servo

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Fil

Příspěvek od Fil » 04. 03. 2003 22:27

Ja ho taky nemám, ale mám menší volant oproti sérii a při parkováníje to trocha těší než se servem, ale mě to vyhovuje.Při jízdě to mám rád tužší, takže sem zpokojenej, ikdyž tata mi říká že je to moc .....No 525tds se servem je jiny.No uvidim jaky to bude až nasadím ty 17"...Ale mě to bez něj vyhovuje. :wink:
:mrgreen:......Čára není zeď !......:wink:

Melisek^076

Servo?

Příspěvek od Melisek^076 » 04. 03. 2003 22:49

Dokud jsem ho neměl, byl jsem spokojený, dnes ho používám a už bych ho nevyhodil. Pro denní ježdění, kdy člověka bolí záda je k nezaplacení. O ztrátě citlivosti u e30 nemůže být z mojí strany řeč. Když se začne auto hrnout bokem, je to cítit se servem stejně jako bez serva a za tím si stojim. Problém vidím v tom, že je to jedna z nejchoulostivějších částí e30 v Čechách, protože stejně jako u všeho ostatního se u nás problémy řeší až když nastanou. Ruku na srdce: kdo z Vás už měnil v řízení olej ?

Fil

Re: Servo?

Příspěvek od Fil » 04. 03. 2003 22:54

Melisek_076 píše:Dokud jsem ho neměl, byl jsem spokojený, dnes ho používám a už bych ho nevyhodil. Pro denní ježdění, kdy člověka bolí záda je k nezaplacení. O ztrátě citlivosti u e30 nemůže být z mojí strany řeč. Když se začne auto hrnout bokem, je to cítit se servem stejně jako bez serva a za tím si stojim. Problém vidím v tom, že je to jedna z nejchoulostivějších částí e30 v Čechách, protože stejně jako u všeho ostatního se u nás problémy řeší až když nastanou. Ruku na srdce: kdo z Vás už měnil v řízení olej ?
Já NE! Ale něco na tom bude .Určitě.. :wink:
:mrgreen:......Čára není zeď !......:wink:

Voďa

Příspěvek od Voďa » 24. 07. 2003 13:44

Tohle je docela stary tema ale chtel bych se k nemu vratit. prvni auto co jsem mel bylo Scirocco a tam jsem servo nemel ale uridit ho byla sranda. Muj druhej milacek 325i s 205/15 to uz bylo hodne drsny. Jelikoz nemecky vyrobky jsou nesmrtelny tak vule na kolu pri zatocenim volantu byla nulova a kdyz jsem si to sinul po meste cez 180 tak vubec nebyla sranda to udrzet na silnici, stacil malinkej nesikovnej pohyb volantu a musel jsem si uchcat abych to vratil zpatky. To taky potvrzuje to ze mi to potom kamos pohrbil pres strechu do stromu :cry: Jak je to se servama? Jezdil jsem s novou astrou a pri vetsi rychlosti stuhlo rizeni. Prej ve starsich autech ve velkym nasupu nestuhne. :?:

Mao

Příspěvek od Mao » 24. 07. 2003 15:33

To All: záleží na tom, co od auta čekáte. Já mám 325i na 205-kách a najezdim s ní cca 3 500 km měsíčně, z toho hodně po Praze. Parkování do řady bez serva si fakt neumim představit a to nejsem žádnej lempl, jenže zkus to třeba 3X 4X denně.
Kdybych to měl na víkendový sportovní poježdění, asi bych se bez serva obešel.
Jinak je zajímavý sledovat, jak si tu každej zarytě hájí to svoje :lol:
member of zewl crew

Odpovědět