Do deseti? V devět jste byli pryč nebo se pletu?Fx píše:Jojo, my tam zustali cca do deseti... Ale cestou ze Strahova jsme ještě v kopci dolů potkali další osobyDC píše:kolem půl devátý sem odjížděl myslim
ale bmwm3 tam skejsnul trošku dýlA přijel se mrknout i Rendis s novým wagenem
Strahov zejtra
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
No to já jsem chtěl taky, ale BMW řeklo, že je líný a že si to dá domů na laněFikux píše: Do deseti? V devět jste byli pryč nebo se pletu?
Jinak docela pěkná akce, ale dnes ráno mi jedna SZ připomněla toho karate tigger, jak mě pro nic za nic namáčknul na auto, ten mě bavil
FX zapomněl říct, že Rendisův wagen je Psenova 525ka
Já nevím, zkušenost?Albert píše: Tos vzal kde![]()
![]()
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Hele, vůbec nevím, zeptal jsem se ho na to autíčko a najednou začal vyprávět.. Já jako lidi nikdy nesoudím předčasně, ale když někoho vidím poprvé v životě, tak si nemyslím, že je vhodný na něm ukazovat karáčo. 
Já třeba různý pošťuchování ze srandy docela můžu, ale s bráchou a kámošema, ale tohle jsem fakt nepobral.
V duchu si říkám: "Co to dělá???"
Tak jsem nic nedělal, aby mi nechtěl dokázat, že je strongest man a nechal mě bejt..
Jako stalo se hovno, ale nemám rád, když na mne cizí lidi vůbec šahaj, já to taky nedělám a zkoušení nějákejch chvatů už vůbec, to je jedno, příště se mu vyhnu a hotovo..
Já třeba různý pošťuchování ze srandy docela můžu, ale s bráchou a kámošema, ale tohle jsem fakt nepobral.
Tak jsem nic nedělal, aby mi nechtěl dokázat, že je strongest man a nechal mě bejt..
Jako stalo se hovno, ale nemám rád, když na mne cizí lidi vůbec šahaj, já to taky nedělám a zkoušení nějákejch chvatů už vůbec, to je jedno, příště se mu vyhnu a hotovo..
Hmm divný ... já myslel, že ho znáš ... on každopádně znal Ondru_m a Matyasebmwm3 píše:Hele, vůbec nevím, zeptal jsem se ho na to autíčko a najednou začal vyprávět.. Já jako lidi nikdy nesoudím předčasně, ale když někoho vidím poprvé v životě, tak si nemyslím, že je vhodný na něm ukazovat karáčo.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Night.chimera
ne jenom si usmyslel, že nám na Michalovi předvede jak se zneškodňuje zloděj auta - byl asi plnej dojmů protože nějakýmu kámošovi zachránil nedávno takhle auto...
proč si vybral Michala - možná proto že byl nejblíž, možná proto, že měl předtim řeči na adresu jeho auta aniž by věděl že stojí kousek od majitele
jinak to byl celkem rozumnej člověk myslim
proč si vybral Michala - možná proto že byl nejblíž, možná proto, že měl předtim řeči na adresu jeho auta aniž by věděl že stojí kousek od majitele
jinak to byl celkem rozumnej člověk myslim
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
jasně jen si rejpni.bmwm3 píše:Co to kecáš??Lukas-e21 píše: kdyby si dovolil na DC-ho a ne na tebe, tak se budeš tlemit a nebudeš se furt cejtit uraženej. holt si byl prvni po ruce
Proč bych se jako tlemil?? Já nejsem jako Ty!!!
hele je to tejden a ty se furt cejtíš dotčenej. ja už bych to nerozpitvaval
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru