servis Uhlik - fuserina?
servis Uhlik - fuserina?
Ahoj, nechal jsem si vymenit v servisu Uhlik prasatka na zadni naprave + od nich vedouci trubky k tem hadicka. Kdyz jsem se dival jak je to udelany, tak jsem zjistil, ze hadicka vypada jako by byla z medi a nevede rovne primo jako original\, ale je uprostred zakroucena(jako horska draha), proste se mi zda ze ta trubka byla moc dlouha a nez by ji nejak upravovaly tak ji proste zakroutil aby se tam vesla, a to jak na pravem tak i levem kole. Brzdy brzdi dobre, ale zajimalo by me jestli je todle standartni nebo je to fuserina? A co ta trubka z medi, nemely by tam byt trubky potahnute umelou buzirkou, i kdyz ta med by vadit nemela, pac nekoroduje....?
Re: servis Uhlik - fuserina?
Ty měděné trubky se používaly na autech před lety. Origo to rozhodně není. Ty jsou ocelové a potažené bužírkou proti korozi. Pro provoz by to nemělo vadit, jen jsou daleko měkčí a náchylné na nechtěný ohyb a sploštění a tím uskřípnutí vnitřního vedení. Nesmíš o ní nikde vzít:Feryt píše:Ahoj, nechal jsem si vymenit v servisu Uhlik prasatka na zadni naprave + od nich vedouci trubky k tem hadicka. Kdyz jsem se dival jak je to udelany, tak jsem zjistil, ze hadicka vypada jako by byla z medi a nevede rovne primo jako original\, ale je uprostred zakroucena(jako horska draha), proste se mi zda ze ta trubka byla moc dlouha a nez by ji nejak upravovaly tak ji proste zakroutil aby se tam vesla, a to jak na pravem tak i levem kole. Brzdy brzdi dobre, ale zajimalo by me jestli je todle standartni nebo je to fuserina? A co ta trubka z medi, nemely by tam byt trubky potahnute umelou buzirkou, i kdyz ta med by vadit nemela, pac nekoroduje....?
Zkus vrakárnu, ty trubky bývají většinou dobrý a ty silonová patka taky, ale ta na rameni měla zůstat, tedy být, pokud ji nesundali v servisu.Feryt píše:Aha, ja si to myslel. Daji se nekde koupit nove trubky s potahem + umele cosi co je drzi u napravy? Zaebych si to sam prehodil.... to zakrouceni se mi tam taky moc nezda...
Takze jsem si jel pro auto, v celi dilne byl jedinej clovek co mi podal papirek kde bylo napsano:
o remen k servu : 183
o remen : 152
o rozvodovy remen : 913
o ojel diferencial : 160
o diferencial : 3500
o poloosa : 1200
o manžet : 198
o prace : 2500
CENA 8806.
Kdyz jsem rekl ze chci na to papir, tak odvetil, ze p. Uhlik je na dovolene a ze mi papir da v pondeli. Tak uz se moc tesim. Na moji otazku proc je ten difer tak drahej, ze ja jsem mohl mit z 327ky za 1000,- jen tak divne koukal. Takze jsem mu tam nechal 8010 a sel nasranej domu.Ale ted mi v aute bubec nehuci a zda se mi ze jede i lip, tak aspon neco, ale priste asi pojedu jinam... ps:zdaji se vam ty ceny prehnany nebo mam takovy pocit jen ja?
o remen k servu : 183
o remen : 152
o rozvodovy remen : 913
o ojel diferencial : 160
o diferencial : 3500
o poloosa : 1200
o manžet : 198
o prace : 2500
CENA 8806.
Kdyz jsem rekl ze chci na to papir, tak odvetil, ze p. Uhlik je na dovolene a ze mi papir da v pondeli. Tak uz se moc tesim. Na moji otazku proc je ten difer tak drahej, ze ja jsem mohl mit z 327ky za 1000,- jen tak divne koukal. Takze jsem mu tam nechal 8010 a sel nasranej domu.Ale ted mi v aute bubec nehuci a zda se mi ze jede i lip, tak aspon neco, ale priste asi pojedu jinam... ps:zdaji se vam ty ceny prehnany nebo mam takovy pocit jen ja?
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:

BMW The Ultimate Driving Machine
tod moje míneníFeryt píše:Takze jsem si jel pro auto, v celi dilne byl jedinej clovek co mi podal papirek kde bylo napsano:
o remen k servu : 183 - to asi odpovida
o remen : 152 - pokud klinovy tak je taky ok
o rozvodovy remen : 913 - ok
o ojel diferencial : 160 - dejme tomu
o diferencial : 3500 - ??
o poloosa : 1200 - dejme tomu
o manžet : 198 - asi ok
o prace : 2500 - cca 10hod??? spis 5 za 500??? nevim ale CENA 8806.