vcera vemu v plzni u nejmenovane nejlevnejsi pumpy plnou(po ceste troubim na bmwaka, pac se v necem vrtal na zahrade

e30 325i r.v.90 asi 235tkm
muselo to ven, pac sem myslel, ze me to sezere, ikdyz pojedu klobouka...
jo jo viděl jsem tě ale nevěděl jsem že jsi to ty!!:-)Iwan píše:Posledni dobou jezdim jen po praze, tak mi spotreba kolem 10litru nepride nijak divna...
vcera vemu v plzni u nejmenovane nejlevnejsi pumpy plnou(po ceste troubim na bmwaka, pac se v necem vrtal na zahrade), jedu pres cely mesto..dalnice, pak kousek za rokycany a zpet(asi 25km)na dalnici a hura do prahy...jel sem mezi 100do kopce-130z kopce..po rovince kolem 3000rpm a asi 115 na tachu(proste klobouk)...v rudny na pumpe (ujel sem 99,3km) dotankuju zase do plna... 6,05 litru
![]()
Iwan píše:Posledni dobou jezdim jen po praze, tak mi spotreba kolem 10litru nepride nijak divna...
vcera vemu v plzni u nejmenovane nejlevnejsi pumpy plnou(po ceste troubim na bmwaka, pac se v necem vrtal na zahrade), jedu pres cely mesto..dalnice, pak kousek za rokycany a zpet(asi 25km)na dalnici a hura do prahy...jel sem mezi 100do kopce-130z kopce..po rovince kolem 3000rpm a asi 115 na tachu(proste klobouk)...v rudny na pumpe (ujel sem 99,3km) dotankuju zase do plna... 6,05 litru
![]()
no záleží podle nohy, ale může tomu tak být...magiccc píše:
To jako fakt?
![]()
Ze by byla 2,5 úsprnější než 1,6?![]()
To by mě teda pěkně štvalo!
Noha č. 44DC píše:no záleží podle nohy, ale může tomu tak být...magiccc píše:
To jako fakt?
![]()
Ze by byla 2,5 úsprnější než 1,6?![]()
To by mě teda pěkně štvalo!
Teda bud mas nejaky vyjimecny kus, nebo jsi nekde udelal chybuIwan píše:Posledni dobou jezdim jen po praze, tak mi spotreba kolem 10litru nepride nijak divna...
![]()