no taky sem koukal jak péro z gauče, to víš leštěný svody, snížená hlava, pětikvalt ...břečka píše:wtf?euromen píše:...... a 182 škoda 120L
ale tan maník co nás chtěl marně předjet s dodávkou koukal taky dost vyjeveně
39,5 km podle routeru na atlas.cz, ať nežeruAngel-bmw píše:Ja bych spis rekl ze je to min nez 40km.Sice jsem to nejel 10 minut ale taky se mi to zdalo rychly:)))
41.3 km přesně od nájezdu do sjezdu, já počítal 42 km (EXIT 42 předpokládám na 42. kilometruDragon píše:Z Poděbrad na hranici Prahy (Čerňák) je to asi 35km. Při volný silnici je to docela reálná doba!
nebo neco velice jednoduchyho - stisknout ZEIT na BC a pak SET a jedes, ale muj odhad realniho casu s e30 325i je dokonce 13 minutFrancis píše:41.3 km přesně od nájezdu do sjezdu, já počítal 42 km (EXIT 42 předpokládám na 42. kilometruDragon píše:Z Poděbrad na hranici Prahy (Čerňák) je to asi 35km. Při volný silnici je to docela reálná doba!) takže s E30 ti uvěřím čas 12 minut nebo více. Asi jsi se na přesných ručičkových hodinkách o jednu pětiminutovku pro velkou ruku překouknul. Příště si při startu lihovým fixem udělej čárku na ciferník chronometru.