Plešnice 2005!!!! Info o cenách pro víteze - důležité
fakt moc dík já se taky těšim.bohužel ještě nemam řidičák(ale e30ku už mám dávno)coupe328 píše:No mesto to zrovna neni,spise vesnicka..je to trosku bokem,ale myslim,ze od vlaku to uvidis uz z dalky![]()
Jinak tez jedu a tesim sesnad se i pocasi vydari
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
na prvni strane je mapka...neni to presne ve vesnici ale na plani nahore..z dalky sou videt hangary na letadla na kopci..neda se to prehlydnout..krom toho domluv se tady s nekym a nekdo te rad za par kacek hodi do plesnic a Z5laďas píše:potřebuju vědět.ten sraz je přímo v tom městě Plešnice nebo je to někde o kus dál?já jenom že tam jedu vlakem z prahy tak abych to tam vůbec našel.prosím podrobnější informace.dík
Tel : 773 622 822
pokud ses z Prahy tak Tě klidně naberu.........(stači když přidaš naky drobny na benzin, a vyjde tě to lip jak vlak)Flery píše:na prvni strane je mapka...neni to presne ve vesnici ale na plani nahore..z dalky sou videt hangary na letadla na kopci..neda se to prehlydnout..krom toho domluv se tady s nekym a nekdo te rad za par kacek hodi do plesnic a Z5laďas píše:potřebuju vědět.ten sraz je přímo v tom městě Plešnice nebo je to někde o kus dál?já jenom že tam jedu vlakem z prahy tak abych to tam vůbec našel.prosím podrobnější informace.dík
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
má tam Praha 5Lukas-e21 píše:pokud ses z Prahy tak Tě klidně naberu.........(stači když přidaš naky drobny na benzin, a vyjde tě to lip jak vlak)Flery píše:na prvni strane je mapka...neni to presne ve vesnici ale na plani nahore..z dalky sou videt hangary na letadla na kopci..neda se to prehlydnout..krom toho domluv se tady s nekym a nekdo te rad za par kacek hodi do plesnic a Z5laďas píše:potřebuju vědět.ten sraz je přímo v tom městě Plešnice nebo je to někde o kus dál?já jenom že tam jedu vlakem z prahy tak abych to tam vůbec našel.prosím podrobnější informace.dík
co tam má, enmusí být pravdaFlery píše:má tam Praha 5Lukas-e21 píše:pokud ses z Prahy tak Tě klidně naberu.........(stači když přidaš naky drobny na benzin, a vyjde tě to lip jak vlak)Flery píše:na prvni strane je mapka...neni to presne ve vesnici ale na plani nahore..z dalky sou videt hangary na letadla na kopci..neda se to prehlydnout..krom toho domluv se tady s nekym a nekdo te rad za par kacek hodi do plesnic a Z5
To se eště uvidí, podle toho, jestli budu mít do Plešnic s sebou WebastoLukas-e21 píše:už sme domluvený, beru ho jáFx píše:Taky ho klidne vemu, v zabe mista dostAle jedu uz v patek odpoledne...
, na sedačce spolujezdce místa dost
ja myslel, že budeš dělat Michalovi, osobního řidiče???
E39 535i sedan
Fx píše:To se eště uvidí, podle toho, jestli budu mít do Plešnic s sebou WebastoLukas-e21 píše:už sme domluvený, beru ho jáFx píše:Taky ho klidne vemu, v zabe mista dostAle jedu uz v patek odpoledne...
, na sedačce spolujezdce místa dost
ja myslel, že budeš dělat Michalovi, osobního řidiče???A taky jestli se jemu lenochovi bude chtít jet do Plešnic už v pátek a jestli pojede i s bodyguardkou
.
no mě tvrdil, že by v patek i jel....jenže zname ho..........
a ty si nebereš bodyguardky s sebou???????? pro zpestření dlouhyho večera???
Felda 1,3
Jirka325 píše:Spis nez ja ho smazu ne ?Flery píše:já ho neznam někdo z vás jo než ho smažu?![]()
Posilam ti na nej kontaktni udaje co zanechal, tak si ho prover...i kdyz uz me svrbela ruka nad deletem, ale co ja vim tak to ma byt BMW sraz ne ? Krom nejakeho toho zabozrouta
Připadá mi to trochu nefér, smazat feldu, co víte o co mu jde, třeba se chce podivat na sraz pořádnejch aut a přece tam nepojede na kole
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Felda 1,3
to nikdo nezakazuje, ale chtel jet sprintyMárty_ píše:Jirka325 píše:Spis nez ja ho smazu ne ?Flery píše:já ho neznam někdo z vás jo než ho smažu?![]()
Posilam ti na nej kontaktni udaje co zanechal, tak si ho prover...i kdyz uz me svrbela ruka nad deletem, ale co ja vim tak to ma byt BMW sraz ne ? Krom nejakeho toho zabozrouta
Připadá mi to trochu nefér, smazat feldu, co víte o co mu jde, třeba se chce podivat na sraz pořádnejch aut a přece tam nepojede na kole, felina je přece jen o malinko rychlejší než to kolo, tak mu dejte šanci ať se podivá na pořádný auta a může se zamilovat, taky jste se nenarodili v BMW ale pro BMW
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
chtěl Flerymu zvednout náladu a sebevědomí, po tom co dostane v patek debaklMax-Max píše:to nikdo nezakazuje, ale chtel jet sprintyMárty_ píše:Jirka325 píše: Spis nez ja ho smazu ne ?![]()
Připadá mi to trochu nefér, smazat feldu, co víte o co mu jde, třeba se chce podivat na sraz pořádnejch aut a přece tam nepojede na kole, felina je přece jen o malinko rychlejší než to kolo, tak mu dejte šanci ať se podivá na pořádný auta a může se zamilovat, taky jste se nenarodili v BMW ale pro BMW
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to už je vyřešeno....v pátek??? to jako že ty mě dáš už v pátek???Lukas-e21 píše:
chtěl Flerymu zvednout náladu a sebevědomí, po tom co dostane v patek debakl
krom toho nevěř tomu že bych bral blbě kdyby nějaká M40 prohrála s tvou M20...nebude to moje auto ale beztak bych si vsail na tu M40...nechame hadek a uvidí se ne?