Známý mě pověřil k prodeji TC Baura, kterého jsem nabízel před rokem já. Zbláznil se do konkurence (chabé, ale budiž) a má MB. K autu: rok 86,tmavě modro-fialová metal, max snížený, komplet Riegger nárazníky, spojlety, výfuk Bosi, Alu 17 Brock pětipaprsky, kola: 225/35 r 17 vpředu a vzadu 245/35 r 17, mračítka, folie. Motor: 2.3i 150 ps. Interiér v kůži (sportovní sedáky), servo, abs, centrál, samosvor, klima, tempomat, volant Victor, počítač, checkcontrol atd. Plně funkční a pojízdný TK 2006. K reálnému stavu: střecha mírně poškozená (záplata cca 10cmx10cm), nenastříkané boky dveří v oblasti lišty z obou stran z důvodu odstranění koroze - vyvařeno, vykitováno připraveno na lak, motor rosí u vany - nutno přetěsnit. To jsou vady na vozidle. Auto je k vidění v Praze a v příštím týdnu budou fotky. Po dohodě mohu předvést. Info a kontakt je na mě, neboť mě známý pověřil tímto prodejem a už se o to nechce starat, proto tam nejsou vychytané výše uvedené mušky. Cena dohodou (okolo 120tis, ale není to pevné stanovisko).
Tel: 775 330 750