DC píše:a na tohle sem se jako vymlouval podle Tebe kdy?
Naposledy v chrastanech

po pokusu o arabstyle
DC píše:co mi branilo ho namontovat? ->penize a nejak bohuzel nemam doma lis, na kterym bych si tam natlacil novej silentblok, takze to vsechno udelam az se trosku zlepsi podminky
nehlede na to, ze jsem nikdy jsem diferák ani gufera v nem nevymenoval, takze to prenecham nekomu kdo to uz delal...
Pokud vim, vse potrebne jiz mas, takze penize jsou zbytecna vymluva

No a vzhledem k tomu, ze zde vystupujes jakozto ostrileny pan radio, tak jsem mel za to, ze diferak sundavas kazdy tyden, abys ho nalestil i shora
DC píše:jsem si jen chtel v chrastanech vyzkouset jak to jede - bylo mi celkem jasny, ze motor po 18 letech bez takových oprav jaké jsi prave udelal na svym nebude v takový kondici
No v tom pripade, kdyz si myslis, ze opraveni motoru, na kterem se vyskytne zavada prida tolik koni, vzhledem k me hmotnosti, pust se do toho....a nebo si uvedom realitu a prestan vsem cpat starecka jako vzor dokonalosti....mozna to ale fakt bude az tim dalsim co pises...nejak si nevzpominam, ze by byl nekdy vysledek jiny, pred moji opravou, nebo po ni
DC píše:a druhá věc - neumim sprintovat a muj zivot se tudiz nemeri na 200, nebo 400 metrů
zato pro tebe je to evidentně důležitá věc, když kvůli tomu tolik kolem sebe kopeš kde to de
No - tak se uc

Moc pekna hlaska z FF

muj zivot holt asi meri jen 400 m...ale kdo z to zacal kopat prvni, na male postouchnuti ?
Radeji to snad uz neresme
DC píše:neudelam a cekat muzes jak chces
DC píše:to abych si nechal nejaky pneu na arabiku
To si skoro protireci

ja bych rek, ze se dockame
DC píše:proc se navazis do myho auta, navazim se snad ja verejne do tvyho?
nevim proc si myslis ze mam mindrak z pachteni za origo stavem? je to muj cil, ale casu na to mam hafo, jelikoz do veteránské registrace mam jeste 6 let...
Ja se do nej nenavazim, ja jen konstatuju pravdiva fakta, nebo se ti snad zda, ze jsem napsal neco, co neni pravda ?
Nemam nic proti tvymu cili, kdybys kazdymu necpal pod tlakem svuj vzor dokonalosti, tak by to treba nebylo tak jak to je.
Ale uz to neres, nemam potrebu se v tom dal stourat, ja uz jsem ti vysvetlil v tvem topicu referendum, co a proc bylo napsano, a pokud si z toho vezmes, to co si z toho mas vzit, bude zase klid a nebudou muset vznikat takovyhle romany, aby te probudily do reality.
Snad to pochopis, je podle me lepsi, to udelat takhle, primo a rict ti to do oci, ty se s tim bud vyrovnas a zaridis se podle toho, nebo ne.
Ale porad je to lepsi, nez te pomlouvat za tvymi zady, jako to delaji jini, kteri na vyjadreni nemaji odvahu.
P.S.
DC píše:jo asi si dovezu 1Kk skylina a pojedu Jirku a bude klid
...jo...tak na to si pockam

ale stejne budes dobrej az kdyz to bude vitezstvi se stejnym autem
Gerox píše:ze vas vubec bavi honit se s vydechlyma autama na 400 metru...co soutezit v necem jinem...
No ten pravej se ozval...co nam zbejva jinyho, kdyz nemame kone

Ale nemel ty bys radsi transplantovat srdce, abys nam mohl ukazat, co presne mas na mysli za disciplinu ?