Legal Street Racing Redline
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Legal Street Racing Redline
Nemá někdo tuhle hru ?
-
athlon_137
Taky jsem to chvilku hrál, ale potom jsem to bez rozmýšlení smazal. Auto se při řízení chová opravdu divně a naprosto nereálně a nezachrání to ani ta hromada možností tuningu (vačky, písty, podvozky, kola, spoilery...) Stojí to prostě za h.vno.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
kdyz uz jsem u toho live for speed...mate to nekdo? ja vim ze se to tady resilo ze to lze hrat prej pres nakej internetovej klic cico...muzete mi nekdo podat info? dik...Tweety píše:Tak už jsem to sehnal a není to vůbec špatný.Neříkám, že mě to bude držet rok, ale zatím mě to hodně baví. Jak říká Slavisimo, když si stáhne člověk nějaký ty patche, tak se to dá. Live for Speed to není, ale dá se to

Co je na tom LfS tak super? Ne že bych to hrál tedy...GeRoX píše:kdyz uz jsem u toho live for speed...mate to nekdo? ja vim ze se to tady resilo ze to lze hrat prej pres nakej internetovej klic cico...muzete mi nekdo podat info? dik...Tweety píše:Tak už jsem to sehnal a není to vůbec špatný.Neříkám, že mě to bude držet rok, ale zatím mě to hodně baví. Jak říká Slavisimo, když si stáhne člověk nějaký ty patche, tak se to dá. Live for Speed to není, ale dá se to
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych ti pomohl, ale mám pouze tu S2 verzi demo (3 auta,1 trať). Ale kdyby byl nějakej klíč k odemčení, vůbec bych se nezlobilGeRoX píše:kdyz uz jsem u toho live for speed...mate to nekdo? ja vim ze se to tady resilo ze to lze hrat prej pres nakej internetovej klic cico...muzete mi nekdo podat info? dik...Tweety píše:Tak už jsem to sehnal a není to vůbec špatný.Neříkám, že mě to bude držet rok, ale zatím mě to hodně baví. Jak říká Slavisimo, když si stáhne člověk nějaký ty patche, tak se to dá. Live for Speed to není, ale dá se to
athlon_137 napsal:
Scimitar napsal:
Co je na tom LfS tak super? Ne že bych to hrál tedy...
ta hratelnost
jojo
Mam teda jen mys a moc to zatim nehraju, ale pripada mi to celkem ... sakra jak to popsat.. nerealny, blbost..bo tak... ale treba na vplantu to je jiny...
Scimitar napsal:
Co je na tom LfS tak super? Ne že bych to hrál tedy...
ta hratelnost
jojo
Mam teda jen mys a moc to zatim nehraju, ale pripada mi to celkem ... sakra jak to popsat.. nerealny, blbost..bo tak... ale treba na vplantu to je jiny...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
chlape pravez ze je to tak super realne az to skoro neni mozne, zkus do vracaku prijet ve 120ti a pod plynem ....hmm M? proste to nejde a ani v te hre to nejde, krom toho je to hodne o nastaveni, ja jsem si dva mnesice jezdil jen tak pro sebe abych mohl ric ze jsem si poradne nastavil auto, muzes nastavit vse a vse ma ten spravny vliv, treba jen to ze da kazdej auto dolu co to jde, taky to neni dobre, tvrdost tlumicu musi byt jina v predu nez vzadu, to same pruziny, rozchod kol, negativ pozitiv náprav, tlak v pneumatice, pak převodovka, aby jsi ji mnel zpravne nastavenou na kazdy okruh, mam plnou vezrzi SP1 hraju ji denne a jezdim za jeden z cesky tymu, krom to jsem se podílel i jako testovaci hrac verze 1.
pak mys???? to nejde jezdit na mysi nevychutnas si to, ja mam volant co driv stal skoro 7 tis, dneska ho sezenes za par babek a je to nej.
Musis si zpravne nastavit citlivosti, reakcnio doby, ...... je to vse jen o tom kdo si co jak nastavi, tec co si tu toho hodku posedi zahejba mysi tak ani neokusi z toho co vsechno ta hra dokaze a neocení to pak opravdu je nej aby tu hru smazal.Samo ovlada se to pro zacatek hur nej priblblé NFS underground ale pokud u to ho vydrzis a nenechas se ze zacatku hned odradit budes casem prkvapen tim jak moc je to super hra a hlavne ocenis jeji moznosti . LUKA without BMW
pak mys???? to nejde jezdit na mysi nevychutnas si to, ja mam volant co driv stal skoro 7 tis, dneska ho sezenes za par babek a je to nej.
Musis si zpravne nastavit citlivosti, reakcnio doby, ...... je to vse jen o tom kdo si co jak nastavi, tec co si tu toho hodku posedi zahejba mysi tak ani neokusi z toho co vsechno ta hra dokaze a neocení to pak opravdu je nej aby tu hru smazal.Samo ovlada se to pro zacatek hur nej priblblé NFS underground ale pokud u to ho vydrzis a nenechas se ze zacatku hned odradit budes casem prkvapen tim jak moc je to super hra a hlavne ocenis jeji moznosti . LUKA without BMW
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+