Lánov je za nami

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Blumen_071
member of yacht club Monaco

Lánov je za nami

Příspěvek od Blumen_071 » 17. 08. 2003 18:00

áááále jen me proste svrbi jazyk a chci pochvalit Francise se vsemi jeho krkonosskymi pomocniky za perfektni organizaci, az teda na tu rozfouknutou kolonu, coz asi ani neslo podchytit. doufam ze se urodi i najake to video a vubec vselijaka dokumentace.

mel bych dotaz na startmarsala: kolik ti zbylo benzinu, kdyz jsi topil celou noc? :lol: ja jsem teda nakym nedopatrenim taky usnul s radiem a motorem ale nastesti jsem spal asi jen 1,5hodiny..

ináč jsem rano naděloval darecky: zapujceny pulitr staropramen jsem rano odevzdal na pult - dekuji

zapujcene teplaky jsem nechal na Hanisove antene - dekuji

CD pro Jurase jsem propasoval na jeho sedacku krz jeho dvere po videnskem tuningu, zde bych se rad omluvil KDO. za probuzeni :P

a v neposledni rade patri dik Filipovi za zapujceni plechacu a Samiqovi za sady zvykacek aby si opilci mohli poranu provetrat klapacky :lol:

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Lánov je za nami

Příspěvek od Francis » 17. 08. 2003 19:47

Blumen_071 píše:a v neposledni rade patri dik Samiqovi za sady zvykacek aby si opilci mohli poranu provetrat klapacky :lol:
Aha, tak zadny SantaClaus. Muj chrup necha dekovat. 8)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 17. 08. 2003 20:29

Blumen_071 píše:áááále jen me proste svrbi jazyk a chci pochvalit Francise se vsemi jeho krkonosskymi pomocniky za perfektni organizaci, az teda na tu rozfouknutou kolonu, coz asi ani neslo podchytit. doufam ze se urodi i najake to video a vubec vselijaka dokumentace.
Diky za pochvalu, a protoze si Blumen po zkonzumovani nemalo G nepamatuje jmena ostatnich, pripomenu vam je:

Mrca Martin - speaker
Kojak & Pilka - tratovi komisari
Šírák [Sirak] - startmarsal
Koťas [Kotas] - majitel vysledkove tabule & tratovy komisar
Hozdič [Hozdic] & Katka & Lucije & ... etc - bufet team
Kavčus [Kavcus] - zvukar
Koudy & Křovák [Krovak] - nosici & ... proste kluci pro vsechno
Kuba & Mirek - filtr nonBMW pod registraci (dekuji Blumenovi za jejich dopravu z Nove Paky)

a samozrejme
Lyka - hostujici speaker

a mnoho dalsich zapujcovatelu a tajnych podporovatelu a ...
Naposledy upravil(a) Francis dne 17. 08. 2003 21:52, celkem upraveno 2 x.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Prox

Příspěvek od Prox » 17. 08. 2003 20:38

Jojo diky francisovi a vsem okolo, byl to vazne povedeny srazek, uz se tesim na dalsi rocnik, doufam ze uz budu mit taky pouzitelny sane :D

Petr157
E30.cz mecenáš

Příspěvek od Petr157 » 17. 08. 2003 21:24

I já se připojuji s díky ! I když jsem musel v podvečer odjeti domů a nemohl se účastnit večerních radovánek. Byl to moc vyvedený sraz a těším se na příští ročník! Díky, díky !!
:wink:

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 17. 08. 2003 22:13

Ahojte, libilo se mi v Lanove na letisti pod kopci, diky za to Francisovi & co.
Taky musis Blumene vsechno vykecat, (treba nezvejkali ) :wink:
Jak se ti jelo v sedum rano?
Vylez jsem z auta kolem pul devaty jako ostatni a bylo krasny rano 8), a odpoledne sem si dal dvacet, pac sem potreboval dospat. :)

LOPOLO

bylo to fakt super

Příspěvek od LOPOLO » 18. 08. 2003 01:07

Moc povedena akce hosi .. fakt parada :)

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 18. 08. 2003 06:03

samiq píše:Ahojte, libilo se mi v Lanove na letisti pod kopci, diky za to Francisovi & co.
Taky musis Blumene vsechno vykecat, (treba nezvejkali ) :wink:
Jak se ti jelo v sedum rano?
Vylez jsem z auta kolem pul devaty jako ostatni a bylo krasny rano 8), a odpoledne sem si dal dvacet, pac sem potreboval dospat. :)
jooo ale rano v sest bylo o hodne hezcejsi ale ty jsi to zachrap, prestoze jsem te tahal za nohu z auta :lol:
jelo se mi vyborne, silnice prazdny a kdyz tam neco jelo tak to bylo velice rychle za mnou. jen mi je lito vbrabecka kerej myslel ze umi letet pres 170 (to jsem zrovna jel pomaleji) a zaradil se z vedlejsi prede me.... chudinka :cry:
inac jsem nasadil tempo a asi za hodinu tricet jsem uz parkoval a sup do pelechu

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 18. 08. 2003 06:50

BOMBA sraz ... nenašel jsem jedinou chybičku :!:

Žvýkačky na kapotě bylo ráno moc příjemné pozdvyžení :lol: ale zase tak na mol jsem nebyl (nebo jo?) :oops: rozdělil jsem se se všemi v mém okolí a myslim, že se všem moc krásně žvýkalo :lol:

Spanilka super akorát mě pak trochu bolela hlava, protože startmajster houkal jako o život :twisted: tímto se omlouvám všem kterým bych se nedivil, kdyby jim už to houkání později lezlo krkem :roll:

A to nejlepší na závěr: nasedání spolujezdců na sprinty bylo příjemným spestřením (hlavně slečinek, ty děti mě moc nebraly) :lol:

Ještě jednou BOMBA a díky za takovej sraz !!!!!!
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 18. 08. 2003 07:25

Moc moc dobrý, Vrchlabí bojz rulez!

2 Samiq: díky za žuvačky :-)
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

kdo.

Příspěvek od kdo. » 18. 08. 2003 07:40

Blumen_071 píše:
CD pro Jurase jsem propasoval na jeho sedacku krz jeho dvere po videnskem tuningu, zde bych se rad omluvil KDO. za probuzeni :P

:lol:
I já se připojuju s díky za zorganizování Francisovi a všem zde jmenovaným. Bezvadná akce.

Blumene, neomlouvej se, páč Juráš rozhodl večer (protože nesehnal halapartnu k vartování), že když ty dveře jsou na straně k mýmu stanu, že on bude hlídat tamtu a za tuhle stranu mám zodpovědnost já. :D navíc jsem nespal, protože předtím jsem se byl kochat překrásným východem slunce, na úpatí Černé Hory.

smash

Příspěvek od smash » 18. 08. 2003 09:17

:cry: acho joooooo, taxem chtel taky vyrazit, ikdyz mam e30-ku teprve 14 dni, ale musel jsem nakonec na povinnou rodinou oslavu tetinych kulatych narozenin :-,( . Vidim, ze jsem o hodne moc prisel. Priste urcite prijedu. Mno aspon sem na oslave poradne zapil zal...

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 18. 08. 2003 09:32

Super Super Super.

G - vynikajici, praso-maso lahoda, pocasi bylo taky dobre objednany, akorat sem si zapomel ksiltovku a tak mam spalenou hubu.

Pernicek je taky hezkej. Uz ho mam na policce. Este by to chtelo fotky ze stupnu vitezu ;-)))

Nema cenu tady opakakovat co uz bylo receno, proste super.

Take chci pochvalit DJs, kteri opravdu pousteli cele spektrum, takze museli kapnout do noty kazdymu.
Blumen> Kam si zmizel - kdyz sem prines ty Ramsteiny, taks byl uz v nekde riti!!! Pak nam tam poustel neco z toho DiscMana - moc si to ale nerozumelo s tim mixakem. Nevadi.

Cesta domu s e21 na prdeli nebylo az tak vesely, ale zase pri cestovni 60-70km/h si clovek mohl prohlizet krasy nesi zeme. Kdyz se rozpocita spotreba, tak to vychazi 4l nafty na jedno auto ;-))) Taky zpusob jak usetrit.

Za rok opet a zas a znova!!! Vivat Francis, Hozdič, Katka, Kojak, Mrca, Ondra, Pilka a Šírák a ostani :P :P :P

Mao

Příspěvek od Mao » 18. 08. 2003 10:17

Už jsem to načal v pokecu ale klidně to zopakuju x-krát:supeeeer díky díky a ještě jednou supeeeeeeeer

Škoda snad jen toho extempore s Bugatkou, byl to možná osel ale šlo to řešit v pohodě.

To Fikux: ty ses tak rozdělil se všema chachá

To Samiq: kam ses poděl chlape, celej večer jsem tě neviděl ( a to jsem byl chvílemi při skoro úplnym vědomí )
member of zewl crew

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 18. 08. 2003 11:59

Mao to je jasný, žes Samiqa celej večer neviděl, když si byl celej večer zalezlej v autě a zevloval si :lol: a žvejky jsem ráno rozdal všem ve svém okolí a tys tam byl myslim taky, tak nedržkuj :twisted: nebo na tebe pošlu Miquela
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

U-Geen

Příspěvek od U-Geen » 18. 08. 2003 18:11

Francis píše: Kuba & Mirek - filtr nonBMW pod registraci (dekuji Blumenovi za jejich dopravu z Nove Paky)
moji škodovku filtrovali dokonce 2x, podruhy sem jim rek ze jsem s tebou domluvenej :-)) chteli me vyrazit od kadibudky

HEERY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEERY » 18. 08. 2003 23:16

JO JO fakt coooool akce a dik organizatorum. :D Jenom skoda ,ze jsem nemohl pochlastat. :evil: Snad priste.BMW RULEZ

Michal E21
Kontaktovat uživatele:

Pochvala

Příspěvek od Michal E21 » 19. 08. 2003 09:02

Take nemuzu nic, nez jen chvalit... A to jsem nemohl zustat do rana... U te bugatky to slo jiste resit mirumilovneji, ten chlapek tam mel polske spz, tak asi uplne nerozumel a hlavne nemel projet pres startmarsala... Ale jinak naprosto precizne zvladnuty sraz urcite mnohem lepsi, nez vsechny ostatni komercacke nevyjimaje.

BRAVO!!!

P.S. Nejake fotos http://e21.czweb.org
------------------------
E21 316, E21 323i, E28 524TD
<a>http://e30-2.wz.cz</a>

kdo.

Příspěvek od kdo. » 19. 08. 2003 09:59

Jenom bych chtěl vzpomenout sobotní tragickou havárii se čtyřmi zmařenými životy u Lánova a že je dobře, že se nepotvrdily prvotní informace, které jsme se dověděli při večeři v Dolním Lánově, že to byl Bavor ze srazu. Myslím, že by to dost ovlivnilo jak snahu organizátorů, tak náhled místních na podobné akce v příštích letech. Je hrozně smutné, avšak možná i poučné se dovědět, že nějaký "machr přes volant" se zrubal a pak marně ve třech rodinách čekali na návrat svých žen a matek z práce. Omlouvám se za off topic.

Odpovědět