MOTOR JE SAMOZŘEJMĚ S ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU A KOMPLET KABELÁŽÍ !!!
NA MOTORU JE MOŽNÁ VADA,ALE NEJSEM SI JISTÝ !!!-MOŽNÁ ,ŽE MU VUBEC NIC NENÍ!!!-KONKRÉTNĚ OSOBNĚ VYSVĚTLÍM !!!
MÁ NAJETO -KOLEM -150000 KM.
TEL:607692054.
PRODÁM - motor 18 IS !!!!!!!!!!
reakce.
Za ten motor ,včetně kabeláže a řídící jednotky chci -10000kč.DOHODA JISTÁ!!Tomu motoru možná ani nic není ,možná jo nevím to přesně .Jak to přesne je s tou závadou ,bude lepší vysvětlit po telefonu .Když budeš mít zájem zavolej.B10 píše:A kolik je cena tvého motoru a o jakou závadu se přibližně jedná??? Dík B10
Dále mám taky na prodej -plastové prahy a přední spoiler od kamei.
Koukal jsem ,že sháníš motor -2.0 is-to se mi zdá nesmysl,-myslím,že 2.0 is neexistuje ! -ale třeba se pletu .-myslím ,že jsou jen-1.8 is !
Zatím se měj a kdyžtak se ozvy .ZEPINO.
Naposledy upravil(a) zepino dne 08. 06. 2005 21:55, celkem upraveno 1 x.
Re: reakce.
Tak to se fakt pleteš, 2.0 IS existuje. Je to přiškrcená verze M3. Je to pomalu větší rarita než M3. Dělali se pro italskej a portugalskej trh, kde je strašně drahý povinný růčo nad 2 litry objemu motoru.zepino píše: Za ten motor ,včetně kabeláže a řídící jednotky chci -10000kč.Tomu motoru možná ani nic není ,možná jo nevím to přesně .Jak to přesne je s tou závadou ,bude lepší vysvětlit po telefonu .Když budeš mít zájem zavolej.
Koukal jsem ,že sháníš motor -2.0 is-to se mi zdá nesmysl,-myslím,že 2.0 is neexistuje ! -ale třeba se pletu .-myslím ,že jsou jen-1.8 is !
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Uznávám ,že se pletu,-to jsem opravdu nevěděl.-asi to je opravdu rarita !!!BOOST píše:Tak to se fakt pleteš, 2.0 IS existuje. Je to přiškrcená verze M3. Je to pomalu větší rarita než M3. Dělali se pro italskej a portugalskej trh, kde je strašně drahý povinný růčo nad 2 litry objemu motoru.zepino píše: Za ten motor ,včetně kabeláže a řídící jednotky chci -10000kč.Tomu motoru možná ani nic není ,možná jo nevím to přesně .Jak to přesne je s tou závadou ,bude lepší vysvětlit po telefonu .Když budeš mít zájem zavolej.
zepino píše:Za ten motor ,včetně kabeláže a řídící jednotky chci -10000kč.DOHODA JISTÁ !!!!Tomu motoru možná ani nic není ,možná jo nevím to přesně .Jak to přesne je s tou závadou ,bude lepší vysvětlit po telefonu .Když budeš mít zájem zavolej.B10 píše:A kolik je cena tvého motoru a o jakou závadu se přibližně jedná??? Dík B10