316 M40
316 M40
objevil jsem peknou e30, ma motor ale M40 316, mohl by jste mi prosim k tomu nekdo neco rict.?koukam, ze to vykon ma temer stejny jako 1,8, zrychleni asi o sekundu horsi, spotrebu stejnou..ale je to asi line a musi se to vic tocit, takze nakonec bude asi vyzsi, co..?
pokud nekdo mate s timto motorem zkusenosti, moc by mi to pomohlo..
nejsem duchodce, mam rad sviznejsi styl jizdy, ptam se na tento motor, protoze auto ve kterem je je vazne krasne a tak zvazuju dokonce, ze bych vzal i tu 1.6..
dekuji za kazdy nazor
Vita
pokud nekdo mate s timto motorem zkusenosti, moc by mi to pomohlo..
nejsem duchodce, mam rad sviznejsi styl jizdy, ptam se na tento motor, protoze auto ve kterem je je vazne krasne a tak zvazuju dokonce, ze bych vzal i tu 1.6..
dekuji za kazdy nazor
Vita
Mam 1.6i, 100koniku, coupe a docela velka spokojenost. Podle toho, co rikaji jini o 1.8, je spotreba myslim urcite nizsi. Auto mam spis na jezdeni, takze spotreba je pro me docela dulezita, ale jede to velmi dobre-motor na to jak je malej, tak je pruznej vyborne-rozhodne, kdyz jedes normalne, tak staci petka na celou cestu 
Rozhodne to autiko jezdi pekne a kdyz se roztoci, tak to vyrazi velmi slusne. Klidne si s tim i zazavodis, ale musis spolehat spis znalost cesty, nez rychle ujeti na rovine
Jestli mas rad sviznejsi jizdu, tak by ti mel vyhovovat.
Do kopcu se rozjizdi s prehledem-motor ma fakt na svuj objem a stav (najeto asi 230kkm) vyborne vlastnosti. Olej nezere.
Shrnutim jsem s tim maximalne spokojenej a jsem opravdu rad, ze jsem to koupil a nevaham ti ten motor doporucit.

Rozhodne to autiko jezdi pekne a kdyz se roztoci, tak to vyrazi velmi slusne. Klidne si s tim i zazavodis, ale musis spolehat spis znalost cesty, nez rychle ujeti na rovine

Do kopcu se rozjizdi s prehledem-motor ma fakt na svuj objem a stav (najeto asi 230kkm) vyborne vlastnosti. Olej nezere.
Shrnutim jsem s tim maximalne spokojenej a jsem opravdu rad, ze jsem to koupil a nevaham ti ten motor doporucit.
Nemyslis nahodou magiccovu?xdentist píše:neni ta krasna E30 nahodou cervena? o jedny krasny s 1.6 taky vim... ten motor 1.6 M40 celkem jede,rozdil proti 1.8 tak velkej neni ale zas kdyz pojedes plne nalozenej tak je to trapeni.ale nizka pojistka atd.zalezi cemu davas prednost. krasny auto/vykon nebo sehnat oboji...

E39 535i sedan
Já mám 316i M40 už 4. rok a pokud chceš auto na běžné ježděni tak je to dobrá volba. je pravda že když dozadu vlezou dva lidi tak je to línější. Jinak co se týče provozních nákladů tak ty nejsou tak vysoké. Když jedu dálku s lehkou nohou tak se dá jet za 6,2 když jedeš dálku s těžkou nohou tak i za 8. Jinak já jezdim spíš po městě a ještě jsem se nedostal nad 10 ani v zimě. Záleži co od auta očekáváš. 

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Já jsem taky spokojenej.
Dálky jsem nedávno jezdil ve čtyřech lidech a spotřeba 6,875l /100km
Ve městě se přes 10l nedostanu. A minulej rok v Plešnicích jsem tam dostal 12,5. Ale to už je fakt max.

Dálky jsem nedávno jezdil ve čtyřech lidech a spotřeba 6,875l /100km
Ve městě se přes 10l nedostanu. A minulej rok v Plešnicích jsem tam dostal 12,5. Ale to už je fakt max.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW