parkovani/kradeze
co si mu řekadam320 píše: taky bych řek, já tam málem přišel o Olcita ale naštěstí jsem přišel včasa to už je co říct
Jinak taky parkuju na ulici, když mam zrovna v autě motor ale až ho tam vrátim a pochystam i interier a lak tak první co pořídim budou tyto věci: hlasitý alarm botičku a imobilizer

Jinak nechci tě strašit, tady na 5, na parkovišti, teď už je hlídaný, ukradli známímu z baráku Focuse, dvojtý zamykání, páka jak na volant, tak na pedály, alarm, konstrukt, prostě všelijaký blbostě, auto si ani nepíplo, a ráno bylo autí v p....

I´m from Kindergang
- Michal e34
Chimero,ty jedinej z nás si vysmátej.Ty to můžeš nechávat klidně odemčený.Kdo by takovou šunku krad?Night.chimera píše:ja parkuju na ulici pod voknama naproti policajtum a v poho zatim

ještě by mu přišily ty sežraný děti.

Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Nic jsem neřek, čuměl jsem jak pecka na tři snědý hochy kdzž jsem vzleyl z hospody, parkoval jsem před vchodem a když si mě všimli tak zdrhli, nakláněli se ke dveřím a už měli sundanou těsnící gumu u okna...ani jsem nestihl nic říct než mi to došloKubin píše:co si mu řekadam320 píše: taky bych řek, já tam málem přišel o Olcita ale naštěstí jsem přišel včasa to už je co říct
Jinak taky parkuju na ulici, když mam zrovna v autě motor ale až ho tam vrátim a pochystam i interier a lak tak první co pořídim budou tyto věci: hlasitý alarm botičku a imobilizerTo ti jako čorkoval auto před očima
![]()
![]()

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Michal e34