2.5 24v v E30
2.5 24v v E30
Kamos ted prodelava Bawo cpe tam 2.5 24v Nevite jak to pak jede a jakou to ma spotrebu??Je to asi lepsi nez davat Nos na M20 za ty prachy...
lepsi nez NOS to asi celkove je - tech 20 koni a par newtonmetrů se pozná a jsou tam furt
jedina vyhoda NOS by byla kdyby bylo schovany a nebylo poznat ze tam je a pri sprintu bys ho tam fouk
a spotřeba oproti M20 - většinou menší nebo max stejná, vždy záleží jak to krmíš
jedina vyhoda NOS by byla kdyby bylo schovany a nebylo poznat ze tam je a pri sprintu bys ho tam fouk

a spotřeba oproti M20 - většinou menší nebo max stejná, vždy záleží jak to krmíš

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Aby to mělo smysl tak to musí bejt motor s vanosem, jinak jsou to vyhozený peníze a ani v nejmenším to nejede líp. Podle mě je daleko lepší volba zástavba M52 2,8, výkon sice stejnej jako 2,5 ale o 40 Nm větší krouťák, holt objem ničím nenahradíš.
ad spotřeba: zase další jouda co chce do starýho báwa s takhle velkym motorem nacpat hromadu peněz a řeší spotřebu
jo a Fikux jezdí jako víkenďák a navíc je to lidovej vypravěč
ad spotřeba: zase další jouda co chce do starýho báwa s takhle velkym motorem nacpat hromadu peněz a řeší spotřebu

jo a Fikux jezdí jako víkenďák a navíc je to lidovej vypravěč

member of zewl crew
2,5 M 50 novejsi vykonejsi nez 2,50 M 20.Dyt je to 22koni k dobru, lepsi kroutak, tah az do 6,500 ot, lepsi spotreba.Neni to spatna volba, pokud uz nekdo ten motor ma doma tak proc ho tam nedat.
Ale jako asi lepsi variantu vzhledem k financim vidim zastavbu 3,5 M 30, je levnejsi a jeste o kapanek vykonejsi, ale opravdu jen o kapanek.
Ale jako asi lepsi variantu vzhledem k financim vidim zastavbu 3,5 M 30, je levnejsi a jeste o kapanek vykonejsi, ale opravdu jen o kapanek.
E 34 M5
Měl jsem v Mimoni možnost sprintovat proti E30 s dvouapůlí M50 bez vanosu a soupeř neměl nárok, Fikux mi taky na sprintech zdaleka nestačí ( jéé ten bude nasranejpsena píše:2,5 M 50 novejsi vykonejsi nez 2,50 M 20.Dyt je to 22koni k dobru, lepsi kroutak, tah az do 6,500 ot, lepsi spotreba.Neni to spatna volba, pokud uz nekdo ten motor ma doma tak proc ho tam nedat.

member of zewl crew
Nemuzes podle jednoho motoru posuzovat celou radu.Ten vykon je proste lepsi, mam projeto mnoho aut 2,5 M20 a 2,5 M50 i kdyz v E34.Mao píše:Měl jsem v Mimoni možnost sprintovat proti E30 s dvouapůlí M50 bez vanosu a soupeř neměl nárok, Fikux mi taky na sprintech zdaleka nestačí ( jéé ten bude nasranejpsena píše:2,5 M 50 novejsi vykonejsi nez 2,50 M 20.Dyt je to 22koni k dobru, lepsi kroutak, tah az do 6,500 ot, lepsi spotreba.Neni to spatna volba, pokud uz nekdo ten motor ma doma tak proc ho tam nedat.
Ale jako asi lepsi variantu vzhledem k financim vidim zastavbu 3,5 M 30, je levnejsi a jeste o kapanek vykonejsi, ale opravdu jen o kapanek.) takže smysl investice do zástavby M50 bez vanosu moc nevidím, to už je možná lepší si pohrát s tím stávajícím motorem ( svody, sání, vejfuck ). Ale je fakt že to těm novejm motorům v E30 ohromně sluší.
Problem proc na spintu bylo auto s M50 pomalejsi bych videl, bud ve slabsim kousku, nebo spise v zastavbe, tedy napr. pouzitim spatneho diferu.
E 34 M5
mam tam m50ku a realna spotreba je takato
jazda s plnym poharom kofoli na palubovke v meste -10,1...presne skusane
jazda pri normalnej jazde aby som nebrzdil premavku a ani nebol prvi.....-15..presne skusane
jazda na plny kotol
....-40,6
jazda po dialnici .......-8,6....
co sa sprintov tika tak tam je citit ze ten motor ma prevahu ale zase ked idem z vanosovim motorom superit tak mi ujde zhruba o 2 auta tak ako ja ujdem m20-kam a mozu mat aj zvody a chyp...odskusane
ale velmi vela zalezi na soferovy tam je 70 percent uspechu....ale je to naozaj pekny pohlad hed otvorim kapotu tak aj ti co nepoznaju rozdieli medzi m20 a m50 povedia kokos to je motor a ked som ukazoval m20 to nic nepovedali takze aj nazor laickej verejnosti sa zhoduje ze to m50,m52 naozaj svedci v e30kach...

jazda pri normalnej jazde aby som nebrzdil premavku a ani nebol prvi.....-15..presne skusane
jazda na plny kotol

co sa sprintov tika tak tam je citit ze ten motor ma prevahu ale zase ked idem z vanosovim motorom superit tak mi ujde zhruba o 2 auta tak ako ja ujdem m20-kam a mozu mat aj zvody a chyp...odskusane

šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
Na vykon sa musi ist cez železo
Přijeď si někdy zasprintovat do čech, rád s tebou změřím síly ale nevěřím tomu že mi nandáš a už vůbec ne o dvě autasys325i píše:mam tam m50ku a realna spotreba je takato![]()
jazda na plny kotol![]()
....-40,6
co sa sprintov tika tak tam je citit ze ten motor ma prevahu ale zase ked idem z vanosovim motorom superit tak mi ujde zhruba o 2 auta tak ako ja ujdem m20-kam a mozu mat aj zvody a chyp...odskusaneale velmi vela zalezi na soferovy tam je 70 percent uspechu....ale je to naozaj pekny pohlad hed otvorim kapotu tak aj ti co nepoznaju rozdieli medzi m20 a m50 povedia kokos to je motor a ked som ukazoval m20 to nic nepovedali takze aj nazor laickej verejnosti sa zhoduje ze to m50,m52 naozaj svedci v e30kach...
![]()

Kdybys pochyboval tak se můžeš pár lidí tady na foru zeptat jak mi jede moje M20

member of zewl crew
jak ti jede? kor bez kol?....Mao píše:Přijeď si někdy zasprintovat do čech, rád s tebou změřím síly ale nevěřím tomu že mi nandáš a už vůbec ne o dvě autasys325i píše:mam tam m50ku a realna spotreba je takato![]()
jazda na plny kotol![]()
....-40,6
co sa sprintov tika tak tam je citit ze ten motor ma prevahu ale zase ked idem z vanosovim motorom superit tak mi ujde zhruba o 2 auta tak ako ja ujdem m20-kam a mozu mat aj zvody a chyp...odskusaneale velmi vela zalezi na soferovy tam je 70 percent uspechu....ale je to naozaj pekny pohlad hed otvorim kapotu tak aj ti co nepoznaju rozdieli medzi m20 a m50 povedia kokos to je motor a ked som ukazoval m20 to nic nepovedali takze aj nazor laickej verejnosti sa zhoduje ze to m50,m52 naozaj svedci v e30kach...
![]()
![]()
![]()
Kdybys pochyboval tak se můžeš pár lidí tady na foru zeptat jak mi jede moje M20.....a je v serii

Líp než tobě špalkaři, aspoň mám funkční motorGeRoX píše:jak ti jede? kor bez kol?....Mao píše:Přijeď si někdy zasprintovat do čech, rád s tebou změřím síly ale nevěřím tomu že mi nandáš a už vůbec ne o dvě autasys325i píše:mam tam m50ku a realna spotreba je takato![]()
jazda na plny kotol![]()
....-40,6
![]()
![]()
![]()
Kdybys pochyboval tak se můžeš pár lidí tady na foru zeptat jak mi jede moje M20.....a je v serii
![]()
![]()
![]()
![]()

member of zewl crew
[quote="Mao]Kdybys pochyboval tak se můžeš pár lidí tady na foru zeptat jak mi jede moje M20
.....a je v serii[/quote]
Jak můžeš tvrdit, že to máš v sérii??? Ani pořádně nevíš co máš pod kapotou ... bůh ví co tam ty němci s tim udělali ... jinak k tvé poznámce, že jezdim jako víkenďák ... tak narozdíl od tebe aspoň jezdim

Jak můžeš tvrdit, že to máš v sérii??? Ani pořádně nevíš co máš pod kapotou ... bůh ví co tam ty němci s tim udělali ... jinak k tvé poznámce, že jezdim jako víkenďák ... tak narozdíl od tebe aspoň jezdim

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jak můžeš tvrdit, že to máš v sérii??? Ani pořádně nevíš co máš pod kapotou ... bůh ví co tam ty němci s tim udělali ... jinak k tvé poznámce, že jezdim jako víkenďák ... tak narozdíl od tebe aspoň jezdimFikux píše:[quote="Mao]Kdybys pochyboval tak se můžeš pár lidí tady na foru zeptat jak mi jede moje M20.....a je v serii

Rozebraný už to bylo a všehcno je jak má být, kdyby na tom měli bejt provedený nějaký úpravy tak už bych to asi věděl....co by s tím asi tak museli provést aby to nebylo vidět a přitom se to podepsalo na jízdních výkonech??? chip??? tomu přece sám nevěříš, o účinnosti chipování atmosférickýho benzínu už toho bylo napsáno spousta a bez třeba laděnejch sodů je to naprosto k ničemu.....a svody já mám seriový, stejně tak jako sání, váhu....
tvojí infantilní poznámku že aspoň jezdíš nebudu moc komentovat ale neser nebo si na tebe pozvu bulhara s letlampou aby se na tvý káře trochu vyblbnul
member of zewl crew