Poradˇte mi prosím
Poradˇte mi prosím
Můžete mi někdo poradit,mám 320ku,asi 87r.a při delší jízdě v koloně,tzn.max na jedničku se ¨po chvíli rozsvítí kontrolka bat. a chcípne a nejde vůbec natočit,za chvíli aniž bych cokoli udělal ji normálně natočím.Jinak je výborná,ale tohle mě dost otravuje a jak vidím před sebou kolonu,tak prchám.A jelikož tomu moc nerozumím,můžete taky poradit kvalitní servis kde umějí a nevoberou.Jo a jsem z Prahy.Díky.
- Night.chimera
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsi diskuse o zasírání fóra v posledních dnech? Tvůj příspěvek je typicky kecálkovský a o ničem.Night.chimera píše:promin ze ti neporadim ,ale jsem taky z 5ky muzem nekdy pokecat a omrknu tvou karu jestli budes mit nekdy chut
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Night.chimera
Re: Poradˇte mi prosím
mohl by být problém ve volnoběžném ventilu - běží motor ve stabilních otáčkách, nebo otáčky klesají a stoupají ve většim výkyvu?Luboš Soukup píše:Můžete mi někdo poradit,mám 320ku,asi 87r.a při delší jízdě v koloně,tzn.max na jedničku se ¨po chvíli rozsvítí kontrolka bat. a chcípne a nejde vůbec natočit,za chvíli aniž bych cokoli udělal ji normálně natočím.Jinak je výborná,ale tohle mě dost otravuje a jak vidím před sebou kolonu,tak prchám.A jelikož tomu moc nerozumím,můžete taky poradit kvalitní servis kde umějí a nevoberou.Jo a jsem z Prahy.Díky.
jinak já když narazím na něco co si nejsem schopen udělat sám, tak jezdím za Petrem na Rajskou zahradu - kontakt je na hlavní stránce v servisech hned nahoře
PS: příště napiš technický dotaz rovnou do sekce technika
poznámka pro Chiméru - nauč se používat tlačítko SZ

a ber to jako upozornění - příští OT v technicky zaměřenym threadu mažu
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Night.chimera
Re: Poradˇte mi prosím
myslim že by asi nesvítilo dobíjení v takovym případě, já jsem tenhle problém s ventilem řešil u320i a chovalo se to sice stejně...za tepla začaly padat otáčky, chcíplo to a špatně to startovalo pak a po odpočinutí zas vpoho, to je sice pravda ale dobíjení nesvítilo v průběhu chodu motoru...chápu to tak že ta kontrolka svítí eště když motor běží a pak to chcípneDC píše:mohl by být problém ve volnoběžném ventilu - běží motor ve stabilních otáčkách, nebo otáčky klesají a stoupají ve většim výkyvu?Luboš Soukup píše:Můžete mi někdo poradit,mám 320ku,asi 87r.a při delší jízdě v koloně,tzn.max na jedničku se ¨po chvíli rozsvítí kontrolka bat. a chcípne a nejde vůbec natočit,za chvíli aniž bych cokoli udělal ji normálně natočím.Jinak je výborná,ale tohle mě dost otravuje a jak vidím před sebou kolonu,tak prchám.A jelikož tomu moc nerozumím,můžete taky poradit kvalitní servis kde umějí a nevoberou.Jo a jsem z Prahy.Díky.
mě u modrýho občas svítila ona kontrolka když běžel na volnoběh mezi 500 a 600 ale běžel stabilně a nechcípnul
kámošovi takhle zhasínal škorpion po zahřátí
2 Luboš: teplota se dle ukazatele drží stejně, nebo leze nahoru?
kámošovi takhle zhasínal škorpion po zahřátí
2 Luboš: teplota se dle ukazatele drží stejně, nebo leze nahoru?
Docent Chocholoušek BMW světa...
no podle mě kdyby to bylo tim ventilem,tak nebude svítit ta kontrolka,to maximalně kdyby ty otáčky padaly a někde hodně nízko už by to nestačilo dobíjet,tak by svítila,já bych zkusil petra,mám s nim jen dobré zkušenosti,foun na toho človíčka je602803520,zkus mu zavolat co máš za problém,domluv se s nim a zajed k němu,myslim že urřitě poradí