Kopřivnice 16.4.2005 - tuning sraz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no ja tam taky byl a taky vas propas - na vine je jednak moje zaspani, ale to by nebylo tak dramaticke, to bych jeste stihl, ale pak sem stal hodku a meco v kolone... jinak sem si se svou E28 aj zakrouzil po okruhu (myslim ze to bylo to posledni nebo predposledni co se tam krouzilo) jo a taky mne tese pred vyjzdem na okruh praskla hadice od chladice - takze sem tam pak stal jak jojo a cekal az mne schladne motor...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Tak to jsem byl na 100% já, jel jsem zrovna na zápas.. Škoda, že jsme se nepotkali tam..Kubajz von Odry píše:Asmodeus147, nezdravili jsme se po nekdy okolo pul treti v kopru? ja jel smnerem na stramberk a E30 kombi jelo proti mne (samo ze cerveny) jo ja mam stribrnou E28 s cernym M spojlerem ve predku
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
převzato z tuning-forum
Moje meno je Anton Gajdosik, som majitelom Subaru Impreza Sti a chodievam na tuningove zrazy aj do ciech, lebo mam pocit ze su na dobrej urovni a veci na nich ako meranie sprintov a pod. su transparentne. Tento vikend som bol takziez na zraze v Koprivniciach. Vsetko bolo ok, az na sprinty. Akosi neboli vyhlasovane vysledky po kazdom sprinte ale veril som ze nebude problem. Problem bol pri vyhlôasovani vysledkov ked som sa akosi neocitol na stupni vitazou, a to verte mi sa s mojim autom moc neda ani ked clovek nechce. Tak som sa siel spytat organizatora sprintov (FMS) nech mi ukaze casy. Ako zazrakom pri mojom mene druhy cas nebol. Nerozumel som tomu preco tam druhy cas nie je, kedze prvy som mal zly nakolko som mal technicke problemy.
Jeho odpoved bola ze oni vypli fotobunky lebo mali zaplateny len urcity pocet hodin merania od organizatora. Problem je v tom ze som stal v rade a predomnou boli v druhej jazde auta, neprisiel som na sprint neskoro, ani nic podobne. starter ma odmaval na ostry start vsetko bolo ako ma byt len ako si cas moj a mojho kamarata RAdima na zltej M3 s ktorym sme sli spolu sa akosi stratil.
Tento rok vyhral Mercedes s rovnakym casom aky som mal ja na Koprivnice podzim.
Preto sa pytam je to blbost a nekorektnost organizatortov, ze niekomu umoznia sprintovat 2x a mne a radimovi len raz (to ale nie je rovnost sanci) alebo som dosiahol cas ktory niekomu vadil lebo by som vyhral???
Viete cesta z BA na takom upravenom aute stoji znacne peniaze na benzin a pod, ten vylet ma vyssiel na 10.000 SKK. Ja nemusim stale vyhravat ak je niekto lepsi rychlejsi, klobuk dole ale nemam rad taketo zakulisne tahy. Nikto z Bratislavy tam uz nebol a uz asi aj viem preco, ked sa robia taketo spinave hry uz tam ani nepride, a verte ze mi srdcom tuneri z Bratislavy sme chceli potesit rovnako postihnutych blaznov ako sme my nasimi peknymi autami.
TAK BOL TO PODOVOD, ALEBO NEPROFESIONALNOST A HLUPOST ORGANIZATOROV KTORY NEVEDELI AKO SA MAJU TVARIT KED SOM SA ICH OPYATAL CO TO MA ZNAMENAT.
BTW: PROFESIONALITA ORGANIZATOROV BOLA VELMI SPOCHYBNENA AJ CASOM SIERRY KTORA ODSPRINTOVALA 200m za 3.44s. MYSLIM ZE KED NIEKTO VYHLASI TAKYTO CAS MOZE SA HANBIT A OD PROFIKA MA DALEKO.

Moje meno je Anton Gajdosik, som majitelom Subaru Impreza Sti a chodievam na tuningove zrazy aj do ciech, lebo mam pocit ze su na dobrej urovni a veci na nich ako meranie sprintov a pod. su transparentne. Tento vikend som bol takziez na zraze v Koprivniciach. Vsetko bolo ok, az na sprinty. Akosi neboli vyhlasovane vysledky po kazdom sprinte ale veril som ze nebude problem. Problem bol pri vyhlôasovani vysledkov ked som sa akosi neocitol na stupni vitazou, a to verte mi sa s mojim autom moc neda ani ked clovek nechce. Tak som sa siel spytat organizatora sprintov (FMS) nech mi ukaze casy. Ako zazrakom pri mojom mene druhy cas nebol. Nerozumel som tomu preco tam druhy cas nie je, kedze prvy som mal zly nakolko som mal technicke problemy.
Jeho odpoved bola ze oni vypli fotobunky lebo mali zaplateny len urcity pocet hodin merania od organizatora. Problem je v tom ze som stal v rade a predomnou boli v druhej jazde auta, neprisiel som na sprint neskoro, ani nic podobne. starter ma odmaval na ostry start vsetko bolo ako ma byt len ako si cas moj a mojho kamarata RAdima na zltej M3 s ktorym sme sli spolu sa akosi stratil.
Tento rok vyhral Mercedes s rovnakym casom aky som mal ja na Koprivnice podzim.
Preto sa pytam je to blbost a nekorektnost organizatortov, ze niekomu umoznia sprintovat 2x a mne a radimovi len raz (to ale nie je rovnost sanci) alebo som dosiahol cas ktory niekomu vadil lebo by som vyhral???
Viete cesta z BA na takom upravenom aute stoji znacne peniaze na benzin a pod, ten vylet ma vyssiel na 10.000 SKK. Ja nemusim stale vyhravat ak je niekto lepsi rychlejsi, klobuk dole ale nemam rad taketo zakulisne tahy. Nikto z Bratislavy tam uz nebol a uz asi aj viem preco, ked sa robia taketo spinave hry uz tam ani nepride, a verte ze mi srdcom tuneri z Bratislavy sme chceli potesit rovnako postihnutych blaznov ako sme my nasimi peknymi autami.
TAK BOL TO PODOVOD, ALEBO NEPROFESIONALNOST A HLUPOST ORGANIZATOROV KTORY NEVEDELI AKO SA MAJU TVARIT KED SOM SA ICH OPYATAL CO TO MA ZNAMENAT.
BTW: PROFESIONALITA ORGANIZATOROV BOLA VELMI SPOCHYBNENA AJ CASOM SIERRY KTORA ODSPRINTOVALA 200m za 3.44s. MYSLIM ZE KED NIEKTO VYHLASI TAKYTO CAS MOZE SA HANBIT A OD PROFIKA MA DALEKO.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Jako jasně jenže kdo ví ? Co jsem tam ty imprezy viděl tak nic moc..... Evo je tam setřelo jak máslo... a ten meďák taky frčel .. ..a to jsem první kolo viděl celé a nějaké raketové imprezy jsem si nevšimLukas-e21 píše:tobě možná, ale pokud je pravda to co píše, aničemu bych se nedivil, tak ho chapu, že je naštvanej.....Luter píše:Tak at si tu svoji imprezu strčí třeba do prdele.... Mi osobně se tam líbilo a nebylo to špatné.....

Co s tím proboha udělá? Někdo se z toho poučí??? Že by někdo na menší sraz zaplatil profi měříče? No myslim, že ne... Mam takový pocit, že tohle je tip cloveka, který když někam přijede, tak si mysli, že všichni padnou na pr... Nemam takovy tip lidi moc rád. Ale je to dle gusta každého soudruha. Stát se to mě, tak si z toho asi moc hlavu nedelam.. Samo, že by to muselo byt v karegorii, kde mam sanci
Hlavne takovyhle veci snad vsichni delame pro zabavu a ne pro to, aby jsem vyhravali? Dyt to nejsou zavody, ne? No radsi koncim, at se to nemusi zamykat
))) (nic proti adminum
)