Test: změřte si své auto
Buď rád že to nemáš metr a pár centimetrov pod zemouSlimShady píše:Prava aj lava strana tak meter, meter a par centimetrov nad zemou...

Já mám odřený spojler na levé straně(u spolujezdce) asi o 1cm

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Jo, věř. Jde to. Já měl jednu dobu (skoro rok) auto na dorazech a vanu jsem tak nízko měl. (Sice jsem to teda neměříl, ale plastovej kelímek z automatu od kávy pohozenej na silnici těžce neprošel. A vanu jsem prodřel až po 8 měsících. Dalo se to, člověk se s tím musí naučit jezdit. Teď si troufám tvrdit, že bych už vanu neudělal. A teď se podrž. S takto nízkým autem jsem jel do Řecka, pře Rumunsko, Jugoslávii, Bulharsko (tam jsou panečku silnice, tak pro traktor nebo Jeep Grand Cheroke) a pohoda. Dal jsem to, žádná "nepříjemnost", tomu říkám Boží ochranaAngel-bmw píše:4cm nad zemi?Sorry neverim.To bys menil vanu vickrat nez jezdil k benzince.Na ceskejch silnicich se neda jezdit obcas i s nesnizenym natozpak s 4cm nad zemi:D

Celý auto né, jenom předek. Zadek pružiny asi -60. (teď mám totiž předek -40 a zadek je o něco níž) Síla to samozřejmě byla, tvrdý jako motokára. Já už to auto tak koupil, nevěděl jsem to, že je to na dorazech. Moje 1. auto, no. Byly poraskaný pružiny, vlevo byly tak 3 závity, nevim, prostě jako by tam nebyla. (taky po tom necelým roku nějakým nárazem prasknul tlumič, kterej tam byl stejně na prd. Fotky nemám nic moc, bohužel. Ale něco vyštrachám. Jo, a dech to trocha vyráželo, ale jsem mladej, né?. Něco vydržím

Pneu 195/50 15
(Jinak auto má na té fotce plnej kufr krámů, takže normálně to bylo o něco výš.)

Pneu 195/50 15
(Jinak auto má na té fotce plnej kufr krámů, takže normálně to bylo o něco výš.)

Hehe, kazdej kdo mel 205 mel zarezlou z.napravu
ja taky 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Re: Test: změřte si své auto
Tak kdy bude vyhlášení vítězů?DC píše:změřte prosím výšku vašeho auta (nejnižší bod-spoiler, lízátko nebo tak něco) od země na předním pravém rohu auta a na předním levém rohu auta a dejte vědět kolik ste naměřili
soutěžíme o
nejnižší hodnotu
nejvyšší hodnotu
a největší rozdíl v naměřených hodnotách
dík

Jo a jaký jsou vůbec ceny?
že by sada tlumičů dle vlastního výběru?

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
mel sem 18,5 a 18
a ted mam kolem 16 na obou stranach..pravitkem se to blbe meri..
a ted mam kolem 16 na obou stranach..pravitkem se to blbe meri..

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...