Live For Speed S2 demo!!!
- Night.chimera
- Night.chimera
-
LLFFss
LFS hraju hodne a hlavne na servrech a uprimne je toho tam vic nez jen rozmlaceni auto.
dojem ze to nezataci je z toho ze ti to zatoci tolik ze to uz hrne predni kola ve smyku,
pneu se ti ve driftu utrhne protoze ti stoupne teplota na pneu a zvetsi otacky na motoru, osetris to smnesi tlakem v gumne a a geometrii naprav (obou)
přidano je spousta nové fyziky například i přelévání paliva v nádrži.
Krom toho co jsem slyšel od kluku z polska tak se už pracuje na tom že se bude jezdit i ve tmně a bude možná i změna klimatu (déšť...).
dokonce se mluvilo že budou i reálně existující tratě a za pomoci servru s celosvětovím počasím vám to ve hře nastaví aktuelní situaci která na okruhu je, tedy TMA, mlha, déšť teplaota tlak ....
dojem ze to nezataci je z toho ze ti to zatoci tolik ze to uz hrne predni kola ve smyku,
pneu se ti ve driftu utrhne protoze ti stoupne teplota na pneu a zvetsi otacky na motoru, osetris to smnesi tlakem v gumne a a geometrii naprav (obou)
Krom toho co jsem slyšel od kluku z polska tak se už pracuje na tom že se bude jezdit i ve tmně a bude možná i změna klimatu (déšť...).
dokonce se mluvilo že budou i reálně existující tratě a za pomoci servru s celosvětovím počasím vám to ve hře nastaví aktuelní situaci která na okruhu je, tedy TMA, mlha, déšť teplaota tlak ....
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Re: LLFFss
Souhlas, treba se to na prvni pohled nezda ale je tam toho opravdu hodne navic a oproti S1 je to o hodne dal...Luka píše:LFS hraju hodne a hlavne na servrech a uprimne je toho tam vic nez jen rozmlaceni auto.
5er
neexistuje, z duvodu ze zadna plna verze S2 zatim neni. Plna ma vyjit v tomhle roce..snad... Ovsem pokud vim tak treba na S1 zadnej crack nebyl tak minimalne rok..pak se nekomu povedlo neco udelat na offline verzi, na online nebu diky tomu systemu crack nikdyScooter píše:máte nekdo nejakej crack na plnou verzi nebo tak něco,celkem bych chtel vyzkoušet i jiny auta
5er
Jo LFS je stalice, ale mam pocit ze zase tak vyrazny posun dopredu to od minule verze neni.Klouze to jeste stale az prilis, ale je to zabava, dnes v dobe RFactoru uz LFS ztraci jak simulaci tak i multiplayerem.
Taky je nesmysl aby po pul kole driftu pneu klouzaly jak blazen ze jsou prehraty.
Taky je nesmysl aby po pul kole driftu pneu klouzaly jak blazen ze jsou prehraty.
E 34 M5
- Night.chimera
ono je to udelany dobre ,ale je to prehnany jako ze to nezataci vic nez to dovoluji gumy co to je za kravinu zatacet to musi porad na full rejd i kdyz jedu rovne a mam kola ve smyku ,ale tady se to z vyssi rychlosti zataci porad min a min a nez se vratej kola do rovna to taky pekne trva
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
...toto byl strucny navod od Chimery jak delat driftyNight.chimera píše: ..jako ze to nezataci vic nez to dovoluji gumy co to je za kravinu zatacet to musi porad na full rejd i kdyz jedu rovne a mam kola ve smyku ,ale tady se to z vyssi rychlosti zataci porad min a min a nez se vratej kola do rovna to taky pekne trva

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Máš to špatně nastavený ! Když to přenastavíš, tak to zatáčí plnej rejd hned a kola se zpět vrací normálně rychle - tudíž to jde hrát celkem fajn i na klávesnici.Night.chimera píše:ono je to udelany dobre ,ale je to prehnany jako ze to nezataci vic nez to dovoluji gumy co to je za kravinu zatacet to musi porad na full rejd i kdyz jedu rovne a mam kola ve smyku ,ale tady se to z vyssi rychlosti zataci porad min a min a nez se vratej kola do rovna to taky pekne trva
Nevim, co je to za verzi, ale stáhl jsem si těch 143MB - to je mazec. Jen když jedu s tou zadokolkou, tak na tý klávesnici prostě nejde projíždět zatáčky - jakmile přidám plyn (na klávesnici plnej) jdu celou zatáčku bokem a už to nesrovnám

Ale je to jako fakt super

- Night.chimera
No ja nevim, je to o zvyku, me se treba RFactor vubec nelibi a nejak mi to nesedi, LFS mi prijde mnohem lepsi i realnejsi..ale jak rikam, je to o tom co komu sedne..psena píše:Jo LFS je stalice, ale mam pocit ze zase tak vyrazny posun dopredu to od minule verze neni.Klouze to jeste stale az prilis, ale je to zabava, dnes v dobe RFactoru uz LFS ztraci jak simulaci tak i multiplayerem.
5er
Je to libova hra
Čim vic hraju tim vic ce mi libi
Klavesami nejdou hrat zadokolky ja jsem samozřejme taky ze začatku skoušel klavesama toho "BXa" a šlo to, jenže zadokolka nechtěla jit do zatačky.. myslim nechtěla rovně
Počkej na turbo, to ani nerozjedeš na klavesach
Proto jsem zvolil myš. Chce to cvik, ale až se zvykneš bude ti připadat že všechny hry by měli mit možnost hrat myši.
Tady je par odkazu na download dema S2 přimo
http://lfs.inque.org/LFS_S2_DEMO_ALPHA_0_5K.zip
http://files2.gamer-network.com/gn/demo ... A_0_5K.zip
ftp://www.ocrana.com/LFS_S2_DEMO_ALPHA_0_5K.zip

Klavesami nejdou hrat zadokolky ja jsem samozřejme taky ze začatku skoušel klavesama toho "BXa" a šlo to, jenže zadokolka nechtěla jit do zatačky.. myslim nechtěla rovně

Tady je par odkazu na download dema S2 přimo
http://lfs.inque.org/LFS_S2_DEMO_ALPHA_0_5K.zip
http://files2.gamer-network.com/gn/demo ... A_0_5K.zip
ftp://www.ocrana.com/LFS_S2_DEMO_ALPHA_0_5K.zip