Tak by mě zajímalo jestli vám taky takhle někdy bávo stávkovalo a při jaké příležitosti to třeba bylo?
Bavec stávkoval...
Bavec stávkoval...
Tak dneska nás nechal náš miláček vyset na parkovišti před obchoďákem prostě odmít nastartovat tak sme tam s nim dělali psí kusy a zkoušeli všechno možný lidi čuměli měl sem chuť je poslat všechny... ale bylo to poprvé tak sme na něj ani nenadávali nakonec je přeci jen raněnej tak má na to právo ale příští tejden bude mít nové srdíčko tak zas bude šlapat...
Tak by mě zajímalo jestli vám taky takhle někdy bávo stávkovalo a při jaké příležitosti to třeba bylo?
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
- Michal e34
- Michal e34
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Nikkdy.od E21-E34
Nepočítam baterky-vozím kabely.
Nepočítam baterky-vozím kabely.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
At premejslim, jak premejslim, tak asi nikdy nic...nebo se to dalo opravit na miste
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
- Night.chimera
Night.chimera píše:me akorat kulisa razeni ale to byla moje blbost ze jsem s tim jezdil dokud to slo![]()
No právě mi máme ten motor v hajzlu a prostě jezdit musíme tak sme jezdili dokud nám jasně nedal najevo že sme pěkný srá*i a že už na to se*e...
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
Jsem ted byl se svoji slecnou v restauraci venku na terase.Prijel tam cikan v cerveny 318.Auto shnile,muzika naplno a auto plne vonavek a podobnejch picovin.Proste typickej cikanskej srot.Z nej vylezl takovej mladej frajirek a sel si sednout na terasu.Samozrejme nechal muziku naplno aby vsichni slyseli jakej je to hroznej frajer.Kdyz mu tam nejakej chlapek prisel rict at to ztlumi tak ho proste poslal do haje.Kdyz uz konecne odjizdel tak mu proste bawo nenaskocilo
Tocil ale chytnout proste nechtel:)Ten pohled jak mu spadl usmev fakt nezapomenu.To auto tam stalo az do vecera pak uz nevim co se s nim stalo
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
IKE píše:Občas mě taky zolbí báwo.Párkrát se mi stalo že otočím klíčkem,kontrolky napůl zhasnou a nic...Pomůže jen ho roztlačit
to mne ztaky dela ale treba kdyz otocim klickem este jednou nebo dvakrat tak chytne - musi bo mam automat a stim to neroztlacim
jinak pro mne je bawor tim nej nespolehlivejsim autem co sem mnel
asi 3x sem ho tahal na lane
problemy nasledovne :
- spatne cerpadlo - chcal z toho benzin,
- rozsekana hardy spojka
- z nejakeho duvodu vybyta nova baterka - proste po 4 dnech co stalo auto na miste baterka KO a to mne udelalo 2x a svetla sem svitit nenechal.
prorazenou vanu a zaseklou vahu vzduchu kvuli LPG ktere sem uz vyhodil uvadet nebudu bo to neni vinou BMW
ale presto mam to auto rad a furt ho opravuju a nekdy aj jezdim

a