To SEBA 325iX
-
Jarda Volejník
To SEBA 325iX
Zadní pružiny máš tady tak se na ně přijeď podívat Jarda
Lukasi promin, ale neprijde mi, ze by zrovan informace: "Mas to tady, prijed se podivat" byla bezodkladna... Treba se mylim, treba jde o vsechno... Tim padem by to ale mohlo bejt jinak podany...Lukas-e21 píše:ono je to třeba o tom, že sem kluci nechodi tak často, a jsou lidé kteří jsou s nimi v častějším kontaktu....tak se tato informace předá rychleji.
a panove bejt váma zdržim se tech blbejch naražek.
Nechci se do Jardy nijak navazet, ale tohle dle myho mohlo bejt pres SZ... Tohle mi trosku zavani dvojim meritkem...
A to podotykam, ze jsem pro cenzurovani!!! Ale bez rozdilu...
uklízím garáž...
jo jenze kdyz nevis presnej nick, tak je ti SZ an hovno, nechci se Jardy zastavat, ale ted sem hledal kolik ma přispěvku, a je to mnohonmasobně meně nežli ostatní co tu řvou a nadvaj.xhokus píše:Lukasi promin, ale neprijde mi, ze by zrovan informace: "Mas to tady, prijed se podivat" byla bezodkladna... Treba se mylim, treba jde o vsechno... Tim padem by to ale mohlo bejt jinak podany...Lukas-e21 píše:ono je to třeba o tom, že sem kluci nechodi tak často, a jsou lidé kteří jsou s nimi v častějším kontaktu....tak se tato informace předá rychleji.
Nechci se do Jardy nijak navazet, ale tohle dle myho mohlo bejt pres SZ... Tohle mi trosku zavani dvojim meritkem...
slavissimo
14. 01. 2005
239 - příspěvků
Jarda od 11.2.2004
140 příspěvků
takže klid.
Francisi zamkni to tu please, at da Kindergang pokoj.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Ano mohlo. Ale viz příspěvek nad.xhokus píše:Lukasi promin, ale neprijde mi, ze by zrovan informace: "Mas to tady, prijed se podivat" byla bezodkladna... Treba se mylim, treba jde o vsechno... Tim padem by to ale mohlo bejt jinak podany...Lukas-e21 píše:ono je to třeba o tom, že sem kluci nechodi tak často, a jsou lidé kteří jsou s nimi v častějším kontaktu....tak se tato informace předá rychleji.
Moihl sis všimnout toho, že Jarda zas tak často sem nechodí, tak si ještě nevšiml, že se to tu zostřilo.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic