Prosba na Pražáky s IS
Prosba na Pražáky s IS
Cago . Chystam se, uz nakou dobu vymenit motor m40 za m42 , ale kdyz to tady ctu . Nekdo to chvaly druhy to zas hani, tak jsem trochu nerozhodnej . Proto Vas Prazaci s IS , zadam o jedno svezenicko .
Jiz jsem s IS jezdil, ale je to cca 5let z5 . Tak ze pocity a zazitky, uz jsou v p.... .
Jiz jsem s IS jezdil, ale je to cca 5let z5 . Tak ze pocity a zazitky, uz jsou v p.... .
Re: Prosba na Pražáky s IS
kup 2.5lpkot píše:Cago . Chystam se, uz nakou dobu vymenit motor m40 za m42 , ale kdyz to tady ctu . Nekdo to chvaly druhy to zas hani, tak jsem trochu nerozhodnej . Proto Vas Prazaci s IS , zadam o jedno svezenicko .

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Re: Prosba na Pražáky s IS
NeciLukas-e21 píše:kup 2.5lpkot píše:Cago . Chystam se, uz nakou dobu vymenit motor m40 za m42 , ale kdyz to tady ctu . Nekdo to chvaly druhy to zas hani, tak jsem trochu nerozhodnej . Proto Vas Prazaci s IS , zadam o jedno svezenicko .

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- [CZ]Airwolf[OC]
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco