Origo manuál anténu na E30
Origo manuál anténu na E30
ideálně Plzeň, Praha, Karlovy Vary a tak....
tel. 777930468
tel. 777930468
- [CZ]Airwolf[OC]
- [CZ]Airwolf[OC]
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem dával do tříci el. anténu z OBI - když jsem zjistil, že ve tříce je šroubovací koncovka koaxiálu, začal jsem se bát. Ale nakonec byla úplně stejná, čili to bude nějaká normovaná a nebá bych se toho ...Badliner píše:koaxial kabel.....myslim, ze origo ma jinou koncovku, nez kabel made in OBI....
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli mluvíme o tom samém - já mluvím o tom, že z origo antény lze odšroubovat kabel ( koaxiál ), který vede dopředu k rádiu. Polovina kupovaných antén ( OBI a spol... ) má kabel z antény napevno, prostě z antény vede 2,5 m kabelu ( který je pro použití do E30 stejně krátký. Některé mají kabel taky šroubovací, takže vyhodíš ten co koupíš s anténou a našroubuješ origo kabel v autě.Badliner píše:to by bylo skvele mel jsem dojem,ze anteny z Baumaxu a spol maji ten konektor silny a pouze zasunovaci.....
Pokud koupíš OBI anténu s kabelem na fest a chceš ji použít, musíš buď kabel říznout a nastavit ( prasárna ) nebo použít ( prodlužovačku k anténímu kabelu ".
Čili když půjdeš do OBI, ber anténu, kde je konektor šroubovací a máš klid.
Nevím, co myslíš " silným a zasunovacím "

Nevím, jestli mluvíme o tom samém - já mluvím o tom, že z origo antény lze odšroubovat kabel ( koaxiál ), který vede dopředu k rádiu.
Ano ten myslim...
Polovina kupovaných antén ( OBI a spol... ) má kabel z antény napevno, prostě z antény vede 2,5 m kabelu ( který je pro použití do E30 stejně krátký. Některé mají kabel taky šroubovací, takže vyhodíš ten co koupíš s anténou a našroubuješ origo kabel v autě.
Tahle verze by byl super....
Pokud koupíš OBI anténu s kabelem na fest a chceš ji použít, musíš buď kabel říznout a nastavit ( prasárna ) nebo použít ( prodlužovačku k anténímu kabelu ".
No tohle se mi prave nechce..
konektorem, ale pokud máš na mysli ten, co jde do rádia - tak buď je ten " dlouhý a rovný " a nebo krátký, u kterého jde kabel kolmo k rádiu. Na konec kabelu se dělá nato redukce, která to řeší a stojí asi 40,- Kč, takže tohle nemusíš řešit vůbec. Dnes už je stejně většina rádií s tím dlouhým a rovným
[/quote]
Pripojeni k radiu mam...mam origo antenu i kabel..ale antena se mi rozbila,tak ji chci nahradit tak ,abych se v tom nemusel moc vrtat....
Ano ten myslim...
Polovina kupovaných antén ( OBI a spol... ) má kabel z antény napevno, prostě z antény vede 2,5 m kabelu ( který je pro použití do E30 stejně krátký. Některé mají kabel taky šroubovací, takže vyhodíš ten co koupíš s anténou a našroubuješ origo kabel v autě.
Tahle verze by byl super....
No tohle se mi prave nechce..

Pripojeni k radiu mam...mam origo antenu i kabel..ale antena se mi rozbila,tak ji chci nahradit tak ,abych se v tom nemusel moc vrtat....