strahovskej tunel 200?Mao píše:Jj, obec je širokej pojem, v zástavbě se snažím nejezdit přes 70 ale jinak Jižní spojka 170 bez problémů a maximálka Strahovskej tunel 200 tacho. Okreska 190 a dálnice 240, vše opět tacho a s mým modrákem...

strahovskej tunel 200?Mao píše:Jj, obec je širokej pojem, v zástavbě se snažím nejezdit přes 70 ale jinak Jižní spojka 170 bez problémů a maximálka Strahovskej tunel 200 tacho. Okreska 190 a dálnice 240, vše opět tacho a s mým modrákem...
No to jo tedaMazety píše:strahovskej tunel 200?Mao píše:Jj, obec je širokej pojem, v zástavbě se snažím nejezdit přes 70 ale jinak Jižní spojka 170 bez problémů a maximálka Strahovskej tunel 200 tacho. Okreska 190 a dálnice 240, vše opět tacho a s mým modrákem...to je hustý
uplne v klidu ... pokud mas rozum se da i vic...tomashv píše:No to jo tedaMazety píše:strahovskej tunel 200?Mao píše:Jj, obec je širokej pojem, v zástavbě se snažím nejezdit přes 70 ale jinak Jižní spojka 170 bez problémů a maximálka Strahovskej tunel 200 tacho. Okreska 190 a dálnice 240, vše opět tacho a s mým modrákem...to je hustý
![]()
Zrovna tam bych 200 nikdy jet nechtel...
Mozna je to subjektivni pocit, ale jezdit kvikle v tunelech mi nedela zrovna dobre... A ten strahovskej mi prijde takovej celkem tesnej...GeRoX píše:uplne v klidu ... pokud mas rozum se da i vic...tomashv píše:No to jo tedaMazety píše: strahovskej tunel 200?to je hustý
![]()
to mas pravdu...a to je dobre ze je tesnej ne? nemuzes to moc rozmlatit...tomashv píše:Mozna je to subjektivni pocit, ale jezdit kvikle v tunelech mi nedela zrovna dobre... A ten strahovskej mi prijde takovej celkem tesnej...GeRoX píše:uplne v klidu ... pokud mas rozum se da i vic...tomashv píše: No to jo teda![]()
to neber jako rejpani ale sem prazak a nevim kde u magistraly je les leda jestli myslis cestou jako z Pahy 8 do holesovic to pak vimbřečka píše:ja sem tech 160 jel asi ve 2 rano po 4 proudove magistrale.Z jedne strany les a z druhe jakysi zahradky...ale ze sem prase, k tomu se priznam
jo, tam se to dalo, dokud to tam nehlidali..taky sem tam jednou takle jel..prave to uzky umocnuje tu rychlost a zvuk je fakt dokonalej...GeRoX píše:to mas pravdu...a to je dobre ze je tesnej ne? nemuzes to moc rozmlatit...tomashv píše:Mozna je to subjektivni pocit, ale jezdit kvikle v tunelech mi nedela zrovna dobre... A ten strahovskej mi prijde takovej celkem tesnej...GeRoX píše: uplne v klidu ... pokud mas rozum se da i vic...![]()
![]()
![]()
![]()
ale zkus treba jednou si stahnout okna a otevrit sibr...a podrzet tam podlahu...a kdyz ti do toho hezky rve jeste vyfuk? ....je to lepsi nez sex...![]()
![]()
![]()
LOL a ty nas ohrozujes bez vodicaku na dalnici!!!!!!!!!?sucho píše:obec 160 - ridic,v noci (o pul minuty mne zastavili chlupati... nemali radar)
okreska 200 - to bylo dnes![]()
dalnice 190 - este jsem nemel soferak (zato sve bawo jsem umel soferovat moc dobre)
to jsem zvedav co mi povite na tohle (prihodilo se mi to pred cca 2hodinami)
vychadzel jsem ven z jedny obce a zamnou byl jeden chlapek s novejm 330d (spoluzakuv sused-zato vim ze je novej)
zacal mne dobihat,tak jsem tam dal plny a cca pri 200vke ma predbehol (dost pomaly,siel mozna o 5km/h rychleji) pote na krizovatce mne zastavil a ja ze mi chce povedat neco pekne a on spustil ze jakej jsem ja buzerant,ze mu pridavam plyn kdyz mne predbiha a take jebly kecy...
mozna si jen namejslim,ale kdyby nesedel vedla mna 90kg bratranec tak by mne nepredbehol... (poznam svou iSu ,jak zlenivie kdyz kemne sedne bratranec...)
co si o tom myslite?
uz v 15tich jsem vedel soferovat,opakuji soferovat,ne slapnout na plyn - to dokaze kazdej debil - lip nez ma mama... ktera ma soferak mnohem dyl nez ja...biker píše:LOL a ty nas ohrozujes bez vodicaku na dalnici!!!!!!!!!?sucho píše:obec 160 - ridic,v noci (o pul minuty mne zastavili chlupati... nemali radar)
okreska 20... ...anec tak by mne nepredbehol... (poznam svou iSu ,jak zlenivie kdyz kemne sedne bratranec...)
co si o tom myslite?