Maximalky

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 18. 06. 2005 19:11

a jeste mimo dalnici 525i 242km/h spolujezdec a masina 246 km/h nejaka suzuki 750 spolujezdec
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

biker

Příspěvek od biker » 18. 06. 2005 19:24

sucho píše:
biker píše:
sucho píše:obec 160 - ridic,v noci (o pul minuty mne zastavili chlupati... nemali radar :P )
okreska 20... ...anec tak by mne nepredbehol... (poznam svou iSu ,jak zlenivie kdyz kemne sedne bratranec...)

co si o tom myslite?
LOL a ty nas ohrozujes bez vodicaku na dalnici!!!!!!!!!? :evil:
uz v 15tich jsem vedel soferovat,opakuji soferovat,ne slapnout na plyn - to dokaze kazdej debil - lip nez ma mama... ktera ma soferak mnohem dyl nez ja...
hm, "super jde o princip", proste nemas ten papir nepatris tam! sice je mozny zes umel jezdit, ale nepatril si tam tak to je a bude :evil:
E+5 Obrázek

Anna

Příspěvek od Anna » 18. 06. 2005 19:52

sucho píše:obec 160 - ridic,v noci (o pul minuty mne zastavili chlupati... nemali radar :P )
okreska 200 - to bylo dnes :arrow:
dalnice 190 - este jsem nemel soferak (zato sve bawo jsem umel soferovat moc dobre :D )

to jsem zvedav co mi povite na tohle (prihodilo se mi to pred cca 2hodinami)
vychadzel jsem ven z jedny obce a zamnou byl jeden chlapek s novejm 330d (spoluzakuv sused-zato vim ze je novej)
zacal mne dobihat,tak jsem tam dal plny a cca pri 200vke ma predbehol (dost pomaly,siel mozna o 5km/h rychleji) pote na krizovatce mne zastavil a ja ze mi chce povedat neco pekne a on spustil ze jakej jsem ja buzerant,ze mu pridavam plyn kdyz mne predbiha a take jebly kecy...

mozna si jen namejslim,ale kdyby nesedel vedla mna 90kg bratranec tak by mne nepredbehol... (poznam svou iSu ,jak zlenivie kdyz kemne sedne bratranec...)

co si o tom myslite?
Hm, tak jeden člen klubu by ti vedel porozprávať o čom to je keď ťa namerajú 152 km/hod. v meste ( v noci ) a máš na 14 mesiacov prísť o vodičák a k tomu 7 litrov pokuta. Hneď by si si rozmyslel či budeš jazdiť ako odtrhnutý vagón alebo či budeš dodržiavať pravidlá. A viem, že v M3 sa jednoducho nedá jazdiť v obci 40 - 60 km/hod. A nielen v M3. Po tejto skúsenosti sa snažím dodržiavať rýchlosť aj ja :evil: . Ste zvedaví na výsledný efekt? Môj bawor žerie aj trávu po ceste ...
A úplný záver: nech žije policajná akcia "JASTRAB"

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 06. 2005 10:36

dalnice 190 - este jsem nemel soferak (zato sve bawo jsem umel soferovat moc dobre :D )

to jsem zvedav co mi povite na tohle (prihodilo se mi to pred cca 2hodinami)
vychadzel jsem ven z jedny obce a zamnou byl jeden chlapek s novejm 330d (spoluzakuv sused-zato vim ze je novej)
zacal mne dobihat,tak jsem tam dal plny a cca pri 200vke ma predbehol (dost pomaly,siel mozna o 5km/h rychleji) pote na krizovatce mne zastavil a ja ze mi chce povedat neco pekne a on spustil ze jakej jsem ja buzerant,ze mu pridavam plyn kdyz mne predbiha a take jebly kecy...

mozna si jen namejslim,ale kdyby nesedel vedla mna 90kg bratranec tak by mne nepredbehol... (poznam svou iSu ,jak zlenivie kdyz kemne sedne bratranec...)

co si o tom myslite?
Dam ti radu: pis po Slovensky, Cestina ti evidentne neide, a tak sa drz pravidla co neumim, neseru se do toho...

Druha vec, co sa tyka tvojho riadenia... kolko mas rokov? 18-19? Viac asi nie, lebo sa spravas ako maly Jarda ktoremu tatka pozical auto a on musi Helge a Marci z vedlajsej dediny ukazat ako rychlo vie jazdit, aby sa holky cervenali a hned ti posielali smsky ci s nima nechces vecer na diskoteku v dalsej susednej dedine...

A dalsia vec, to tvoje sebavedomie padne po urcitej dobe, len aby si sa toho dozil alebo nedal niekoho luxusnou vytunovanou 20 rocnou karbonovou kapotou svojho uberwagenu iS... a este posledna vec, to ze tu pises ze vies soferovat a nie slapnut na plyn mi pripomina niekoho (nebudem rozoberat koho), a napada mi len jedno co by som k tomu vedel povedat: ja som king, WRC, F1 a take sporty mi pridu blbe lebo tam nikto nevie riadit, to ja by som im ukazal... 8)

P.S.: Byt tym frajerom v 330d, tak ti bloknem cestu, vytiahnem ta cez polootvorene okno a taku ti majznem ze ta zaleje cervena... ked uz jazdis ako debil tak by si mal uznat "porazku" ked ta niekto predbieha (vieme ze to nie je porazka ale normalna vec, ale ty si taky zavodnik ze musim asi vyberat sutazive slova...), to vie aj najvacsi Schumacher ze na civilnych komunikaciach sa pri predbiehani neslape na plyn, lebo to je hovadstvo a zakomplexovanost ktora nema obdoby...

Tak, pust sa do mna pan Gardemesiter :D
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

sucho

Příspěvek od sucho » 19. 06. 2005 11:16

SlimShady píše:
dalnice 190 - este jse... ...musim asi vyberat sutazive slova...), to vie aj najvacsi Schumacher ze na civilnych komunikaciach sa pri predbiehani neslape na plyn, lebo to je hovadstvo a zakomplexovanost ktora nema obdoby...

Tak, pust sa do mna pan Gardemesiter :D
nemam slov. rozhodol som sa tu pisat iba po slovensky...
ale v urcitych veciach stebou aj suhlasim :)
a ten chlap co bol vtej 330d by ma nezmlatil ani keby velmi chcel :) (mozem ukazat fotky z objemu)
one. a fakt mam 18 ;) ale pred babami sa moc s autom nevytahujem,skor sa boja somnov donho sadnut...

btw.co znamena gardemeister?
a nemylim si ze by moja iSa mohla byt nejake nadauto :) ona je nadauto.
a myslim si,ze keby chlap vedel aky mam objem motora ,tak by mu asi riadne zredol xicht ze ma nevedel predbehnut s o 15rokov mladsou karou so skoro 2x vacsim objemom motora...
BMW e30 318iS :)

břečka

Příspěvek od břečka » 19. 06. 2005 11:43

^ :roll: ^
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 19. 06. 2005 11:53

Naproslo souhlasim se Slimem. Když někdo někoho předjíždí a v době kdy je vedle něj na to ten předjížděnej šlápne, tak ať už má sebelepší káru, je to čurák. Nechci tu rozebírat další hloupost, která se tu bude řešit na deset stránek, ale tohle prostě nesnášim. Když někdo jede jak stará bába a já když ho začnu předjíždět, tak na to šlápne. Pár facek a pěknej kopanec do prdele :evil:

A Gardemeister je závodník WRC ty ucho. Pokud nevíš co je ucho, tak je to část těla ! :idea:

adam320

Příspěvek od adam320 » 19. 06. 2005 12:08

no pardon pánové ale když někdo jede po okresce 200 a druhej ho začne předjíždět tak mu nemá co vyčítat i kdyby jel cikcak....vidim to tak že ten co se pro předjetí rozhodl v týhle chvíli je desetkrát větší kreten :D

pak mi taky přijde od člověka co má napsáno v podpisu něco o cestě do Bruntálu a komentář k tomu takhle agresivní odpověď dost mimo mísu...chceš li vychovávat mladý řidiče s horkou kartou tak je tvůj úmysl dobrej ale myslim že tudy cesta nevede

tebe sucho nechci povzbuzovat protože mam na takovou jízdu svuj názor kterej je zapříčeněnej pár vystřídanejma autama a s nima najetejma kilometrama a v nich najetejma krizovkama ale taky jsem zkošel co to dá a nikdo ti to nerozmluví dokud se nespálíš...přeju ti poučení intenzivní a dobře končící :wink:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 19. 06. 2005 12:09

Prehodit do vlastniho threadu tuhle debatu,nezasirat to tady a zustante u top speed-to je zajimavy tema.
Ne ze si tady zase nejaky zakomplexovany ucho bude honit triko,ze jezdi jak pitomec, keca tady neuveritelny kraviny a my ho mame obdivovat :roll:
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

euromen

Příspěvek od euromen » 19. 06. 2005 12:10

obec 140 (e30 320i) přehlednej dvouproudej most přez labe v jednu v noci jinak kolem 60-70 ve městě
okreska 180 (taktež e30) a 182 škoda 120L
dálnice je moc daleko

sucho

Příspěvek od sucho » 19. 06. 2005 12:13

Tweety píše:Naproslo souhlasim se Slimem. Když někdo někoho předjíždí a v době kdy je vedle něj na to ten předjížděnej šlápne, tak ať už má sebelepší káru, je to čurák. Nechci tu rozebírat další hloupost, která se tu bude řešit na deset stránek, ale tohle prostě nesnášim. Když někdo jede jak stará bába a já když ho začnu předjíždět, tak na to šlápne. Pár facek a pěknej kopanec do prdele :evil:

A Gardemeister je závodník WRC ty ucho. Pokud nevíš co je ucho, tak je to část těla ! :idea:
jemine. ale my sme sa nahanali hned ako sme vysli z mesta. ja som siel pred nim a on bol asi 50m zamnou a ja ze mu ujdem :P a on nato zacal tiez dupat a proste ja som drzal plny az dokym ma on nepredbehol,takze to nemozes porovnavat stym ako ked som siel s kamaratom na jeho kare a zacal nas obiehat jeden opel kadett a on podradil a pridal a oproti kadetovi siel kamion a on sa potom musel zaradit znovu za nas lebo nevladal... ta cesta kadial sme sli bola nakomplet free.
BMW e30 318iS :)

břečka

Příspěvek od břečka » 19. 06. 2005 12:13

euromen píše:...... a 182 škoda 120L
wtf? :shock:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 06. 2005 12:20

adam320 píše:pak mi taky přijde od člověka co má napsáno v podpisu něco o cestě do Bruntálu a komentář k tomu takhle agresivní odpověď dost mimo mísu...chceš li vychovávat mladý řidiče s horkou kartou tak je tvůj úmysl dobrej ale myslim že tudy cesta nevede
Ten clovek ma trosku viac km, ma trosku viac rokov a trufam si povedat aj rozumu, a ten komentar tam je len tak, tiez len kvoli tomu aby sa niekto nemenovany vsimol :lol: 8)

adam320

Příspěvek od adam320 » 19. 06. 2005 12:30

SlimShady píše:
adam320 píše:pak mi taky přijde od člověka co má napsáno v podpisu něco o cestě do Bruntálu a komentář k tomu takhle agresivní odpověď dost mimo mísu...chceš li vychovávat mladý řidiče s horkou kartou tak je tvůj úmysl dobrej ale myslim že tudy cesta nevede
Ten clovek ma trosku viac km, ma trosku viac rokov a trufam si povedat aj rozumu...
Ano to ti neupíram ani tě nehanim, ale uznej sám že to vypadá zvláštně, mam pocit že taj nikdo nikdy svý auto nedohnal do podlahy a neprojel se co to dá, nevěřim Vám nikomu že jste takový bábovky, každej Jste prošli podobnejma pokusama, i tenhle kluk se spálí ale musí si to užít sám...doufejme že bez ostatních účastníků provozu

břečka

Příspěvek od břečka » 19. 06. 2005 12:35

adam320 píše:Ano to ti neupíram ani tě nehanim, ale uznej sám že to vypadá zvláštně, mam pocit že taj nikdo nikdy svý auto nedohnal do podlahy a neprojel se co to dá, nevěřim Vám nikomu že jste takový bábovky, každej Jste prošli podobnejma pokusama, i tenhle kluk se spálí ale musí si to užít sám...doufejme že bez ostatních účastníků provozu
sorry ale kdyz nekdo koho predjizdim pridava naschval plyn tak je u me c*rak nejvetsi. Nekolikrat se me to stalo(ne s BMW) a moc do smichu me nebylo.A skoro vzdycky to byla nejaka vypatlana zenska :evil:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Forreet

Příspěvek od Forreet » 19. 06. 2005 12:37

Ja taky dost casto pridam plyn na podlahu,ale vetsinou na dalnici,kdyz neni moc velkej provoz..A je dost ridicu ktery by jely 150km,ale videj 20lety bawo jak jede 170km tak ho musej predjed a pak to zacina :lol: :lol: :oops:
0042191777565

Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png

adam320

Příspěvek od adam320 » 19. 06. 2005 12:39

břečka píše:
adam320 píše:Ano to ti neupíram ani tě nehanim, ale uznej sám že to vypadá zvláštně, mam pocit že taj nikdo nikdy svý auto nedohnal do podlahy a neprojel se co to dá, nevěřim Vám nikomu že jste takový bábovky, každej Jste prošli podobnejma pokusama, i tenhle kluk se spálí ale musí si to užít sám...doufejme že bez ostatních účastníků provozu
sorry ale kdyz nekdo koho predjizdim pridava naschval plyn tak je u me c*rak nejvetsi. Nekolikrat se me to stalo(ne s BMW) a moc do smichu me nebylo.A skoro vzdycky to byla nejaka vypatlana zenska :evil:
Vše si přečti ještě jednou pořádně

břečka

Příspěvek od břečka » 19. 06. 2005 12:44

adam320 píše:Vše si přečti ještě jednou pořádně
asi neumim cist mezi radky :?: Nic, vzdavam se, stejne vyresime hovno
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 06. 2005 12:50

adam320 píše:
SlimShady píše:
Ten clovek ma trosku viac km, ma trosku viac rokov a trufam si povedat aj rozumu...
Ano to ti neupíram ani tě nehanim, ale uznej sám že to vypadá zvláštně, mam pocit že taj nikdo nikdy svý auto nedohnal do podlahy a neprojel se co to dá, nevěřim Vám nikomu že jste takový bábovky, každej Jste prošli podobnejma pokusama, i tenhle kluk se spálí ale musí si to užít sám...doufejme že bez ostatních účastníků provozu
Naprosto chapem co tym chces povedat, ale ty sa snaz tiez pochopit ze slo o to, co robil pri predbiehani. Mne je jedno ci to je v dedine, za dedinou, na dialnici... proste nenavidim debilov co si to napr. na D1 mastia v strednom pruhu 110, ja vedla nich prechadzam v lavom pruhu 130 svojou mrdkou dizlovou, a oni, len preto ze maju S-ko alebo 5er alebo cokolvek, slapnu na to a tesne medzi dvoma autami to hodia predo mna a ukazu mi ze ich nedam. Chodim tiez rychlo, a chodieval som vzdy, ale nie v obci a meste, a inak mas pravdu, nech sa chlapec spali sam...

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 06. 2005 12:56

A aby som prispel troskou do mlyna, max. rychlost co som siel bola 838km/h ako "spolujazdec" v Boeingu 727-100 na ceste do a z Turecka tohto Maja :lol:

Odpovědět