Rana jako svine:-]
Rana jako svine:-]
Tak sem jel pred hodinou a pul po dalnici z M.Hradiste do MB.Jedu tak 150-160km v zavesu za Octavkou moc sem toho nevidel lebo prselo a najednou rana jak prase
Mam 327i a nedavno sem menil lamelu..Tak mi hned prelitlo hlavou [Klika,kardan nebo prevodovka]Hned sem vyslap spojku a rovnomerne zabrzdil.Znova sem natocil a pomolu se pohol a vse ok.Du ven koukam pod auto a nic nevidim[kardan nebo olej z prerazeneho bloku]
20 metru za autem neco vidim du tam a koukam ma znacka ze predu du k autu a Leva strana Spoileru rozmlacene a smerove svetlo zatlacene o 2-3cm.Du pesky se podivat co sem vzal po 100m neco vidim prv sem myslel ze zajic,ale dojdu bliz a lezi tam mala srnka tak 35cm.Musela vbehnut na dalnici medzi octavkou a mnou a ja ju prehled....Nasadam s tym,ze to mohlo skoncit i huz kdyby sem ji kolem prosel..A mam co spravovat

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
me se stalo ze sem palil do phy po d1 taky asi v 20m zavesu za nekym koho sem se chystal s 327i vyblikat z levyho pruhu, jel sem tak 160 kdyz koukam ze najedou udelal mysku do druhyho pruhu. uprostred levyho totiz lezela pulka behounu z nakyho nakladaku, normalne utrzena pulka pneumatiky.. vpravo byly auta brzdit nemelo cenu a na obeti z leva taky misto nebylo tak sem ji vzal pres spoiler a pravy kolo. byla to rana ze sem myslel ze mi to upalilo pul auta, ale nakonec byl jen ten spoiler pogumovanej 
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
pochybuju o tom ze ve 140 Ti stihla vlitnout do kolaTweety píše:S tátovou A6kou mi ve 140ti vběhla liška přímo mezi paprsky do elektronu, až mi to o nějakejch 20° otočilo volantem. Málem jsem si rozbil hudu. Lišku jsem už nenašel, ale pochybuju, že to holka jedna zrzavá rozdejchala...
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Když vyskočí ze škarpy a vidí hovno, proč by ti nemohla vlítnou do boku. Nemám důvod si něco vymejšlet. Bejt zajímavej mě přestalo bavit v devátý tříděbřečka píše:pochybuju o tom ze ve 140 Ti stihla vlitnout do kolaTweety píše:S tátovou A6kou mi ve 140ti vběhla liška přímo mezi paprsky do elektronu, až mi to o nějakejch 20° otočilo volantem. Málem jsem si rozbil hudu. Lišku jsem už nenašel, ale pochybuju, že to holka jedna zrzavá rozdejchala...asi nejaka tryskoliska
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, vždyť víte jak jsem to myslelathlon_137 píše:Asi to myslel tak, ze se ji asi nepovedlo vlitnout mezi ty paprskyTweety píše:Když vyskočí ze škarpy a vidí hovno, proč by ti nemohla vlítnou do boku. Nemám důvod si něco vymejšlet. Bejt zajímavej mě přestalo bavit v devátý tříděZkus strcit prst do roztocenyho vetraku
jojo, neco podobnyho se stalo ne teda nam, ale jednomu "stastnymu" ridicovi Passata minulou stredu 1., predjizdel nas po D1cce a asi tak za 1/4 hodky jsme ho videli v odstavnym pruhu a vlevo u svodidel lezela srnka. Macek to byl poradnej. Co jsem si stacil vsimnout, tak mel masku pryc a trosku pocuchanou haupnu, ale jinak snad ok...
presne tak sem to myslel tak se hned necilathlon_137 píše:Asi to myslel tak, ze se ji asi nepovedlo vlitnout mezi ty paprskyTweety píše:Když vyskočí ze škarpy a vidí hovno, proč by ti nemohla vlítnou do boku. Nemám důvod si něco vymejšlet. Bejt zajímavej mě přestalo bavit v devátý tříděZkus strcit prst do roztocenyho vetraku
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Taky mám příhodu.
Se svojí bývalou E30 jsem si to valil z výletu, docela předpisově. Nedaleko bydliště jsem dojel nějaký Opel Astra a chystám se předjíždět. Ihned za zatáčkou, kde je delší rovinka předjíždim a když jsme byli vedle sebe, tak koukám co to běží proti nám na silnici. Srna přeskočila svodidla a rozeběhla se přímo proti nám dvěma (astra a E30). Tak jsem šel na brzdy, ale při nějakejch 120kmh to moc nebrzdí, tak jsem jen čekal koho z nás si vybere
No mrcha jedna kličkovala jak prdlá a když už jsem byl smířenej s nejhorším, tak uhnula a vzal ji ten s tou Astrou
Tak jsem ho předjel, zastavim a jdu k němu. On byl tak vyklepanej, že si ani nevšim, že ho něco předjíždělo. Předek na sračku, kapota, světlo, nárazník, blatník,..... . Měl docela smůlu, zrovna si to auto vezl čerstvě koupený domů
To ho asi manželka moc nepochválila...
Se svojí bývalou E30 jsem si to valil z výletu, docela předpisově. Nedaleko bydliště jsem dojel nějaký Opel Astra a chystám se předjíždět. Ihned za zatáčkou, kde je delší rovinka předjíždim a když jsme byli vedle sebe, tak koukám co to běží proti nám na silnici. Srna přeskočila svodidla a rozeběhla se přímo proti nám dvěma (astra a E30). Tak jsem šel na brzdy, ale při nějakejch 120kmh to moc nebrzdí, tak jsem jen čekal koho z nás si vybere
Tak jsem ho předjel, zastavim a jdu k němu. On byl tak vyklepanej, že si ani nevšim, že ho něco předjíždělo. Předek na sračku, kapota, světlo, nárazník, blatník,..... . Měl docela smůlu, zrovna si to auto vezl čerstvě koupený domů
Někdy před 8 lety jsem ještě kočíroval svůj nezkrotný Moskvič a při cestě do práce jsem přejel zajíce. Sejmul jsem ho ale nějak blbě nebo co, protože za mnou jel kolega se zbrusu novým Méganem a zajda se před ním najednou zvednul a dorazil se o Renckovu mlhovku..
Majiteli jsem to docela přál - je to zmrd...
Majiteli jsem to docela přál - je to zmrd...
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem si na vás vzpomněl.
Sjížděl jsem z dálnice a pak najížděl na most, měl jsem tam dvojku, 2000 rpm - jel sem asi 40km/h (mám dlouhej diff), no a nachtěl sem to roztahovat - cpát tam víc plynu - víc benálu, málo vzduchu - na hovno při těch točkách a jedničku se mi tam cpát nechtělo. Tak sem jel do toho kopce pomalu a najdenou vyběhl přes cestu zajíc - běžel asi domů ke starý a k dětem - sem byl v tu chvíli rád, že jsem nejel rychlejc - páč bych asi zabil tátu vod rodiny, mj taky bráchu, strejdu, švagra, synovce, bratrance, dědu a pradědu - snad sem na nic nezapomněl
Měl sem z toho fakt dobrej pocit.

Sjížděl jsem z dálnice a pak najížděl na most, měl jsem tam dvojku, 2000 rpm - jel sem asi 40km/h (mám dlouhej diff), no a nachtěl sem to roztahovat - cpát tam víc plynu - víc benálu, málo vzduchu - na hovno při těch točkách a jedničku se mi tam cpát nechtělo. Tak sem jel do toho kopce pomalu a najdenou vyběhl přes cestu zajíc - běžel asi domů ke starý a k dětem - sem byl v tu chvíli rád, že jsem nejel rychlejc - páč bych asi zabil tátu vod rodiny, mj taky bráchu, strejdu, švagra, synovce, bratrance, dědu a pradědu - snad sem na nic nezapomněl
Měl sem z toho fakt dobrej pocit.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
DAN píše:Dneska sem si na vás vzpomněl.
Sjížděl jsem z dálnice a pak najížděl na most, měl jsem tam dvojku, 2000 rpm - jel sem asi 40km/h (mám dlouhej diff), no a nachtěl sem to roztahovat - cpát tam víc plynu - víc benálu, málo vzduchu - na hovno při těch točkách a jedničku se mi tam cpát nechtělo. Tak sem jel do toho kopce pomalu a najdenou vyběhl přes cestu zajíc - běžel asi domů ke starý a k dětem - sem byl v tu chvíli rád, že jsem nejel rychlejc - páč bych asi zabil tátu vod rodiny, mj taky bráchu, strejdu, švagra, synovce, bratrance, dědu a pradědu - snad sem na nic nezapomněl![]()
Měl sem z toho fakt dobrej pocit.![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
tak me se stalo v Praze na ty spojce co vede od Barrandova k letisti, si jedu s pujcenym Nissanem Terrano za skoro novym Eckovym Merglikem v levym pruhu a najednou Mercedes nadskocil a pak zacal prudce brzdit, no ja zacal taky brzdit a pak koukam v levym pruhu lezi cely kolo od kamionu (asi rezerva z navesu) a ten Mercedes ho prejel (spis preskocil), no ja se mu este vyhnul dvema kolama pres travu - nastesti tam bylo svodidlo trochu dal od krajnice - kdybych ho prejel tak uz sem tam asi metal kotrmekce, to Terrano je celkem vysoky...
Tak sem zastavil a rozhlidnu se a vidim asi dalsi tri auta jak tam postavaj, dokonce nejakej nakladak si o to urval kus narazniku a prorazil nadrz.
Mimochodem myslite, ze nekoho napadlo to kolo dat na stranu za svodidla?, ani mi s tim nepomohli...
Tak sem zastavil a rozhlidnu se a vidim asi dalsi tri auta jak tam postavaj, dokonce nejakej nakladak si o to urval kus narazniku a prorazil nadrz.
Mimochodem myslite, ze nekoho napadlo to kolo dat na stranu za svodidla?, ani mi s tim nepomohli...
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30