Takže ako som už Francisovi na ICQ písal, doma som sa zveril technikom s mojim problémom. Stačilo im vypočuť si môj bežiaci motor, a hneď sa do toho pustili a behom minúty našli riešenie, behom ďalších pár minút ho zrealizovali... s výmenou a diagnostikou to trvalo 2 minúty, medzičas na zaopatrenie súčiastky bol asi 10 minút... takže ide o to, že frajer odsúdil bawora kvôli tomu, že voľnobežný je zbytočne komplikovaný, načo vraj elektrický keď mechanický vykonáva svoju prácu takisto, a dlhšie

Nechal som sa prekvapiť, a dobre som robil... frajer to zapojil, nastavil mi 780 otáčok (BTW. merali mi stav motora na nejakom veľkom prístroji BOSCH, a motor mám podľa jeho slov v 95%-nom poriadku... 95 lebo len nový má 100, a môj je trochu hlučný, treba vymeniť váhadlá a kľuku(?) ventilov), a ja som sa nestačil diviť... ono to fakt šľape, a ešte ako!!!

Ale dosť bolo slov, celé riešenie stálo cca. 100 Sk, a odstavenie káblu voľnobežného ventilu (priizoloval to k hadici, aby to neprekážalo)...
A teraz už fotky samotné, enjoy

P.S.: ešte raz zo slušnosti, vďaka servisu z Veľkých Kapušian na najúplnejšom východe Slovenska