Referendum

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

DC moderátorem?

Anketa končí za 13. 04. 2005 16:50

Ano
43
78%
Ne
12
22%

Celkem hlasů: 55

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 08. 04. 2005 02:01

Ooo, referendum, to tu mame uplnou politiku, uz je nanzev dava najevo, jak svou osobu a funkci beres dulezite a vazne :lol:

Abych ti to konecne vysvetlil, protoze jsi sam rikal, ze je to na hovno, kdyz te lidi pomlouvaj, tak doufam ze to pochopis a budes naopak rad, kdyz ti to tedy reknu primo, treba si z toho neco vezmes:
Od doby co ses prestal chovat jako dite tuzer, kdy jsi zduvodnoval sve konani "kontroverznich uprav" tim, ze te to proslavi a budes bud obdivovan, nebo zavrhovan, kazdopadne vsak v povedomi, tot tvoje vec.
Od te doby ses zacal chovat normalne v pohode a nikdo se do tebe nenavazel.
Az do nedavna, kdy jsi chytil opacny extrem.
Ted najednou mas porad potrebu hrat si na neco co nejsi.
Na dulezityho funkcionare s autoritou, kterou ovsem postradas a nemas ji jak jinak ziskat nez lezenim do prdele a snahou zalibit se.
Hranim si na chytryho jak radio, jiz asi pred mesicem ti tu nekdo, (koho teda ani neznam, z cehoz jen plyne, ze to neni subjektivni pocit) rekl ze si tu hrajes na francise a snazis se bejt radoby chytrej...
To mi rovnou pripomina, ze by sis mel opravit svuj pokus o moudro jak poznat speru ve FAQu:
DC píše:a) pokud je na autě
- při pouze jednom zvednutém kole bude poměrně velký odpor při točení kolem
b) pokud je venku
- nemělo by jít otočit výstupy na poloosy proti sobě (nebo jen s velkým usilím)
Tak az mi zatocis lamelovym samosvorem s jednim kolem na zemi, tak ti dam medaili, myslim ze ten odpor a usili si nedas :lol:
Prestan se chovat slizce a pokrytecky a bude vse v pohode, je trapny, kdyz porad cpes svy auto kazdymu jako vzor dokonalosti, plnou hubu vseho moznyho a pak kdyz ti nekdo sdeli realna fakta, tak se div nerozbrecis....pravda boli, ale chlap se s ni musi smirit.
Vymlouvat se pri jakymkoliv neuspechu na "nejake technicke priciny" - to je taky pokrytecky a trapny. At uz se jedna o cokoliv, nebavim se jen o sprintech, ale napadaj me minimalne dalsi tri priklady.

No a treba dalsi priklad pokrytectvi a slizkosti a zaroven jak se to jevi nestrannemu:
DC píše:2Adam : Jirkuv text je svym miste, muzes si ho klido precist v Agip Kolín session a zhodnotit to - jen pro info mela to byt cilena provokace, kterou mi vyhrožoval hned od té doby co mě Ondra jmenoval
adam320 píše:Přečetl jsem si to, nechápu co na tom může bejt jako výhružka, co to mělo být by měl snad říct jedině Jirka
Presne tak, ty nam tady pokrytecky napises, ze je na svym miste, ale to, ze jsi muj prispevek DRZE ODSTRANIL JEN PROTO, ZE SE TI NEHODIL - ANIZ BY BYL OFFTOPIC to uz nenapises a jeste se budes vymlouvat na to, ze to byla na tebe cilena provokace.
To i kdyby byla, tak by ses proste chytil, neustal jsi to a zneuzil pravomoc. PROTO JSI TIM JAKO OBJEKTIVNI MODERATOR SELHAL

Jen pro poradek mezi nami - provokace, kterou jsem ti ovsem jeste pratelsky a zertovne "vyhrozoval" kdyz to tak chces nazvat byla, ze napisu tema "bagr" a do textu "zetor" a schvalne jestli to smazes, tak dostanes pesti.
To ze sis svym dlouhodobym chovanim, kterym jsi nasadil korunu, kdyz jsi se zacal na moje lehke postouchnuti handrkovat o picovinach a vymlouvat se na nesmysly a "technicke priciny" me jiz natolik vyprovokovalo k tomu, abych te zprazil a myslel jsem, ze te to trochu probudi a budes zase jako driv.

Ted jsem ti to snad vysvetlil, tak doufam, ze si z toho neco vezmes.
Vis dobre jak jsem te prudil v minulosti a dnes uz jsi pochopil, co bylo ucelem....snad jednou pochopis, co bylo ucelem tohohle.

Kazdopadne i kdyz anketu vyhrajes, trvam stale na tom, co je napsano vyse a reknu ti k tomu jeste neco:
Kdybys opet nejednal pokrytecky a misto toho, co jsi adamovi napsal, napsal pravdu, tj. Jirkuv prispevek se mi nehodil, proto jsem vyuzil prava moderatora a prispevek zlikvidoval, uznavam, selhal jsem, tak bych se ti omluvil a uznal, ze ses konecne zachoval ferove, ale ty kolem sebe kopes dal.
To ze jsi mi znechutil forum ti psat nebudu, to uz mi znechutilo dost jinejch okolnosti, tvy chovani a momentalni situace tady tomu jen nasadila korunu, takze ve finale me tady tvy moderovani nechava vcelku klidnym, klidne si sefuj detem na pisku, jak maj stavet babovicky, ono tady je to stejnak analogie :)
....mno....zapremejslej nad tim, zbav se mindraku a dej se dohromady chlape, at jsi zas v pohode, protoze tohle je fakt k smichu a placi dohromady...

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 08. 04. 2005 04:23

DC píše:právě že je tady dost lidí, kteří mají opačný názor, ale zatím mi ho neřekli

chci proto mít jasno

díky
Myslim si ze par ludi ti svoj nazor povedalo ale ty zaslepene vidis len to co chces vidiet 8) Snad po tom co napisal Jirka nie je potreba k tomu co dodat :lol:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 08. 04. 2005 06:50

no evidentně tady vznikl mylný názor: pokud jsem se tady komukoliv snažil kdy radit tak jen proto, že tohle forum mi dalo mnoho - spoustu veci jsem se dozvedel, poznal hodne chytrych lidi a připadalo mi lepsi, nez napsat tisíce offtopicu pomoct jak muzu - tzn. předat nashromážděné informace dál

ale jak koukam, tak kde není poptávka, nebude ani nabídka

a o moderování - už jsem kdysi byl moderátorem na jiných forech a tam s tim nikdo nemel problem, ale tady se to bere jako ohromně důležitá funkce...
neni tomu tak - Ondra se muze kdykoliv rozmyslet a nechat jen Francise a Max-maxe a tak to taky beru - moje motivace - chtěl jsem jen pomoct trosku opet zvednout kvalitu tohodle boardu, který bohužel podle mnoha lidí upadá, což je škoda, protože vytvořil tuto komunitu

toť ode mne vše a du na směnu do uhláku
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

RobertV

Příspěvek od RobertV » 09. 04. 2005 11:24

po modří již vědí jsem dal ne :evil:

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 09. 04. 2005 12:59

RobertV píše:po modří již vědí jsem dal ne :evil:
:roll:
Docent Chocholoušek BMW světa...