Pobezi starter z M10 1,8i v M40 1,8i?
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Pobezi starter z M10 1,8i v M40 1,8i?
viz subjekt
posral se mi starter, kamarad mi ho nabizi ze sve M10... tak jestli to ma vubec cenu brat a zkouset...
diky
posral se mi starter, kamarad mi ho nabizi ze sve M10... tak jestli to ma vubec cenu brat a zkouset...
diky
BMW E30 - R35P3CT
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem starter od kamarada prevzal, tak to zitra dopo zkusim...Stepan píše:No tady asi nepůjde tak o sílu, jako o umístění/uložení startéru a modul zubů, takže patrně empirický výzkum :wink:
BMW E30 - R35P3CT
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud tam neni kostra tak ani nevyskoci..Tony píše:Záleží co to dělá. Jestli vyskočí, ale netočí tak nemáš kostru na motoru.

Tak vyskousej privest[+]od baterky na C kontakt a mel by jit pokud je ok.Jinac nezabudni vyradit rychlost!!

Startér
Moc pěkný fotečky i komentář, chválim !Forreet píše:Tak pokud tam neni kostra tak ani nevyskoci..Tony píše:Záleží co to dělá. Jestli vyskočí, ale netočí tak nemáš kostru na motoru.
Tak vyskousej privest[+]od baterky na C kontakt a mel by jit pokud je ok.Jinac nezabudni vyradit rychlost!!![]()
Kdyby nesel tak dej [+] na B kontakt to je uz primo na starter[pouzij vetsi prumer kabelu] a hned budes vedet jak si na tom.Radej si to vyzkousej na tom starteru co mas ven z auta,jinac kostra je teleso starteru.A taky pro jistotu skontroluj kostru jak psal Tony[Trochu skrtny z kabelem napojenym na [+] u Baterky treba o sani a hned vis ci to ma kostru
![]()
![]()

- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
S otcem jsme se na to sli podivat vcera a zjistili jsme, ze starter je v naprostem poradku. Chyba je ve spinaci skrince - nedolehaji tam kontakty, tzn. jednou sepne, jednou ne... Takze ted bych ji potreboval. Nevali se nekomu doma?

BMW E30 - R35P3CT
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
V poradku, uz to funguje... prostouchli jsme to sroubovakem a najednou motor chytil :o))Flery píše:to de vypodložit dočasně kouskem plastu..improvizuj me tahle jel kadet dalsich 1/2 roku
Dekuji vsem, kdo se mi venovali!!
Krasa, svet je hned o neco hezci, kdyz vim, ze mi bawo jezdi :o))
BMW E30 - R35P3CT