Říkal jsem si, že to nebudu řešit, vypadá to, že to asi nejde, takže moje vyjádření:
Takže, já to chci teď nechat jak to je.
Pokec nebude zatím moderován, ale jestli začnu mít pocit, že je to fakt megahnůj a nebo to bude způsobovat zbytečně velkej traffic, tak sem pustím moderátory a zaříznu to

Demokracie ano, ale tady bude taková demokracie jako určím já, či ostatní správci webu.
Všechny ostatní sekce budou moderovány určenými lidmi a ti budou odpovědní za to , že to opravdu bude o technice, srazech, úpravách atd...
Kdyby vám někdo z moderátorů, podle vás křivdil, stačí mi napsat.
A těm co vadí, že je to hodně hnoje v pokecu, že se jim to zobrazuje v "nových" tématech, tak doporučuju to dělat jako já a prostě to neotvírat a nečíst.
Možná by stálo vyzdvihnout, že fórum, jenom v textových datech udělá měsíčně cca 25GB traffic a k tomu mnoho GB na avatarech atd...
Takže je třeba si toho vážit a nebrat to jako samozřejmost, že to tady funguje.
Dále prosím moderátory aby v případě, že chtějí mazat používali k tomu funkci přesouvání a náš recycle bin.(Ostatní nevidí).
A ještě víc než na moderování se zkusili zasoustředit na naplnění sekce FAQ, zatím to byly jen velká slova a nějak se nám to zrovna neplní.
Dále, vážení moderátoři, i když nemáte právo moderovat pokec, tak máte právo nevhodné příspěvky z jíných oblastí do pokecu přesunout. (Teda doufám

Jo a kdyby se v pokecu objevilo něco fakt hodně moc hustýho, tak mi napište SZ a nějak to vyřešíme.
Jestli máte "rozumné" připomínky tak napište.