Dovoz BMW
Dovoz BMW
Zdravim nejni někdo z plzně??ozval se mi jeden človjek na inzerát na BMW,dovoz na přestavbu.Ja sem z Vysočiny potřeboval bych to skouknout abych nekoupil ňakej šit.Jestli je někdo ochotný??to pro mne udělat
Jedna otazka:jake doklady potřebuji na to aby šlo auto přepsat na české doklady??
Jedna otazka:jake doklady potřebuji na to aby šlo auto přepsat na české doklady??
318i M10
Z Plzne nejsem, ale jestli ti můžu doporucit, tak ten čas tomu věnuj a jeď se tam podívat osobně. Věřím tomu, že se tady někdo najde, ale každý máme jiná měřítka co se týká stavu vozů. Jstli chceš poradit jaké máš shánět papíry, tak musíš také napsat co chceš kupovat za auto. Jinak platí to, že papíry které budeš kupovat by se měli shodovat s doveženým autem buď v karoserii (2-4 dveře), nebo v počtu válců motoru. Výkon motoru by také neměl být příliš rozdílný. Pokud to však chceš vědět naprosto přesně doporučuju zavolat do Prahy do Autecu panu Stehlíkovi, který vydává přestavbové protokoly. Přeju hodně štestí.
To nevim com si plete.co mi řikal tak to ma z vlastní skušenosti.Jirka325 píše:Kamarad si plete pojmy s dojmy a krafe nesmysly.
Plete si bezne prihlaseni individualne prihlaseneho auta s prestavbou.
Stehlik je homologacni technik, takze s tim ma spolecneho docela dost
Takže pokud ja chci to Bawo hodit na naše papiry tak musim końtaktovat pana Stehlika??nebo existuje ještě někdo kdo to děla.Nebo to je jen človjek na uřadě??
318i M10
No se mnou je to těžkýsasima píše:Uďal bys to pro mne to bych byl velice rád.Kdy maš čas ??že bych to s tim dotyčnym domluvil a pak ti sem dal čislo na nějmagiccc píše:No, domluv to s tím člověkem a myslím že tam můžu zajet potom mrknout buď sám, nebo vezmu ještě další BMW Plzeňáky a pořádně ho prolezem..

Čas pořád mám i nemám, ale pokud by to bylo v následujících pár dnech, tak radši dopoledne (jsem totiž doma z práce

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
magiccc píše:No se mnou je to těžkýsasima píše:Uďal bys to pro mne to bych byl velice rád.Kdy maš čas ??že bych to s tim dotyčnym domluvil a pak ti sem dal čislo na nějmagiccc píše:No, domluv to s tím člověkem a myslím že tam můžu zajet potom mrknout buď sám, nebo vezmu ještě další BMW Plzeňáky a pořádně ho prolezem..![]()
Čas pořád mám i nemám, ale pokud by to bylo v následujících pár dnech, tak radši dopoledne (jsem totiž doma z práce)
tak ja to domluvim na zejtra dopeledne.napiši ti sem jeho čislo a jestli mi dá adresu

318i M10
Nějak ti chlape nerozumím, buď chceš auto na přihlášení, nebo máš, nebo budeš kupovat papíry v čechách a chceš na ně postavit dovežené auto starší 8 let. To jsou dvě naprosto rozdílné věci a na tu druhou se bez pana Stehlíka neobejdeš. Tak že buď budeš věřit svému kamarádovi, který podle mě neví o čem je řeč, nebo budeš věřit lidem tady z netu, kteří s tím mají zkušeností víc než dost. Tak že volba je na tobě.sasima píše:To nevim com si plete.co mi řikal tak to ma z vlastní skušenosti.Jirka325 píše:Kamarad si plete pojmy s dojmy a krafe nesmysly.
Plete si bezne prihlaseni individualne prihlaseneho auta s prestavbou.
Stehlik je homologacni technik, takze s tim ma spolecneho docela dost
Takže pokud ja chci to Bawo hodit na naše papiry tak musim końtaktovat pana Stehlika??nebo existuje ještě někdo kdo to děla.Nebo to je jen človjek na uřadě??