Servis BMW
Servis BMW
Ahoj vsichni, obracim se na Vas "zkusene" s problemy na me E30 318iS, byl jsem na technicke kontrole a nasli mi na aute nekolik zavad (brzdove hadice a potrubi, cepy, stabilizatory, zaveseni kol a par drobnosti). Protoze auto mam cirka rok a jsem technicky "antitalent", potrebuji nekoho kdo by auto prohledl a dal do poradku. Jsem z Mlade Boleslavi, proto pokud vite o nekom kdo "dela" BMW, budu rad za jakoukoliv pomoc. Predem diky za odpovedi! 

Re: Servis BMW
a tou technickou to proslo? nebo ne?318iS píše:Ahoj vsichni, obracim se na Vas "zkusene" s problemy na me E30 318iS, byl jsem na technicke kontrole a nasli mi na aute nekolik zavad (brzdove hadice a potrubi, cepy, stabilizatory, zaveseni kol a par drobnosti). Protoze auto mam cirka rok a jsem technicky "antitalent", potrebuji nekoho kdo by auto prohledl a dal do poradku. Jsem z Mlade Boleslavi, proto pokud vite o nekom kdo "dela" BMW, budu rad za jakoukoliv pomoc. Predem diky za odpovedi!
jake zavady to byly (ktera kategorie - sloupec na papire z stk)?
mas normalne stk na 2 roky? nebo mesic? nebo vubec?
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Re: Servis BMW
No technickou man na dobu 30 dnu, protoze ve sloupci B "vazne" mam tri zavady (brzdove hadice a potrubi, potkavaci svetla - serizeni a odchylky v provozu vozidla). Ty odchylky v provozu vozidla me nastvaly asi nejvic, kdyz jsem auto koupil vsechno probehlo v poradku - zmena ve velkem technicaku, vydani novych SPZ a maleho technicaku a kontrola na stanici technicke a s autem jsem v pohode jezdil. Ted mi na technicke sdelili, ze mam nesoulad stitku s doklady, tj. rozdil 65kg ve vaze (jde o prestavbu - mam papiry na 318, rok 1985. Jinak z hlediska emisi auto vyhovujeajfel píše:a tou technickou to proslo? nebo ne?318iS píše:Ahoj vsichni, obracim se na Vas "zkusene" s problemy na me E30 318iS, byl jsem na technicke kontrole a nasli mi na aute nekolik zavad (brzdove hadice a potrubi, cepy, stabilizatory, zaveseni kol a par drobnosti). Protoze auto mam cirka rok a jsem technicky "antitalent", potrebuji nekoho kdo by auto prohledl a dal do poradku. Jsem z Mlade Boleslavi, proto pokud vite o nekom kdo "dela" BMW, budu rad za jakoukoliv pomoc. Predem diky za odpovedi!
jake zavady to byly (ktera kategorie - sloupec na papire z stk)?
mas normalne stk na 2 roky? nebo mesic? nebo vubec?
petr

- [CZ]Airwolf[OC]
svetla mi vzdycky seridili na technicke ...[CZ]Airwolf[OC] píše:jim vadila jen vaha ? a rozdily hodnot v technicaku proti skutecnym hodnotam uz jine nemas ? abych vedel pro pristi rok vcas...co jim vadilo na serizeni potkavacek ?
(na jinych autech)
... to zas tam mel nekdo naladu

petr
BMW X5 4.4i (2001)