Olympia Boleslav -co to mnělo bejt?
-
- Kontaktovat uživatele:
Olympia Boleslav -co to mnělo bejt?
Ahoj.
Dost často se zde pišou přispěvky otom co se komu stane na silnici,jak ostatní řidiči jezdí jak debylové a podobně.Včera k večeru kolem 17:45 jsem byl v Boleslavi na parkovišti u Olympie,byli tam 2 členové E30 clubu se svejma karama+ jedno neurčené cabrio.Styl jakým chlapi odjižděly bych popsal asi takto : za hvízdaní gum rozjeli jak prasata, odhadem rychlostí kolem 80 km/h projeli přez parkoviště mezi lidma kteři tlačili své voziky s nakupi ke svím automobilům.Že něko nesrazily bylo docela štěstí ! Co tam zaznělo z úst lidí kteří tam byli tu vypisovat nebudu,ale byli dost nasraný.
-Nechci tu být za nějakyho moralistu nebo něco podobného,sám si rád zablbnu ale někde jinde,né na mistě kde je tak 60 zaparkovanejch aut a spousta lidí kteří vylezou na sluničko z upoceneho obchoďáku ven a jejich orientace a postřeh se rovná 0!
Dost často se zde pišou přispěvky otom co se komu stane na silnici,jak ostatní řidiči jezdí jak debylové a podobně.Včera k večeru kolem 17:45 jsem byl v Boleslavi na parkovišti u Olympie,byli tam 2 členové E30 clubu se svejma karama+ jedno neurčené cabrio.Styl jakým chlapi odjižděly bych popsal asi takto : za hvízdaní gum rozjeli jak prasata, odhadem rychlostí kolem 80 km/h projeli přez parkoviště mezi lidma kteři tlačili své voziky s nakupi ke svím automobilům.Že něko nesrazily bylo docela štěstí ! Co tam zaznělo z úst lidí kteří tam byli tu vypisovat nebudu,ale byli dost nasraný.
-Nechci tu být za nějakyho moralistu nebo něco podobného,sám si rád zablbnu ale někde jinde,né na mistě kde je tak 60 zaparkovanejch aut a spousta lidí kteří vylezou na sluničko z upoceneho obchoďáku ven a jejich orientace a postřeh se rovná 0!
Bodie chtel tim "debylove" jeste pritvrdit ten svuj postoj k takovemu chovani
ja se mu nedivim, mam na to podobny nazor.Obcas ve meste taky neco provedu, ale ma to nejaky smysl napr. pri spechu, coz rychly rozjezd na plnem parkovisti nema....
E 30 je dnes proste dostupna pro kazdeho a je to idelani auto na blbnuti, ale nekteri proste musi pochopit, ze i s naslaplym autem se da jet pomalu pokud to situace vyzaduje.

E 30 je dnes proste dostupna pro kazdeho a je to idelani auto na blbnuti, ale nekteri proste musi pochopit, ze i s naslaplym autem se da jet pomalu pokud to situace vyzaduje.
E 34 M5
S temi co pisi, ze je to bezohlednost plne souhlasim. Precejenom tam asi nebyli sami. Kdyby jo tak mavnu rukou, ale minulej tyden borec rozsekal na srot E36 2.8i . Vzadu mel 15-ti a 18-ti letou holku a vepredu sedel on majitel jako spolujezdec... 15-ti letá holka mrtvá a 18-ti letá na vozíku. Ti dva si zavolali taxika a jeli domu. Tim jsem vam chtel tak nejak naznacit, ze by jste asi meli byt opatrni........
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, ale víš jak to myslim...každej jsme nějakej a myslim, že bodie už si vyslechl dostZave píše:sorač!Tweety píše:Čekáte, že se tady někdo přiznáA s tim pravopisem se tady bodie už řešil, tak by se to taky nemuselo do nekonečna opakovat

Psena : Přesně jak říkáš. Mě osobně se líbí chování některých majitelů velmi drahých a rychlých aut. Jedou po dálnici to svoje kilečko a nemusí někomu dokazovat, že to opravdu jede. Taková pohodička. To je přístup, kterej mě osobně se líbí.