Chlast za za volantem na Tuning party!!
Chlast za za volantem na Tuning party!!
Poctivým sexem k BMW!
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Do Hradce pojeď. Zapojíš se do naší kolonky z ÚstíDAN píše:Tak nevim esli se pojedu mrdknout do Hradce Králové.
Leda s devítkou a hned to tam trošku pročišťovat, ale mám doma asi jen 80 včel, obávám se, že to nebude stačit.- když si uvědomím, že někomu budu muset poslat víc jak jednu

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo auto nejlépe zaparkovat doma v garáži.Tweety píše:Do Hradce pojeď. Zapojíš se do naší kolonky z ÚstíDAN píše:Tak nevim esli se pojedu mrdknout do Hradce Králové.
Leda s devítkou a hned to tam trošku pročišťovat, ale mám doma asi jen 80 včel, obávám se, že to nebude stačit.- když si uvědomím, že někomu budu muset poslat víc jak jednu
Když víš, jak máš auto na takovym srazu umístit, nemůže se ti nic stát

Minulej rok, když jsem přijížděl tou 50km frontou, tak jsem radši auto nechal ve městě a došel pěšky.
Já ani nevim, kdy to letos je, už jsem se po loňský zkušenosti o to nezajímal. Jestli je to ve stejným termínu jako Plešnice, tak je to jasný

Nedá se přece udělat taková maxichyba a jet do HK, když je ve stejnej čas "naše akce" - naše věc- koza nostra

BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:Tak nevim esli se pojedu mrdknout do Hradce Králové.
A nebo jim preventivne rozmlatit auto tak,aby uz nic nemohli skurvit!

Poctivým sexem k BMW!
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Auto většinou za nic nemůže, to jedině navádět je směrem na minový pole, specialně pro ten účel, vytvořený, ať zmizej navždy teda i s autem.Renty píše:DAN píše:Tak nevim esli se pojedu mrdknout do Hradce Králové.
A nebo jim preventivne rozmlatit auto tak,aby uz nic nemohli skurvit!

BMW The Ultimate Driving Machine
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to zažil jako pořadatel.
Naalitej debil trefil druhýho,kterej za nic nemohl.
promáčklí dveře a zlomená ruka.
Naalitej debil trefil druhýho,kterej za nic nemohl.
promáčklí dveře a zlomená ruka.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz