Takže k hlasování: jsem blázen do E30 - možnost 1 (i jiná kára na normální ježdění a E30 mazel)
mám jí jenom proto, že na nic lepšího co bych chtěl nemám - možnost 2
Hezký ty jo cos dělal ? to tě vystřihávali ???Jawak píše: Po nehodě z blbosti která se stala 31.7.2004
http://www.pixum.de/members/baworak/?ac ... e65a7ead31
Tak teď už chapu - jak jsme se bavili v Carefouru .......... sec mazec sekecJawak píše:Uznávám, jezdil jsem jako kráwa, ve 110ti na jedné okresce z kopce vyskočila asi 15m před čumákem kočka z vysoké neposekané trávy a já zachraňoval M-Technik II, jelikož jsem ho v té době sháněl dost dlouho. V tom zlomku vteřiny člověka nenapadne nic blbějšího, než to strhnout a tak jsem letěl dveřma napřed po mezi, asi v 90ti přesně dveřma v místech šíbru do stromu, ale setrvačnost byla tak velká, že se to nezaseklo, ale chtělo pokračovat dál - střechou. Takže převrácení na bok (dveře) a kmen stromu omotaný střechou si doslova sedl na dveře.
Tím že tam byl šíbr, tak ten "dekl" se vylomil a zůstaly jen sloupky po bocích, ty tlak nevydržely
Následky -měsíční pobyt all inclusive v Úrazové nemocnici Brno, pak několikaměsíční rehabilitace. Neutrpěl jsem žádné vážné tělesné zranění, ale x-minut jsem se v bezvědomí škrtil na zaseknutém pásu - neokysličený mozek, odumřelo centrum rovnováhy, řeči.
Zave mně viděl, prý prošedlé vlasy - následek šoku a plnou hubu hadiček.
Mozek je strašně složitý. Teď je všechno ok a stal se ze mně oldschooler, sbohem e36, ať žije shark-generation!