a toho grafika si dělal kdy???? jentakovy rejpnutí.zajac píše:Zdravim! Jsem velkym priznivcem BMW, delal jsem grafika pro BMW Bychl, takze proto. Ale jako kazdy pracujici nemam na novou karu. Uz jsem mel dvě Š120ale jaksi se tomu neda rikat auto, navic me to vydrzi tak max pul roku. Recenze ohledne 3 rady mam prectene a sam chvala ne spolehlivost i kdyz je to 15 let stary. Ale nejsem absolutne schopen si auto opravovat - akorat jsem si jednou vymenoval desticky a starter
. Konecne muj dotaz: ma pro me cenu kupovat si ojety bmw (chtel bych 318 rok 1990 bez uprav), kdyz jsem uplne levej? Nebo da se pro muj pripad sehnat hotova kara, ne kterou nebudu muset tak max. 2 roky sahnout?
ne mě to zajimalo, protože už nakej patek garafiku pro Bychla dělá člověk kteryho znam, a ten rozhodně nema potřebu kupovat si E30-kuzajac píše:No uz je to davnoAle nechci aby to vyznelo nejak vlezprdelne... Pracovat s bmw grafikou je radost, protoze v tom maj tradici. Ne jako u nas, kdy je v Cechach kazdej druhej inzernyr pres grafiku (napr. logo TV Prima - prisernost, ktera neprezije ani rok) a nenecha si poradit od studovanych odborniku (nemyslim tim sebe, ja si nevyskakukuju) No nic, nebudu uz vic zasirat forum necm uplne mimo. Do kary jdu a hotovo!
věř že nejede.....ono většina jeho aut sou předvaděčky psany na firmu, a navíc jachty Sunseeker stoji hodně penízků a sou na nich velice, velice slušnbý provizeAnonymous píše:ja u Bychlů zacinal, teprv jsem se učil! Takze za 20-30 tis. na zivnostnak mesicne je opravdu malo, aby si nekdo koupil novy auto... O nem si dovolim tvrdit, ze jede ve zlodejine, protoze tolik kar si nikdo nemuze dovolit...
jj, on mel prachy vždycky.......jinak dle OR ma jeho Bychl Group a.s. ma zakl. mění 75mil. Kč a 100% vlastnikem akcií je on......(alespon loni to tak nakbylo)zajac píše:Tak to beru zpátky. Kdyz uz se namotal na sunssekery, tak o tom zádná!