Neznáte někdo tohle Bmw
Neznáte někdo tohle Bmw
Kamoš si ho chce koupit,tak by me zajimalo co si o tom myslíte.Díky
http://hyperauto.cz/nabidka/0500035.html
- Night.chimera
mno treba BMWM3 koupil moc peknou 325i, spis se koukej do bazaru tak jsou taky pekny autickaNICKMAN píše:no nevim jestli by to nekde sehnal jestli vis o nejake tak hod info,ale tahle ma prej cip,je ve výborném stavu a prej má i špéru a za ty love to docela de,ale pred tim za ni chtel 59000Slavisimo píše:mno nevim ale za tu cenu uz je peknej plastacek...
Powered by iS...
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neznáte někdo tohle Bmw
na tu sem koukal s kamosem a ruce prycNICKMAN píše:Kamoš si ho chce koupit,tak by me zajimalo co si o tom myslíte.Díky

je to
schniloba jak svin (lemy, kostky, podbehy....)
gumy totalne sjety je videt ze jeste tesne pred prodeji s tim nekdo pekne kravil kouka tam i platno
podvozek celej ale opravdu celej od oleje nekde to paradne chcije a smrdi to pod autem hodne po benzinu takze asi tece i beno
kdyz sem tohle cecko videl ani sem nekoukal na motor a utikal pryc
jo a v papirech to ma typ motoru 206 takze dalsi problem protoze pod kapotou je 2.5

Prave ze sme od tam dneska dojelli a pred tim nez sme vyrazeli z Brna sme mu volali ze dojedem,tak to asi nejak poladil,sice u vas chcalo,ale omrkli sme to a divali sme se ze spodu a zadnej olej tam nebyl,ani na desce pod motorem nebyla kapka a benzin sem necitil.Jako ty gumy to je fakt sila,startoval na brnk,otacky drzely a celkove taky slapal dobre,tak ho sli projet a zdalo se, ze tam nic neklepe a jede to dobre.No nevim co si mam o tom myslet,takze radsi nebrat jo ?Maranelo píše:tak tohle ti mohl rict jedine majitel nebo ten bazrnik ale jet se na to auto podivat a rovnou je tam nakopes do prdeli co to kecaj za kravinyNICKMAN píše:je ve výborném stavuvybnornej stav si predstavuju neco jako ma jirka325 nebo jemu podobni
hm tohle auto bylo pokud me pamet neklame na prodej uz pred cca rokem kdyz sem se po bmw ohlizel ja......
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
Na tohle auto už koukám taky pěkně dlouho, tak půl roku, možná třičtvrtě určitě... I jsem dokonce po telefonu mluvil s bazarníkem i s majitelem tohohle bmw. Z majitele jsem dostal, že motor obohatil ostrou vačkou, tvrdil mi, že lak je novej, hrozně básnil o věcech jako ten airbrush na haupně, kolik to všechno stálo a tak podobně. Když jsem si dovolil zapochybovat o tech. stavu (jelikož je auto na prodej tak dlouho), tak majitel začal do telefonu důrazně zvyšovat hlas a že prej jestli jsem znalec tak musim poznat, že auto má fakt hodnotu...
Nevim, spíš mě to jen utvrdilo, že to asi nebude to pravý. Pravda, neviděl jsem ho, ale po tom co už se tu o tom napsalo...
Nevim, spíš mě to jen utvrdilo, že to asi nebude to pravý. Pravda, neviděl jsem ho, ale po tom co už se tu o tom napsalo...
E30 318i ==> E28 shark power
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si pamatujete jak sem tady asi pred 2 tydny schanel 325ku tak v tu dobu sem se na to jel s tim kamosem mrknout protoze si ho chtel koupit a stav byl takovej jak sem psal vis
Pokud to od te doby v bazaru ocistil nevim ale kdyz sme na nej koukali bylo to na celym podvozku totalne od oleje
Od motoru az k zadni naprave
Na motor sem nekoukal tak je mozne ze trsku pousti ale jinak muze slapat dobre to ja nevim a podvozek trebas taky neni nejhorsi bohuzel testovaci jizdu sem neudelal protoze me odradil uz jen ten stav kastle

Na motor sem nekoukal tak je mozne ze trsku pousti ale jinak muze slapat dobre to ja nevim a podvozek trebas taky neni nejhorsi bohuzel testovaci jizdu sem neudelal protoze me odradil uz jen ten stav kastle

Přesně tak! Když jsem před rokem sháněl BMW, stálo to v bazaru, tak jsem se na to mrknul a pak zase rychle odešel, vypadalo to všelijak... Do toho bazaru jsem ani nešel kvůli téhle 325, ale kvůli touringa, co tam měli a do telefonu vychvalovali - byl totálně shnilý...Wolferine píše:hm tohle auto bylo pokud me pamet neklame na prodej uz pred cca rokem kdyz sem se po bmw ohlizel ja......

Kamos si toho bavca zamluvil do pristi stredy,nechal tam 3000 zalohu a pak jak si precetl par prispevku od vas tak ho nechce.Volal tomu chlapovi a ten nas pekne vyfuckoval a nic nam nevrati.Rekli sme mu ze je ve spatnym stavu a on ze ho to vubec nezajima.Nevite nekdo jak je to s tema zalohama v bazarech?To by preci neco mel vratit ne?No asi mu budeme muset prijed rozbit drzku nebo fakt nevim jak to dostat zpet ty love.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
zaloha v bazaru je vetsinou nevratna bohuzelNICKMAN píše:Kamos si toho bavca zamluvil do pristi stredy,nechal tam 3000 zalohu a pak jak si precetl par prispevku od vas tak ho nechce.Volal tomu chlapovi a ten nas pekne vyfuckoval a nic nam nevrati.Rekli sme mu ze je ve spatnym stavu a on ze ho to vubec nezajima.Nevite nekdo jak je to s tema zalohama v bazarech?To by preci neco mel vratit ne?No asi mu budeme muset prijed rozbit drzku nebo fakt nevim jak to dostat zpet ty love.

zalezi co ma v podminkach jestli je vratna alespon cast nebo nic