parkovani/kradeze
parkovani/kradeze
tak me tak napadlo jak moc je bezpecno v pze a jak moc velke obavy mate o mazla, vzhledem k tomu ze se premistuju do phy a nehodlam jezdit pouze mhd tak bych si chtel vzit i auto, ale nemam nic bezpecnejsiho nez misto na ulici - jak jste na tom vy? jak velka myslite ze je pravdepodobnost ze o auto v pze prijdu? 

když musíš, tak ..... BMW
Re: parkovani/kradeze
V který konkrétní části Prahy budeš parkovat?darkeye píše:tak me tak napadlo jak moc je bezpecno v pze a jak moc velke obavy mate o mazla, vzhledem k tomu ze se premistuju do phy a nehodlam jezdit pouze mhd tak bych si chtel vzit i auto, ale nemam nic bezpecnejsiho nez misto na ulici - jak jste na tom vy? jak velka myslite ze je pravdepodobnost ze o auto v pze prijdu?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- [CZ]Airwolf[OC]
nestraším, v Praze je nutno počítat se vším, určitě to dej někam na hlídaný parkoviště, stojí okolo 500,-/měsícdarkeye píše:nestrasMazety píše:dva, tři dny a je v čoudunebo mas vlastni zkusenosti?
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Re: parkovani/kradeze
No nedaleko Palmovky mas trochu vetsi sanci ze ti ho cornou, ale celkove si myslim ze dnesni zlodeji uz maj jinej zajem nez auto stary 20 let a prevazne v hodnote okolo 30K..darkeye píše:tak me tak napadlo jak moc je bezpecno v pze a jak moc velke obavy mate o mazla, vzhledem k tomu ze se premistuju do phy a nehodlam jezdit pouze mhd tak bych si chtel vzit i auto, ale nemam nic bezpecnejsiho nez misto na ulici - jak jste na tom vy? jak velka myslite ze je pravdepodobnost ze o auto v pze prijdu?

- [CZ]Airwolf[OC]
primo u vysocansky je u krizovatky garazovy dum. a "hlidane" je i P&R parking primo u metra na Palmovce...vic v okoli neznam.darkeye píše:kousek od ceho? je tam nekde neco hlidanyho?
radio zasadne bez paneluuz jednou mi rozflakali okno a vzali si radio (zajimavy bylo ze panel mi zustal schovanej pod sedackou)
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

taky bych řek, já tam málem přišel o Olcita ale naštěstí jsem přišel včasAngel-bmw píše:Na palmovce bych nenechal ani skodovku.Jednou jsem tam nechal bmw a hnedka u toho slidil nejakej nactiletej cikan.Palmovka,Karlin a podobne.Nikdy

Jinak taky parkuju na ulici, když mam zrovna v autě motor ale až ho tam vrátim a pochystam i interier a lak tak první co pořídim budou tyto věci: hlasitý alarm botičku a imobilizer

Naposledy upravil(a) adam320 dne 11. 04. 2005 20:25, celkem upraveno 1 x.
ja som tiez o auto v prahe prisiel, sice sa naslo ale ...
autoradio by som nedaval ani s odnimatelnym panelom, ale pekne po kazdej ceste rozpojit konektory a odniest
uz flek vo dvore tak je to celkom ok
v kazdom pripade ak sa ti podari najst niekde fleka v garazi/strazenom parkingu, nevahaj ...

autoradio by som nedaval ani s odnimatelnym panelom, ale pekne po kazdej ceste rozpojit konektory a odniest

uz flek vo dvore tak je to celkom ok

v kazdom pripade ak sa ti podari najst niekde fleka v garazi/strazenom parkingu, nevahaj ...
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
- Night.chimera