Jasne, sem na to pripravenejLukas-e21 píše:to nemyslis vazne??? prece nebudu kvuli tobe jezdit bez samosvoru??? jenom kvuli flerymu??? abych mu dal na prdel????Max-Max píše:Panove, sprint je v hajzlu. Max robi zastavbu 2.5i, takze 320i je uz minulost
Proxi....co ty na to? Zastanes se dvoulitrů na srazech?? a das Flerymu co proto?
HÁDKA POKRAČUJE 318i & 320i
5er
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Noo, nechtěl jsem do této debaty zasahovat, ale když už je tu řeč o mě tak jen vyjádřím svůj názor a dál už ho komentovat nebudu:Max-Max píše:[napriklad Flerym vychvalovany M10 1.8 dostal odo mna v Lanove vaznu nakladackuv 318 sedel HUSKA
318i M10-M40-M43 nebude rychlejší než 320i ... samozřejmě pokud někdo nepokazí jízdů a motory budou ve stejném stavu (vrak X auto po GO nemá smysl srovnavat).
Jel jsem sprinty proti několika dvoulitrům a to jak v 318i M10 tak 318i M40 i v 318iA a vždy to mělo podobný průběh: do druhého převod. stupně jedou docela srovnatelně kdy 1,8 těží z menší hmotnosti a rychlejšímu nástupu do otáček na trojku už začne 2,0 výrazně uplatnovat kroutící moment a ujíždět.
S Maxem jsme tuším jeli dvakrát (pokud se nepletu) a rozdíl na čtvrt míli jsou dvě délky. Já osobně jezdím pro radost a proto abych osobně mohl porovnat o kolik je kdo pomalejší a jak se to kdy povedlo. Dohady od stolu jsou vždy zkreslené a v praxi to chodí jinak.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Dost často jsi na českym fóru, tak už by jsi mohl znát i českou posranou ekonomikuMax-Max píše:a nie je ti blbe, ze ja mam makat a ty budes kasirovat?Tweety píše:Chlapi, neštve te mě, já už tady v Ústí domlouvám sázky
318m40 kill 320m20
podporim fleryho....320 nejede...pokud se neudelaji upravy ci neni 320is,coz se taky muze upravit 318i a nebo poridit 318is a neeeeeeeeeeeeeebooooooooooooo m3
no a to je pak uplne vse v pi.. tak ja rikam m40.... 320 6v je utahana....malej obsah na 6v!!!! jinak je to ale drzak a jede furt!!!! co vic chtit....a taky se roztaha!!!!