Diagnostika
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika
... dokáže zjistit jestli je špatná konkrétní svíčka nebo kabel ?
Jestli je problém v kabelu nebo ve svíčce ?
Jestli je problém v kabelu nebo ve svíčce ?
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Dík to sem potřeboval vědět. Reklamuju totiž VN káble a prodavač se snaží machrovat, že na to skoro nemám nárok....
...debílek no.
To mám dycky nejradši, když přinese zákazník něco na reklamaci, tak je přece v zájmu obchodníka - nahrnout to zpátky dodavateli a mít co nejlepší vztah se zákazníkem, protože ten je tím, kdo to čecko nakonec platí - on do krámu njese prachy, kůůůrva.

...debílek no.
To mám dycky nejradši, když přinese zákazník něco na reklamaci, tak je přece v zájmu obchodníka - nahrnout to zpátky dodavateli a mít co nejlepší vztah se zákazníkem, protože ten je tím, kdo to čecko nakonec platí - on do krámu njese prachy, kůůůrva.

Hodně štěstí!DAN píše:Dík to sem potřeboval vědět. Reklamuju totiž VN káble a prodavač se snaží machrovat, že na to skoro nemám nárok....![]()
![]()
...debílek no.
Už jsem kvůli dílům na E30 měl hodně bitek s obchodníkama...
SPEI v Praze, ACI v Praze, AutoKelly v Plzni atd...
Já chtěl koncový díl na 318i L-Jetronic kat. verze.Feryt píše:No ja si nechal udelat komplet i s katem za 15k
Ve SPEI mi tvrdili, že mají BOSAL, cena cca 5300,-.
Pak jsem zjistil, že to nebude BOSAL, ale WALKER.
Chtěl jsem vědet, jestli tam musím dát jen koncový tlumič nebo je nutný celý koncový díl i s potrubím.
Samozřejmě, že mi obchodník tvrdil, že je nutný celý i s potrubím.
Pro jistotu jsem ho chtěl vidět.
Záseky cca 7mm, příruba rezavá jak liška, asi se s ním hodně tlouklo ve skladu.
---
Nakonec jsem koupil jen koncový díl EBERSPECHER (prvovýrobce) za 2300,-.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak se stalo něco, co vůbec nechápu.
Kabely jsem koupil v srpnu 2003.
V úterý jsem je dal na raklamaci - prostě někde je proražená izolace a vobčas nedojde jiskra ke svíčce
jednou jsem za tmy viděl jiskření ve svazku kabelů blízko rozdělovače - takže nevim přesně kerej to dělá - možná, každej chvilku tahá pilku.
Dneska jsem volal do toho krámku a tam mi maník řekl, že prej tenkrát se na tyto kabely vztahovala záruka 1/2 roku a ne 2 roky - to platí podle obchodního zákoníku od 1.1. 2003 - na čecko 2 letá záruka.
Kabely jsou od firmy Auto Štangl, značka těch kabelů Champion.
Vůbec to nechápu - sere mě to, jsou to zmrdi. Podniknu všechny možný kroky už z principu - proč má se mnou někdo takhle vyjebávat.
Co čecko můžu na ně zkusit ?
Kabely jsem koupil v srpnu 2003.
V úterý jsem je dal na raklamaci - prostě někde je proražená izolace a vobčas nedojde jiskra ke svíčce

Dneska jsem volal do toho krámku a tam mi maník řekl, že prej tenkrát se na tyto kabely vztahovala záruka 1/2 roku a ne 2 roky - to platí podle obchodního zákoníku od 1.1. 2003 - na čecko 2 letá záruka.
Kabely jsou od firmy Auto Štangl, značka těch kabelů Champion.
Vůbec to nechápu - sere mě to, jsou to zmrdi. Podniknu všechny možný kroky už z principu - proč má se mnou někdo takhle vyjebávat.
Co čecko můžu na ně zkusit ?
- [CZ]Airwolf[OC]
- [CZ]Airwolf[OC]
mas pravdu...jsem o rok vedle. v tom pripade neni co resit...nejlepsi si vzit kamose pravnika...to uvidis ten tanec...DAN píše:pokud vím, dvouletá záruční lhůta platí od 1.1. 2003[CZ]Airwolf[OC] píše:pokud to bylo koupeno jeste v pulrocni zarucni dobe (pred 1.1.2004) tak mas proste smulu...pokud na to vyrobce/prodejce nedal delsi zaruku...
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dozvěděl od pracovnice Auto Štangl, že prej ty kabely byly vyrobený v roce 2002 a TUDÍŽ ( strašný slovo ) se na ně nevztahuje dvouletá záruka.
Co je mi do toho, kdy byl nějakej výrobek vyrobenej - podstatný je podle mě - kdy jsem ten výrobek zakopupil, kůůůrva, ne ?
Co to je zas za pikačovínu - vyznáte se v tom někdo ?
Já se z toho přeoprcám.
Co je mi do toho, kdy byl nějakej výrobek vyrobenej - podstatný je podle mě - kdy jsem ten výrobek zakopupil, kůůůrva, ne ?
Já se z toho přeoprcám.

to je jednoduchý, nakecat ti může co chce, ale pro tebe je důležitej paragon s datem prodejeDAN píše:Tak jsem se dozvěděl od pracovnice Auto Štangl, že prej ty kabely byly vyrobený v roce 2002 a TUDÍŽ ( strašný slovo ) se na ně nevztahuje dvouletá záruka.
Já se z toho přeoprcám.

zavolej si na ČOI, tam ti to potvrdí
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i