Zkusenost s pojistvnou
Zkusenost s pojistvnou
Jaky mate zkusenosti s resenim pojistnych udalosti (nejlepe kooperativa) jak to probihalo, odhad atd. a jestli ste neco dostali....
Re: Zkusenost s pojistvnou
kooperativa jsou socaniWang píše:Jaky mate zkusenosti s resenim pojistnych udalosti (nejlepe kooperativa) jak to probihalo, odhad atd. a jestli ste neco dostali....
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Mel jsem 325i ´89. Ten co me naboural byl u Kooperativy. Kdyz mi to vypocitali (totalka) volal, ze mi daji 27000
Tak jsem se nasral, a jakoze neumim smlouvat, zacal jsem knourat a skucet do telefonu, ze to je muj mazlicek, ze to bylo auto jak novy.... No tak zacal postupne prihazovat a vzdycky jak prihodil mi rek, ze vejs uz jit nemuze, ze je to max strop. Ohanel se tim, ze je to absolutne neprodejny auto a ze nema zadnou cenu. No ale ukecal jsem to na 35000
Mozna by se dalo dojit vejs, ale nechtel jsem ho zase nasrat. Pak jsem chtel jeste napsat do pojistovny, ze nesouhlasim s vysi plneni (to mi poradili primo na pobocce, kdyz jsem tam byl jeste ukecavat), ale uz jsem se k tomu nedostal. Musel bych dat dohromady vsechny doklady, co jsem do toho nacpal penez a ja zrovna nemoh najit ty nejvetsi faktury. Moje blbost mohli jeste trosku prisolit. Ale jsou to pekny svine, kdyz se muzou nechat ukecat ze 27 na 35. Ty si asi nechavaji pekny rezervy... 
Potrebuju uhrat nejaky love protoze prede me vletel borec ja proletel dirama a utrhl zuby jak na nabe tak na tici rizeni jinak auto z venku OK ale nevim co rikaj cepy a zbytek rizeni a koren kdyz k tomu dojde to odhadnout pozna prd tak to asi nicmoc nedostanu... a nebo nic a budu si to jeste lepit sam ne....?
Nesmis se nechat. Kdyz tomu rozumis, tak muzes argumentovat, ne? Ja tam akorat cumel jak pobiha s fotakem kolem auta a drzel jsem hubu, kdybych se v tom vyznal, tak mu nadiktuju takovejch veci, ze by to nemelo skoro zadnou zbytkovou hodnotu (tim se taky ohanel, ze prej to muzu rozprodat a v pohode se dostanu na tabulkovou hodnotu). Jo mimochodem z nej vypadlo ze e30 ma tabulkovou hodnotu asi 90000, nevim to presne. Kdyz jsem mu to pak vpalil, tak zvanil neco o tom, ze kupatko lidi nechteji, v bazarech by se to nikdy za takovou cenu neprodalo a tak. Jsem mu rek at si to veme, da mi tabulkovou hodnotu a rozproda si to sam, kdyz vi tak dobre za kolik co prodam. Ted se zas zacinam nasirat, jak si na to vzpomenu... Asi tam ten dopis precejenom poslu, prej je na to 2 roky od nehody. Priste az se dostanu do stejny situace, tak to budu resit pres Asociaci poskozenych nebo jaksetojmenuje.
No to taky nevim. Ja sem mu nadiktoval to co mi poradil pan kolega Flery (timto mu dekuji). Kdyz mu reknes co je rozbity, tak Ti snad zaplati hodnotu novyho dilu minus amotizace, ne? Staci mu to rict, neverim tomu, zeby to nechal nekam odtahnout do servisu, aby to rozvrtali a zjistili co je K.O. Ale jak rikam, ja tomu moc nerozumim, jenom pisu svoji zkusenost. Priste na to pujdu jinak (kez uz by priste nebylo
)
Kdyz to neni totalka, tak by to mohlo bejt dobry. Pri jinym mym karambolu ( to byl ale jenom takovej malickatej karambulek, skoro nic-malinko prohniutej prah a spodek blatniku) jsem s tim dojel k pojistovne a jeste rek jsem mu ze to blbe drzi smer a to kolo se nejak kvedla
. On rek jenom chmm hmmm to bude blablabla, zapsal,vypocital a vysolil asi 9000. Oprava za 1000 u znamyho (kdybych nebyl netahlo, tak si to udelam sam) a ja byl vysmatej z 8000 v kapse. Ale to bylo u Alianzu. S jejich pojistencema bych boural rad a casto