Bílé blinkry
Bílé blinkry
nevíte kde koupit bílé blinkry na E30 plast,popřípadě cenu díky
-
no z nějnovější karosy/renault asi ne;-) ta je ma do oblouku;) a trochu mega velke. ja bych řek že s těch klasických starych hranatých karos;-)Lukas-e21 píše:nevim, uz sem to koupil na autě.pkot píše:Jaky model karosy ?Lukas-e21 píše:jenze ty sou bily, tyhle sou ciry. ja je mam z karosy....
ale je snad jasny že z ty nejnovější.
mr.bouchac
Asi jo. A neda se to sehnad nekde treba v elitu jako origo .mr.bouchac píše:no z nějnovější karosy/renault asi ne;-) ta je ma do oblouku;) a trochu mega velke. ja bych řek že s těch klasických starych hranatých karos;-)Lukas-e21 píše:nevim, uz sem to koupil na autě.pkot píše: Jaky model karosy ?
-
netuším ale ty na těch stránkách co tu někdo hazel vypadaj dobře;-) jen ta cena :-/pkot píše:Asi jo. A neda se to sehnad nekde treba v elitu jako origo .mr.bouchac píše:no z nějnovější karosy/renault asi ne;-) ta je ma do oblouku;) a trochu mega velke. ja bych řek že s těch klasických starych hranatých karos;-)Lukas-e21 píše: nevim, uz sem to koupil na autě.
mr.bouchac
Re: Bílé blinkry
http://www.sportstyl.kvalitne.cz tam se prodává za 1500 Kč, takže se podívej, ale není tam foto, tak nevim. Ale pokus to stojí.Scooter píše:nevíte kde koupit bílé blinkry na E30 plast,popřípadě cenu díky
Re: Bílé blinkry
Jednoduše sehnat umělé sklo, pak jednoduše nařezat a zašroubovat. Když nesehneš, tak jednoduše nástěnné hodiny, tam je plast sklo, taky jednoduše nařezat a zašroubovat a je to. To je jako Pat a Mat.Scooter píše:nevíte kde koupit bílé blinkry na E30 plast,popřípadě cenu díky
Kryt ze zářivky
Nevypadá to tak hrozně, ale ještě tam nemám oranžovou žárovku. Možná se to bude muset zatmavit, jak to popisoval Tweety.
No posuďte sami...
Jinak platí, že do Mimoně bych mohl připravit pár kousků navíc. Pokud máte zájem, napište.
BlackM....W

PS: Kdo rozluští mojí SPZku
No posuďte sami...
Jinak platí, že do Mimoně bych mohl připravit pár kousků navíc. Pokud máte zájem, napište.
BlackM....W

Jednejte rychle, ale klidně a účelně. Vytrvejte, neboť většina postižených je mrtva jen zdánlivě...
Bílé blinkry
sojej 1500 a maj je - http://sportstyl.kvalitne.cz/
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kryt ze zářivky
Tohle je hezký, to už bych ani nezatmavoval. Ale já jak jsem použil přímo to úplně čirý sklíčko, tak bylo vidět dovnitř blinkru a jelikož ta parabolka není nijak designově stavěná, tak to nevypadalo hezky, proto jsem to zatmavil. Tohle je hezkýBlackM píše:Nevypadá to tak hrozně, ale ještě tam nemám oranžovou žárovku. Možná se to bude muset zatmavit, jak to popisoval Tweety.
No posuďte sami...
BlackM....W

Re: Kryt ze zářivky
ZdravímBlackM píše:Nevypadá to tak hrozně, ale ještě tam nemám oranžovou žárovku. Možná se to bude muset zatmavit, jak to popisoval Tweety.
No posuďte sami...
BlackM....W
nechci Ti do toho kecat, ale já sám si připravuju také bílé sklo a rozhodně tam nedám oranžovou žárovku. Dá se sehnat "oranžová" se speciálním pokovením a to pak v nerozsvíceném stavu "nesvítí" oranžově. Má jí fa. JK Design, http://www.jkdesign.cz/ najdeš je pod exteriérem. Jsou dražší, ale je to něco jiného. Sklo jsem sehnal zpetné, má lahce namodralý nádech za 160Kč pár. Zakřivení je téměř stejné (pomůže horkovzdušná pistole). Vnitřní struktura skla je skoro shodná s orig.
Až je upravim tak je ještě na konec stříknu bezbarvým lakem - někdo tu psal, že časem zmatní.
Slider