Cau lidi co mate radi klasiku.Pisi,protoze zde na druhe strane sveta nefunguje moje prihlaseni[kolecka nad u a hacky nad r]z Noveho Zealandu!Jezdi tady jeden skyline za druhym,ale jenom ty starsi rocniky 1990 coz jetreba 2000ccm TURBO v6 24.A nebo 2.5 24v.Mazda RX 7.Ja cumim po tech masinach a zaroven se mi styska po E30.Je to cisty motor bez sracek co potrebuji specielni udrzbu jak by rekl odbornik.e30 tu malokdy zastoupi fakt pekna 325!.Je jich tady ve vetsim meste [stejne velkem jak Mimon]tak 2 za den z toho jedna je Luxusni masina co ma zpravidla 16 palc. a je to coupe.
Ja mel dve 320i a ta prvni mela krasnou cernou barvu[schwarzmetal] bez nejakych skrabancu od kabelky tvoji stary.Samosvor co se sepnul pri kazdem seslapnuti pedalu a asi"140 PS,RECARO kresla elektricka okna vpredu a asi 280tis.km.za sebou.Tu mi ukradli,pachatele jsme chytli,ale soud se sere az do dnes coz je dva roky na zpatek.
Pak prisla druha 320i COUPE<DELPHIN METALIC s krasnym motorem,kterymu vletel o rok pozdeji ventil do valce pri 5500 od mikrotechny nahoru v Modranech[z vyfuku vyletel fridex a cernej dym]......Potom jsem koupil motor za litr,prodal auto a letel na Novy Zealand.Zdravim vsechny z cech hlavne Ceskou Lipu a Prahu Modrany.Jo a kdyz se budete nudit tak zavolejte do Radotina do CART jestli maji o vikendu volno,ale v desti okruhoveho salu chcije a delaji se kaluze to je pak stejny jak na lede a vyhozene prachy.
Jezdete jen tam kde je zatacka. Cau