Prekvapeni ve spotrebe
2 Boban : rozbitý to asi nemáš
mě to vychází úplně stejně // favoritáři jsou bez sebe blahem když tě (jedoucího na spotřebu klobouka ) předjedou a Aviatici ti to okamžitě oslaví dupnutím na plyn - čímž se vyvalí spousta kouře a smradu - navíc doma ihned provedou děkovný obřad - > zaříznou kozla posvátnýho - obětujou Avii a křepčením provádí rituální tance v rytmu K.G. při zapálených vonných tyčinkách 
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
Já s mojí krávou jezdil každý den do práce (městský provoz?) 5km hory doly, 5 lidí v létě za 12 v zimě za 13. Když jezdím teď jednou za týden 80km a jinak přes týden jeden semafor 5 km po rovině a jsem doma, tak mám průměr 10.5 při normální jízdě, zato dneska ráno jsem jel 70 km do práce, tak 80, z kopce i víc, no prostě úplně pomalu uhýbal jsem i š120, ale BC mě ukázal 8l. A to je 1700kg a iX.
taky si myslím, že 6,05l je špatně...
dnes jsem tankoval plnou a pistole vycvakla poprvý při 51,2 l, ale nacpal jsem tam nakonec 54,3 l. Na tachometru bylo najeto 513 km takže ze spotřeby 9,98 bylo najednou 10,58.....
325iA s klimou...
dnes jsem tankoval plnou a pistole vycvakla poprvý při 51,2 l, ale nacpal jsem tam nakonec 54,3 l. Na tachometru bylo najeto 513 km takže ze spotřeby 9,98 bylo najednou 10,58.....
325iA s klimou...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
- Michal e34
- Michal e34
Urcita nepresnost u toho asi bude, ale snazil sem se..samo ze ty dnesni sracky pekne peni, takze na prvni cvaknuti sem dal 51,4 pak do kanistru a pak zase znova do nadrze asi 2litrose...pri dalsim tankovani sem to udelal stejne..mimo toho kanistru teda..proste sem tankoval dokud nevyteklo trochu benalu a neustalila se hladina...takze bublina snad zadna..
neni to prumer jako takovej, ale proste klobouk po dalnici, takze se to neda pocitat do normalniho prumeru..
zas takovej kloubouk to nebyl, s aviema sem problem nemel a se skodarnama uz vubec ne...ovsem, ze je to asi vic z kopce, je mozna pravda..
neni to prumer jako takovej, ale proste klobouk po dalnici, takze se to neda pocitat do normalniho prumeru..
zas takovej kloubouk to nebyl, s aviema sem problem nemel a se skodarnama uz vubec ne...ovsem, ze je to asi vic z kopce, je mozna pravda..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Re: Prekvapeni ve spotrebe
Boban píše:Teda bud mas nejaky vyjimecny kus, nebo jsi nekde udelal chybuIwan píše:Posledni dobou jezdim jen po praze, tak mi spotreba kolem 10litru nepride nijak divna...
vcera vemu v plzni u nejmenovane nejlevnejsi pumpy plnou(po ceste troubim na bmwaka, pac se v necem vrtal na zahrade), jedu pres cely mesto..dalnice, pak kousek za rokycany a zpet(asi 25km)na dalnici a hura do prahy...jel sem mezi 100do kopce-130z kopce..po rovince kolem 3000rpm a asi 115 na tachu(proste klobouk)...v rudny na pumpe (ujel sem 99,3km) dotankuju zase do plna... 6,05 litru
![]()
e30 325i r.v.90 asi 235tkm
muselo to ven, pac sem myslel, ze me to sezere, ikdyz pojedu klobouka...![]()
Jestli jezdis s 325i po meste s prumerem 10, tak jsi asi rekordman v jizde na spotrebu, mozna bys mohl zkusit nejake Eko rally. Ale 6,05 na 100km je s 325i na me prece jen silna kava, tomu proste verit nemuzu, protoze se to podle me vymyka fyzikalnim zakonum. Myslim, ze spotreba po ujeti 100 km a dotankovani do plne je silne neobjektivni, je to moc kratka vzdalenost na nejake usuzovani o spotrebe, protoze v nadrzi se muze udelat treba vzduchova bublina a das tam treba o 2 litry min, nez pred tim. Je potreba vyjet aspon celou jednu nadrz, v lepsim pripade nekolik nadrzi, abys mohl rict kolik to zere...
Myslim, ze minimum s 2,5i je mimo mesto tak 8 az 9 litru a to te predjizdi kazde facko a horko tezko odolavas utokum avii...
Anebo to mam rozbity
no ja nedavno jel s dvoulitrem Praha-KV(motani se po KV)-Aš, pak dolu na Tachov, a po dalnici do Prahy-na Chodov + naky motani zpet do rep a mel sem prumer 8,7l a to na dalnici sem rozhodně nejel klobouka.....(pod 160 tacho sem nešel)
a rekord mam s e21 318i max klobouk až na 15km a spotřeba 6,2l dojel sem na 11l z Tachova do Prahy aniž by se rosvitilo hl.oko, a před tankovanim svitilo........
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru