jak zvednout auto, když za práh to nejde?
jak zvednout auto, když za práh to nejde?
Dneska mi málem prolítnul hever prahem, takže jak, resp. za co to mám teď zvedat?
momentálně bez.......
Re: jak zvednout auto, když za práh to nejde?
za nosníky nebo nápravnice (dílenskym heverem...ten z bauhaussu za 500kc)mizuh píše:Dneska mi málem prolítnul hever prahem, takže jak, resp. za co to mám teď zvedat?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Budu za úplnýho blbce, ale radši si to dvakrát ověřim než něco pos..u.adam320 píše:za nosníky nebo nápravnice (dílenskym heverem...ten z bauhaussu za 500kc)
Takže když ten hever narvu přímo na prostředek nápravnice a zvednu za ní celej čumák, tak vydrží jo?

momentálně bez.......
Vydrží a naprosto s přehledem, mám to mnohokrát vyzkoušený.mizuh píše: Budu za úplnýho blbce, ale radši si to dvakrát ověřim než něco pos..u.
Takže když ten hever narvu přímo na prostředek nápravnice a zvednu za ní celej čumák, tak vydrží jo?

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Jde o to že ten pravej přední bod na zvedání je totálně v háji, někdo to jednou zvednul blbě a už to začalo hnít. Jinak je to v pohodě. Už jsem přemýšlel o výměně, ale ještě jsem nenašel nikoho komu bych to s důvěrou svěřil.Bobo píše:mizuh: Já bych nechal vyměnit prahy... Teda pokud je na co vařit
momentálně bez.......
jsem na tom uplne stejne .. na leve tsrane ..mizuh píše:Jde o to že ten pravej přední bod na zvedání je totálně v háji, někdo to jednou zvednul blbě a už to začalo hnít. Jinak je to v pohodě. Už jsem přemýšlel o výměně, ale ještě jsem nenašel nikoho komu bych to s důvěrou svěřil.Bobo píše:mizuh: Já bych nechal vyměnit prahy... Teda pokud je na co vařit
to jsem zjistil v sootu, kdyz jsem to chtel zvednout

uz jsem si dal do auta hydraulicky pojisny zvedak ... radeji ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...