Kde jsou prosím v Praze vrakáče na E30????
- Maromeer
Kde jsou prosím v Praze vrakáče na E30????
Zdravím, vím, že se to tady určitě už řešilo! Prosím, kde jsou nějaké!!! Potřebuju pár drobností
.....díky moc za pomoc!!!... 
Re: Kde jsou prosím v Praze vrakáče na E30????
chraň tě pánbuh jezdit na harfu, myslím, že lepčí sháňka je tady na foru, i přesto že tu někteří hamtaj s nesmysl cenamaMaromeer píše:Zdravím, vím, že se to tady určitě už řešilo! Prosím, kde jsou nějaké!!! Potřebuju pár drobností.....díky moc za pomoc!!!...
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
-
Venca.
Vrakoviště
koukám že ještě nikdo nezmínil Klecany, tak je to asi na mě, mám s nima dobrý zkušenosti a ještě jsem na ně neslyšel žádnou stížnost, navíc ty auta taky stavěj kromě toho že je jen rozebíráj jako jinde, tak že dost věděj a snažej se vyjít vstříc, no už je nebudu chválit
Vrakoviště Klecany tel: 603 313 168
http://www.bmwtuning.cz/index3.htm
Vrakoviště Klecany tel: 603 313 168
http://www.bmwtuning.cz/index3.htm
Když jsem s E30 začínal, potřeboval jsem držák na servo k M40 a místo toho mi cpali držák na alternátor a ještě mi nadával, že když tomu nerozumím nemám si kupovat BMWFikux píše:S dílama na e34 s nima mám celkem dobrý zkušenostimizuh píše:Jeden je v Uhříněvsi - dost drahej a moc o tom nevědí![]()
momentálně bez.......
Když jsem s E30 začínal, potřeboval jsem držák na servo k M40 a místo toho mi cpali držák na alternátor a ještě mi nadával, že když tomu nerozumím nemám si kupovat BMWFikux píše:S dílama na e34 s nima mám celkem dobrý zkušenostimizuh píše:Jeden je v Uhříněvsi - dost drahej a moc o tom nevědí![]()
momentálně bez.......
-
Venca.
Jestli je to ten v ul. Fr. Diviše, tak tam mi jednou tvrdili, že výfuky pro 318i M10 kat a 318i M40 jsou stejnýmizuh píše:Když jsem s E30 začínal, potřeboval jsem držák na servo k M40 a místo toho mi cpali držák na alternátor a ještě mi nadával, že když tomu nerozumím nemám si kupovat BMWFikux píše:S dílama na e34 s nima mám celkem dobrý zkušenostimizuh píše:Jeden je v Uhříněvsi - dost drahej a moc o tom nevědí![]()