
To jsou veci, jakpak mi asi zakon naridi, pamatovat si neco, co si proste uz nepamatuju...Fikux píše:vlastník auta bude povinen oznámit, kdo řídil jeho vůz v době spáchání dopravního přestupku
A ja myslel ze dle ustavy clovek nemuze byt trestan 2x za stejny prestupek, nebo trestny cin...Fikux píše:Řízení auta řidičem, kterému bylo předtím zabaveno řidičské oprávnění.
Kampak mi asi ty bodiky budou psat potom a co mi seberou potom ? Obcanku ?
sice nevím kam ti ty body napíšou, ale zákon hovoří jasně, pokud ti seberou řp a dál jezdíš, říká se tomu maření úředního jednání(rozhodnutí) nemýlím-li seJirka325 píše:A ja myslel ze dle ustavy clovek nemuze byt trestan 2x za stejny prestupek, nebo trestny cin...Fikux píše:Řízení auta řidičem, kterému bylo předtím zabaveno řidičské oprávnění.
Kampak mi asi ty bodiky budou psat potom a co mi seberou potom ? Obcanku ?

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Jeste aby ti dementi zavedli povinne knihy jizd i pro soukromy autaJirka325 píše:To jsou veci, jakpak mi asi zakon naridi, pamatovat si neco, co si proste uz nepamatuju...Fikux píše:vlastník auta bude povinen oznámit, kdo řídil jeho vůz v době spáchání dopravního přestupku

A ja myslel ze dle ustavy clovek nemuze byt trestan 2x za stejny prestupek, nebo trestny cin...Fikux píše:Řízení auta řidičem, kterému bylo předtím zabaveno řidičské oprávnění.
Kampak mi asi ty bodiky budou psat potom a co mi seberou potom ? Obcanku ?[/quote]
Ja myslim, ze kdyz ti muzou sebrat ridicak na miste,tak treba kdyz budes opilej a oni ti ho vemou, tak nebudes moc jet dal, dokud ti ho zas nevratej.
Ustava tohle moc resit nebude-a tady hlavne jednou spachas neco a za to ti seberou RP a podruhe spachas to, ze jezdis bez RP -to neni za jedno a to samy

Me na tom nejvic stve to, ze ty tresty se mi zdaji prehnane prisny s ohledem na to, ze skoro nejsou silnicni kontroly.
Blbej Simonovsky to chce resit naprostou represi - ja jsem jeste nikdy neplatil pokutu za zadny prestupek, ktery bych delal umyslne (v podstate jsem platil dycky jen u bouracek
Myslim, ze by si policajti meli prestat valet prdele a vybehnout a merit a merit-u skol a vsude, kde je treba, nechavat dejchat u diskotek a hospod, pohybovat se v provoz, ridit dopravu ap. - kdybych dostal 5x za rok flastr 1000,- Kc, ze to ze jezdim rychle v obci, tak si to rozmyslim a bude to mit urcite lepsi efekt pro bezpecnost provozu, nez kdyz me zastavi jednou za 5 let a pak mi hnedka seberou papiry, ze blbe parkuju a jeste jsem jel rychle.
Blbej Simonovsky to chce resit naprostou represi - ja jsem jeste nikdy neplatil pokutu za zadny prestupek, ktery bych delal umyslne (v podstate jsem platil dycky jen u bouracek

Myslim, ze by si policajti meli prestat valet prdele a vybehnout a merit a merit-u skol a vsude, kde je treba, nechavat dejchat u diskotek a hospod, pohybovat se v provoz, ridit dopravu ap. - kdybych dostal 5x za rok flastr 1000,- Kc, ze to ze jezdim rychle v obci, tak si to rozmyslim a bude to mit urcite lepsi efekt pro bezpecnost provozu, nez kdyz me zastavi jednou za 5 let a pak mi hnedka seberou papiry, ze blbe parkuju a jeste jsem jel rychle.
Myslim, že na tohle neni potřeba ani balíček ... když tě chytěj pod silnym vlivem alkáče a ještě rychlá jízda, tak ti seberou papíry na místě a vůbec nebudou kooukat kolik máš bodů plus nebo mínusLaR píše:jizda pod silnym vlivem alkoholu + prekroceni jizdy o 40km/h v obci - 10 bodu

To JIRKA325: Když ti seberou papíry a pak tě chytí bez nich za volantem, tak je to trestný čin a půjdeš si sednout a ne že ti seberou občanku

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
LaR píše:ja bych uvital nejake akcni balicky, treba:
jizda pod silnym vlivem alkoholu + prekroceni jizdy o 40km/h v obci - 10 bodu
rizeni automobilu, ktery nema platnou technickou kontrolu, ridicem, kterému bylo predtím zabaveno ridicské opravneni - 8 bodu

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
- [CZ]Airwolf[OC]
no benga ti podle zmen muzou rovnou vzit ridicak...YXOman píše:To mě přijde trochu na hlavu ne? Já se můžu ožrat jak prase, chytnou mě benga a dají mi 7 bodů (+ teda nějakou pokutu)?Za tejden mě chytnou jenom trošku navátýho do 0,3 promile (4 body), zase zaplatim a pořád ještě můžu jezdit?
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

Mě přijde že to moc dramatizujete.Třeba to pár lidí donutí nejezdit jako hovada.A i řidiči z povolání můžou jezdit předpisově.Stejně ty kličkujíci a předjíždějíci machři přijedou na místo o 10minut dýl.Třeba budou mít policajti v autech kamery a budou muset vše natáčet.Muj soused z dálniční říkal že až na dálnici na Hradec to maj skoro všude už.Tak nevim no.
Souhlas s tím že ty body povedou jen ke korupci ale mrkněte se na to nedovolené předjíždění za kolko je bodů - docela brutalita co? Jen v okolí Berouna si vzpomínám na hmmm.... tak tři místa kde tu plnou čáru prostě přejet musíte protože tamvětšinou někdo parkuje jak hovado (ale ty parkující v životě nedostali pokutu co si vzpomínám...
- Night.chimera