koupim světlo
koupim světlo
Potkávací Bosch (radši), nebo hella, to už je v celku jedno. Stačí mi jen ta parabola, nebo samotný sklo

Naposledy upravil(a) krishna dne 07. 07. 2014 15:34, celkem upraveno 2 x.
Levé vs Pravé
Nejsou stejné za předpokladu, že jsou tzv nacvakávací (drží za 3 místa na šroubu s kuličkou na konci). Ty mají úchyty protilehle.
Ovšem pokud jsou vsazena (drží celou plochou za rámeček přišroubovány, mají "klíč=takové zoubky zespoda") tak ty jsou obě stejná.
Stále však není jasné jaké z nich je potřeba.
PS: Jestli se jedná o ta samá ze sekce prodej pak jsou vkládací, a drží za rámeček, že. Jestli se pletu tak mě někdo opravte.
Ovšem pokud jsou vsazena (drží celou plochou za rámeček přišroubovány, mají "klíč=takové zoubky zespoda") tak ty jsou obě stejná.
PS: Jestli se jedná o ta samá ze sekce prodej pak jsou vkládací, a drží za rámeček, že. Jestli se pletu tak mě někdo opravte.
Re: Levé vs Pravé
Jo, to je ono.. drží to za 3 místa. Kažodpádně, ty úchyty sem si dělal sám a můžu je předělat, což se mi teda moc nechce, tak že radši bych chtěl to pravý světloBirkoff píše:Nejsou stejné za předpokladu, že jsou tzv nacvakávací (drží za 3 místa na šroubu s kuličkou na konci). Ty mají úchyty protilehle.

Naposledy upravil(a) krishna dne 12. 05. 2005 14:11, celkem upraveno 1 x.