V čem se liší čtyřválec a šestiválec?
V čem se liší čtyřválec a šestiválec?
Nevíte někdo prosím zhruba přesně:)) v čem se liší kastle čtyřválce od šestikýblu (v PVC-plastové verzi)? Zaslechl jsem něco o slabších předních persnech, nechlazených kotoučích, menším diferáku+jiných úchytech diferáku a menší převodovce.A co elektrika? Bude to fachčit,když na konektor v motorovém prostoru napojím šestiválovou el.?Ví někdo natuty, že nemůžu na šestiválcové papíry hodit čtyřválce, do kterého navraždim šestivál + nějaké ty odlišnosti upravím, jak mají na šestiválci být??
Přesně to nevím, ale zhruba něco tuším
Pokud řeknu hovadinu on mě určitě někdo opraví
čerpám hlavně z ETK
Mc phersony jsou dvojí 45mm a 51mm ty slabší se dávaly do 316, 318 a 320, ty tlustší se snad dávali do všeho.
S kotoučema je to různý, ale myslím že 6ti válec by měl mít vpředu i v zadu kotouče, vpředu větraný.
Diferák i převodovka budou mít jiný poměry. Jinak uchycení diferáku je stejný, převodovka nevím, ale asi nebude pasovat ze 4vál. na 6 vál.
Elektrika - netuším
Papíry - zavolal bych Stehlíkovi do Autecu ten musí dát souhlas co jde a co ne
Pokud jsem napsal nějakou hovadinu tak mě prosím někdo opravte. Dík

Mc phersony jsou dvojí 45mm a 51mm ty slabší se dávaly do 316, 318 a 320, ty tlustší se snad dávali do všeho.
S kotoučema je to různý, ale myslím že 6ti válec by měl mít vpředu i v zadu kotouče, vpředu větraný.
Diferák i převodovka budou mít jiný poměry. Jinak uchycení diferáku je stejný, převodovka nevím, ale asi nebude pasovat ze 4vál. na 6 vál.
Elektrika - netuším
Papíry - zavolal bych Stehlíkovi do Autecu ten musí dát souhlas co jde a co ne
Pokud jsem napsal nějakou hovadinu tak mě prosím někdo opravte. Dík
momentálně bez.......
pokud ma 1,8 ABS, tak taky...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

ETK pohuzel porad nemam, jen to co je na netu, takze ze zkusenosti..Maranelo píše:DC píše:pokud ma 2litr ABS má kotouče všudea to beret z ETK nebo mate vlastni zkusenost?Iwan píše:pokud ma 1,8 ABS, tak taky...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...