Prosím asistenta DCeho o vložení

wokoorko si myslis ze nevim jakej spoiler?Fikux píše:Předního spoiler ty hlavoGeRoX píše:jakyho spoileru?![]()
![]()
![]()
![]()
hele a zda se mi jen nebo ma pravy predni kolo posunuty do zadu?pořádně se koukej ... já nerad nějaký brutály ... tenhle je krásně decentní
Kolo se ti zdá, je malinko natočený v rejdu
nenasirej se ze mam jinej nazor a ze nestavim tvou petku na piedestal bavoraku....Fikux píše:To záchvat: vlezlo by se to tam, akorát vzadu by právě musel být nižší profil pneu
To Gerox: no commet ... kolo je na středu a spojler se mi líbí právě tim, že je decent ... a jedinej kdo je tady bez šťávy jsi ty
"Spravný" rozměr je 225/50x17Fikux píše:Ještě musim dozadu sehnat stejně vysoký pneu ... zatim jsem tam hodil 225/55/17 a to je moc ... chci to mít stejný jako je předek 215/45/17 pak to asi taky bude vypadat jinak...
fikux by spis radeji zadelal ty chromy na shadow lineMichal e34 píše:Fikuxi,neukamenuj mě za to co teď řeknu.![]()
Je to fšecko moc černé.......Chtělo by to nějaký detail,který by decentně narušil tu černou plochu.Třeba mě napadá tenký zlatý nebo stříbrný proužek podél celýho auta.
Ale jinak je to fakt pěkný.